- 2 Kasım 2017
- 250
- 298
- 23
- Konu Sahibi Bal10cukkk
antalya IVF murat berkkanoglu siz?merhaba bende antalyadayim hangi merkezde tedavi goruyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
antalya IVF murat berkkanoglu siz?merhaba bende antalyadayim hangi merkezde tedavi goruyorsunuz
anladim canim güvenmekten başka caremiz de yok gibi :) ilkini ne zaman denediniz?ben gelecek tup bebek batu aydinurazla tedavi oluyorum. ilk denemede olmayinca ne yapacagimi dusunuyorum doktorumdan memnunum cok iyi ,cok ilgili biri
aynen oyle Allah vicdanli insanlarla karsilastirsin hepimizi.benim ilk deneme 7 kasimdi transferdi ama olmadi simdi adet sonrasi goruselim demis doktorum esime. sizin ne zamandi ve bundan sonra nasil devam ediceniz doktorunuz ne dedi sizeanladim canim güvenmekten başka caremiz de yok gibi :) ilkini ne zaman denediniz?
bizim 30 ekimdi pozitif ama hcg cok düşüktü olmadi yani doktorumuz da iki ay sonra gelin goruselim rahmin dinlenmesi lazim dedi inan bilmiyorum nasil olur ne olur olur mu olmaz mi kafamda deli sorular ve kendimi cok bilgisiz hissediyorum bir ben mi böyleyim onu da bilmiyorum dondurulmuş mu konacak size de?aynen oyle Allah vicdanli insanlarla karsilastirsin hepimizi.benim ilk deneme 7 kasimdi transferdi ama olmadi simdi adet sonrasi goruselim demis doktorum esime. sizin ne zamandi ve bundan sonra nasil devam ediceniz doktorunuz ne dedi size
emin olun bende ayni durumdayim ne yapmasi gerektigini bilemeyen bir ben.bizide gorusmeye cagirdi dr ne konusucaz bilmiyorum benim dondurulmusum yok malesef.iyi durumda 2 embriyo olusmustu 1 tanede bc sinif denilen embiriyo vardi dondurmaya gerek yok demisti. sizin varmi dondurulmus embiriyonuz?bizim 30 ekimdi pozitif ama hcg cok düşüktü olmadi yani doktorumuz da iki ay sonra gelin goruselim rahmin dinlenmesi lazim dedi inan bilmiyorum nasil olur ne olur olur mu olmaz mi kafamda deli sorular ve kendimi cok bilgisiz hissediyorum bir ben mi böyleyim onu da bilmiyorum dondurulmuş mu konacak size de?
Merhaba ben 4. tüp bebek tedavimi gelecek tüp bebek merkezinde yapmayi düsünüyorum nasil bir yer embriyologlar teknik ekipman vs? Birde ücret nasil beni bilgilendirirseniz cok mutlu olurum.. insallah bebislerimize kavusuruz,..emin olun bende ayni durumdayim ne yapmasi gerektigini bilemeyen bir ben.bizide gorusmeye cagirdi dr ne konusucaz bilmiyorum benim dondurulmusum yok malesef.iyi durumda 2 embriyo olusmustu 1 tanede bc sinif denilen embiriyo vardi dondurmaya gerek yok demisti. sizin varmi dondurulmus embiriyonuz?
var cok şükür onlardan kullanilacak ama bu işler işte nasip kısmet isi bir cok kiside duydum tek embriyo olupta tutan insallah senin de öyle olacak bir daha toplama süreci gecireceksin muhtemelen ama her sey daha iyi olur insallah beslenmene falan dikkat et canim rabbim ol derse oluremin olun bende ayni durumdayim ne yapmasi gerektigini bilemeyen bir ben.bizide gorusmeye cagirdi dr ne konusucaz bilmiyorum benim dondurulmusum yok malesef.iyi durumda 2 embriyo olusmustu 1 tanede bc sinif denilen embiriyo vardi dondurmaya gerek yok demisti. sizin varmi dondurulmus embiriyonuz?
canim orayı bilmiyorum ben direk antalya IVFde basladim memnunum senin digerleri neredeydi?Merhaba ben 4. tüp bebek tedavimi gelecek tüp bebek merkezinde yapmayi düsünüyorum nasil bir yer embriyologlar teknik ekipman vs? Birde ücret nasil beni bilgilendirirseniz cok mutlu olurum.. insallah bebislerimize kavusuruz,..
Ben almanyada denedim 1,5 ay önce düsük yaptim 9 . Haftada simdi tekrar denemek istiyorum .. peki sizin kliniginiz nasil teknokojik ekipman vs hekimler? Birde fiyat özel devlet katkisiz.. yani kararsizim bir yer ariyorum.. sizin kacindi deneme ne durumdasiniz?canim orayı bilmiyorum ben direk antalya IVFde basladim memnunum senin digerleri neredeydi?
öncelikle üzüldüm düşük olmasina benim ilk denemem gecen aydi pozitif ama deger düşüktü maalesef olmadi hastane cok temiz teknolojik ekipman olarakta son teknoloji çalışıyorlar doktorumuz da cok iyi ve ilgili güveniyorum yani :) her sey tıkır tıkır işliyor sadece bazen muayene saatleri aksiyor bekledigimiz cok oluyor yani fiyat olarak her sey para özel olunca transfer 1800 raporsuz ikinci deneme icin beklemedeyiz canmBen almanyada denedim 1,5 ay önce düsük yaptim 9 . Haftada simdi tekrar denemek istiyorum .. peki sizin kliniginiz nasil teknokojik ekipman vs hekimler? Birde fiyat özel devlet katkisiz.. yani kararsizim bir yer ariyorum.. sizin kacindi deneme ne durumdasiniz?![]()
Merhaba benim ilk gittigim merkez bu yuzden diger yerlerle kiyaslama yapamayacagim ama ben merkezden memnunum oncelikle temiz bir yer teknik ekipman derken neyi kastettiniz anlayamadim doktorumdan cok memnunum cok ilgili alakali biri hemsireler tum ekip bana karsi cok ilgili sevecen davrandilar ama kismet tedavim basariz sonuclandi insallah sizde bizde ve tum isteyenlerde bebeklerimize tez vakitte kavusuruzMerhaba ben 4. tüp bebek tedavimi gelecek tüp bebek merkezinde yapmayi düsünüyorum nasil bir yer embriyologlar teknik ekipman vs? Birde ücret nasil beni bilgilendirirseniz cok mutlu olurum.. insallah bebislerimize kavusuruz,..
insallah canim iyi haberlerini ilet bize hem moral hemde umut olursun banaBende varim ilki taze tutunmadi ikinciyi sali gunu dondurulmus koydular insallah bu sefer olacak tutunacak bebeklerim
Senin transfer oldu mu canim. Bu sefer gercekten umutluyum cok inandim cok istiyorum rabbim kimseyi boynu bukuk koymasin. Ilki sanki apar topar gelmisti birde baya bir sinir harbi yasadim bu sefer daha rahatim cok sukur insallah tutunurlar ikiz istiyoruminsallah canim iyi haberlerini ilet bize hem moral hemde umut olursun bana
İnşallah canımBende varim ilki taze tutunmadi ikinciyi sali gunu dondurulmus koydular insallah bu sefer olacak tutunacak bebeklerim
benim ilk denemem tutunamadi malesef ikinci deneme icin beklemedeyim henuz dondurulmusumda yok yeniden tum sureci geciricez hayirlisiyla . bu sefer insallah olucak dua edelim birbirimiz icindeSenin transfer oldu mu canim. Bu sefer gercekten umutluyum cok inandim cok istiyorum rabbim kimseyi boynu bukuk koymasin. Ilki sanki apar topar gelmisti birde baya bir sinir harbi yasadim bu sefer daha rahatim cok sukur insallah tutunurlar ikiz istiyorum![]()
Hangi merkezde yaptiriyorsunuz canim insallah daha guzel gider herseybenim ilk denemem tutunamadi malesef ikinci deneme icin beklemedeyim henuz dondurulmusumda yok yeniden tum sureci geciricez hayirlisiyla . bu sefer insallah olucak dua edelim birbirimiz icinde
Canım kaç ay ara verdin İlk denemenden sonra ikinci içinBende varim ilki taze tutunmadi ikinciyi sali gunu dondurulmus koydular insallah bu sefer olacak tutunacak bebeklerim
Ilk deneme eylul sonuydu buda yeni oldu neredeyse 2 ayCanım kaç ay ara verdin İlk denemenden sonra ikinci için