İLK TÜP BEBEK DENEMESİ TUTMAYIP DONDURULMUŞLAR İLE DEVAM EDENLER VE EDİCEKLER

Bende yarın muayeneye gidicem ocakta koyar mı acaba bana en az iki adet beklemek gerek demişti
Canim vücudun su toplayıp toplamamasına bağlı bişey bu her hangi bi sıkıntı yoksa 1 ay dinlendirilip koyarlar mesala ben

Geçen ay negatif oldu istersem aralık adetiyle başliyabilirdim ama ocak ile başlamak istedim ben yeni yılın uğurlu gelicegine inanıyorum

amin insallah canım allah büyük ilkinde bir tane kondu kimyasal sonuçlandı simdi de bir konacak bu sefer olacak inaniyorum senin kac konulacak?
Insllah canim iyi dusun iyi olsun tabi
bende busefer daha heyecanlıyım allah yüzümüzü güldürsün canım

Bana kalsa ben 3 istiyorum ama doktor 2 koyucak sanırım

Insllah canim iyi dusun iyi olsun tabi
bende busefer daha heyecanlıyım allah yüzümüzü güldürsün canım

Bana kalsa ben 3 istiyorum ama doktor 2 koyucak sanırım
uuu cesur gördüm seni :bicak: sağlığın neyi elveriyorsa o olsun canim doktorlar daha iyi bilir de ben de iki tane koymasi konusunda konusmak istiyorum :KK48: bakalm bi adetim gelsin hele bi

uuu cesur gördüm seni :bicak: sağlığın neyi elveriyorsa o olsun canim doktorlar daha iyi bilir de ben de iki tane koymasi konusunda konusmak istiyorum :KK48: bakalm bi adetim gelsin hele bi
Canim sırf şansım artsın diye istiyorum

3 emriyo transferi olsa bile 3unun de tutma şansı sadece %10 muş çok düşük yani

2 emriyo koyduklarinda bile
Tek olma şansı %70
İkiz olma şansı %30

İki koyduklarinda kesin tutcak diye bişey yok yani doktorlar çok abartiyor
Hayirlisi artık bi ocak gelsin başlıyalimda ...

Canim sırf şansım artsın diye istiyorum

3 emriyo transferi olsa bile 3unun de tutma şansı sadece %10 muş çok düşük yani

2 emriyo koyduklarinda bile
Tek olma şansı %70
İkiz olma şansı %30

İki koyduklarinda kesin tutcak diye bişey yok yani doktorlar çok abartiyor
Hayirlisi artık bi ocak gelsin başlıyalimda ...
yaa hepsinin tutmama ihtimalini biliyordum ama bu yüzdeleri hic bilmiyordum gercekten cok düşükmus haklisin hayırlısı tabi
önce hangimiz baslayacagiz acaba ? adetin düzenli mi ne zaman gelecek?

yaa hepsinin tutmama ihtimalini biliyordum ama bu yüzdeleri hic bilmiyordum gercekten cok düşükmus haklisin hayırlısı tabi
önce hangimiz baslayacagiz acaba ? adetin düzenli mi ne zaman gelecek?
Canım geçen ay olumsuz olunca
hemen adet oldum kasım 16 da günümdü zaten
ama şimdi 19 oldu ama hala adet olmadım negatif tüp bebekten sonra dü zensizleşiyor sanırım

Sen ayin kaçınma oluyorsun belli mi

Canım geçen ay olumsuz olunca
hemen adet oldum kasım 16 da günümdü zaten
ama şimdi 19 oldu ama hala adet olmadım negatif tüp bebekten sonra dü zensizleşiyor sanırım

Sen ayin kaçınma oluyorsun belli mi
ayni benim de oyle iki hafta önce gelir gibi oldu ama tam degil dr a gittim adet söktürücü kullanmaya basladim bugün. on gün kullanicam adeti beklicem bi tane kistim vardi erirse ikinci transfere hazirlanicaz insallah

ayni benim de oyle iki hafta önce gelir gibi oldu ama tam degil dr a gittim adet söktürücü kullanmaya basladim bugün. on gün kullanicam adeti beklicem bi tane kistim vardi erirse ikinci transfere hazirlanicaz insallah
İnanılmaz ağrım var şu 3 gündür parol içiyorum ama sökemedi daha
3,4 gün daha olmasam gidiyim bende doktoruma kendi sökulmucek sanırım

aynen canim git mutlaka dr bana gec kalmissin hatta dedi o lekelenmeler adetmis çünkü
tabi seninki normal bir düzensizlik olabilir
Canım Ben ikinciye
Dondulmuslarimi alıp başka doktorla devam edicem
Bu düzensizlik için eski doktorami gidiyim yeni doktorami bilemedim

Eski doktorla iliskimi kesmedim daha

Canım Ben ikinciye
Dondulmuslarimi alıp başka doktorla devam edicem
Bu düzensizlik için eski doktorami gidiyim yeni doktorami bilemedim

Eski doktorla iliskimi kesmedim daha
yeni doktora muayene olacaksın ya zaten o söyler durumunu özel degilse degistirme sebebin nedir canim?

yeni doktora muayene olacaksın ya zaten o söyler durumunu özel degilse degistirme sebebin nedir canim?
Ben doktorundan çok memnunum canım ama

İkinci tedavimdede 1 emriyo transferi yapıcak

Ama

Biz kabul etmedik iki emriyo koyabilen başka bi doktora gidicez bu yüzden

himmm anladım ewet mantıklı benim de aklima geldi ama artık doktor görmekten bıktım :110:
Aynen canım bende bıktım valla hele geçen ki tedavimdede hizmetten memnundum ama 4 farklı doktor giriyordu bana her gittiğimde farklı doktora muane olmak zorunda kaliyodum
ben herzaman tek bi doktora girmek istedigimde
biz ekip işi olarak çalışıyoruz hangi doktor boşsa ona girmek durumundasiniz dediler
Zaten muane olmaya çekinen biriyim hep farklı doktor olması daha zor oluyordu benim için

Aynen canım bende bıktım valla hele geçen ki tedavimdede hizmetten memnundum ama 4 farklı doktor giriyordu bana her gittiğimde farklı doktora muane olmak zorunda kaliyodum
ben herzaman tek bi doktora girmek istedigimde
biz ekip işi olarak çalışıyoruz hangi doktor boşsa ona girmek durumundasiniz dediler
Zaten muane olmaya çekinen biriyim hep farklı doktor olması daha zor oluyordu benim için
aynen kesinlikle katılıyorum benim gittigim merkezde doktorum egitimde oldugu icin yumurta olgunlasma surecinde baska dr girdi o zaman bile acaba yanlış bir sey yapar mi düşüncesi oldu ve zaten geriliyorsun vajinal muayene oluyorsun her gittiginde ayri bi stres falan sonucta onlarin isi bu evet ama biz de bir nesne degiliz degil mi utanma duygumuz var

Back
X