İLK TÜP BEBEK DENEMESİ TUTMAYIP DONDURULMUŞLAR İLE DEVAM EDENLER VE EDİCEKLER

Merhaba kızlar benimde ilk denemem Kasım da acıbadem oldu sonuç kimyasal gebelik şimdi ikinci için bekliyoruz iki adet görmeniz lazım dediler bende o zaman içerisinde yapılması gereken testleri yaptırmak istiyorum histeroskopi gibi başka yapılacak testler varsa paylaşalım en azından ikici için hazırlıklı oluruz

Merhaba kızlar benimde ilk denemem Kasım da acıbadem oldu sonuç kimyasal gebelik şimdi ikinci için bekliyoruz iki adet görmeniz lazım dediler bende o zaman içerisinde yapılması gereken testleri yaptırmak istiyorum histeroskopi gibi başka yapılacak testler varsa paylaşalım en azından ikici için hazırlıklı oluruz
Canim ocak ta mı başlicaksın sen
Ben ocak ayı reglisiyle başlamak istiyorum ama bikaç ay daha beklesem daha mı iyi olur acaba
kasımda negatifim var bi tane

Canim ocak ta mı başlicaksın sen
Ben ocak ayı reglisiyle başlamak istiyorum ama bikaç ay daha beklesem daha mı iyi olur acaba
kasımda negatifim var bi tane
Benim de aynı kasımda negatifim var bende ara vermek istiyorum ama eşim başlamışken devam edelim diyor oyüzden karar veremiyorum

Ama başlamadan önce histeroskopi bide kromozom analizi yaptırcam belki bikaç bu işlemleri halledip başlarım

Meraba cnm bndr senin gbi negatif alanlardanım:110::110::110: bnmde donmuşlar var bu 3.tedavim olucak ama maddi manevi çok yıprandık bir kaç ay beklemeyi düşünüorz sn n zmn başlican cnm?
Bizde öyle gerçekten çok yiprandik allah yardımcımız olsun

İlk tüp bebek denemem kasımda negatif oldu

2.ye ocak reglisiyle başlamayı düşünüyoruz kismetse
Dondurulmuşlarimi alıp başka merkezde transferim olucak benim

Cnm bnm 3.denemem olucak bu geriden gelen embriyolarım var 3tane şuan iyi kalitedeler ama sonradan geliştiler 6.gün embriyosu cnm.. nerde yaptırıcaksnz ilk nerde yaptırmıştnz?
Beylikdüzü madicanada yaprirmiştım
siz nerde yaptirdiniz

Merhaba kizlar . Ben de anlatayım hikayemi . İlk tüp bebek denememı eylül ayında yaptırdım, tuttu . Fakat cuma günü bebeğim nerdeyse 3.5 aylık olmuşken kaybettim onu . Düşük yaptım sonrasında kürtaj oldum . Bir erkek bebekti. Çok zormuş çok acı veriyormuş . İcim açıyor. İkincisi içn ne kadar beklemem gerekiyor bilmiyorum henüz doktorlarla görüşemedik. Bebeğim patoloji ye gitti düşük sebebi o zaman belli olacak . Rabbim her şeyin hayırlısıni versin . Kimsenin kucagını boş koymasin . Bu zor süreci buralarda atlatmaya çalışıyorum . Yaşamayan kişilerin tesellisi çok tatmin etmiyor daha da mutsuz oluyorum sanki . Ama burda benim gibi bir çok kişi ile dertlesmek iyi geliyor .

Merhaba kizlar . Ben de anlatayım hikayemi . İlk tüp bebek denememı eylül ayında yaptırdım, tuttu . Fakat cuma günü bebeğim nerdeyse 3.5 aylık olmuşken kaybettim onu . Düşük yaptım sonrasında kürtaj oldum . Bir erkek bebekti. Çok zormuş çok acı veriyormuş . İcim açıyor. İkincisi içn ne kadar beklemem gerekiyor bilmiyorum henüz doktorlarla görüşemedik. Bebeğim patoloji ye gitti düşük sebebi o zaman belli olacak . Rabbim her şeyin hayırlısıni versin . Kimsenin kucagını boş koymasin . Bu zor süreci buralarda atlatmaya çalışıyorum . Yaşamayan kişilerin tesellisi çok tatmin etmiyor daha da mutsuz oluyorum sanki . Ama burda benim gibi bir çok kişi ile dertlesmek iyi geliyor .
Canım çok çok geçmiş olsun
senin melegin büyümeye başlamış tutumuş sana ama nasip değilmiş demek allahın dediği oluyor tabi ama

Nekadar üzüldugunu tahmin ediyorum
ben ilk tup bebek denememin tutmadigini öğrendıgimde dünyanın sonu geldi sandım sürekli ağladım 1 hafta boyunca kendime gelemedim 10 günde okadar alişmışimki kendimi hep hamile sandım ama olmamış tutunamamış bebeğim bana..:KK61:

allah sabır versin sana
İnşallah en kisa zamanda sağlıklı sıhhatli hamileliğin geçer kucağına almayı nasip eder allahım sana

(Bazı dost görünen insanlar gerçekten çok acımasız oluyor canım anlıyorum seni )

Cnm evet tüm tedaviler orda ilkinde 1tane konuldu 2.cide 2tane konuldu 3.cüdede kaç embriyo çözülmede iyi kalite olursa kncak ya 1 ya 2 sana kç tane kondu?
İlkinde 1tane kondu ama
İkincisinde 2veya 3tane istiyorum merkez degistirme Sebebimde bu benim ilk transferi yapan doktorum 2.dede 1 tane koymak istiyor eğer 2.tutmassa
3.transferde 2koyucakmiş ama kabul etmedim ben

3 emriyo transferi yapan biyer arıyorum ben şansım artsın diye

İlkinde 1tane kondu ama
İkincisinde 2veya 3tane istiyorum merkez degistirme Sebebimde bu benim ilk transferi yapan doktorum 2.dede 1 tane koymak istiyor eğer 2.tutmassa
3.transferde 2koyucakmiş ama kabul etmedim ben

3 emriyo transferi yapan biyer arıyorum ben şansım artsın diye
Anladım cnm ama 3tane koyan hiç duymadımmm:110:kaçyaşındaydınız?

Back
X