• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk tüp bebek deneyimi hakkında

Evet uzun gibi ama rahim kalinlasmasiyla ilgili bi sorununuz yok muhtemelen 13 ünde bir iki gün sonrası için transfer günü verecektir. problemin ne olduğunun tespit edilebilmesi çok kıymetli. Ben sonucunuzun pozitif olacağını düşünüyorum. İmsallah burada iyi haberlerinizi okuruz❤️
Amin inşallah teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 💝🙏 Umarım güzel ilerler. Keşke ben yapılabilecek diğer testleri de basında yaptırsaydım diyorum ama sürecin içine girince tam anlamıyla bilgi sahibi oldum açıkcası 🙂↔️

Amin inşallah teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 💝🙏 Umarım güzel ilerler. Keşke ben yapılabilecek diğer testleri de basında yaptırsaydım diyorum ama sürecin içine girince tam anlamıyla bilgi sahibi oldum açıkcası 🙂↔️
İlk denemelerde mi önermiyorlar bu testleri acaba? Biz standart testleri yaptırdık sürece başlarken ama ayrıntılı testler yapılmadı. Doktor henüz gerek yok diyor. Sorun bulunmadan yapılan tedavilerde insanı biraz geriyor. Yüklü miktarlar ödeniyor sonucta. Boşuna mı yapılıyor bu denemeler diye.

İlk denemelerde mi önermiyorlar bu testleri acaba? Biz standart testleri yaptırdık sürece başlarken ama ayrıntılı testler yapılmadı. Doktor henüz gerek yok diyor. Sorun bulunmadan yapılan tedavilerde insanı biraz geriyor. Yüklü miktarlar ödeniyor sonucta. Boşuna mı yapılıyor bu denemeler diye.
Ben Katil hücreyi yaptırıcam diyince doktorum gerek yok dedi . Ben yaptırcam diyince de eh iyi yaptır dedi. Ben eşimin ve benim değerlerimizin mükemmel olduğu zamanlarda da gebe kalamadım ki histerolar hsgler vs yapılmıştı hep. Uzun süren infertil bi durumda baska bişiy hep kafamı kurcaladı. Hiç gebe kalamama sebebim bu bile olabilir. Histeroskopiyi bile polip olduğu için ben direttim. Tekrar hsg çekmiycektik ki 4 sene olmuştu gene ben direttim. Vitamin istedim vs vs .. Şimdiki aklım olsa genetik pıhtılaşma dna hasarı falan hepsini basında yaptırıdım. Ama bunları hep tekrarlayan kayıplar olumsuz denemelerde isityorlar. Şöyle açıkladı bana , ilk ıvf de rutin denenir bu hep böyledir. Sonra derinlemesine inceleme yapılır. Bence cok saçma. Ben maliyetine katlanıyorsam sen bana öner ben yaptırabilirsem yaptırayım yani..

Back
X