İlk tüp bebek kimyasal

cansucansucan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
375
168
33
29
Kızlar selamlar herkese sabahtan beri ağlıyorum kendime gelemiyorum yaşam enerjim bitti ilk tüp bebek denemem malesef kimyasal gebelik ile sonuçlandı çok mutsuzum geriye sadece bir tane embriyom kaldı ikinci ilkinde kimyasal olup ikincide normal gebelik elde eden var mı aranızda çok mutsuzum

Rabbim yüreğine ferahlık versin canım çok zor ama hiçbir zaman ümitsiz olma rabbim nasip eder inşallah

merhabalar.. Benimde ilk denemem kimyasal oldu 2. Denemem pozitif ümitsiz olmayın lütfen insallah nasip olur size de
Teşekkür ederim cevabın iicn kuzum o kadar ağladım ki kndime gelemiyorum insllah tek bir tane embriyom var onunla denicem olmazsa sil baştan insan çok yıpranıyor ama.pes etmicem

Merhaba, ilk 3 denemem negatif oldu, 4. Denemem kimyasal oldu, 5. Denemede pozitifi gördüm 9 haftalık oldu. Umudunuzu kaybetmeyin.

Evet çok zor. Bir umut beklemek, sonunda negatif sonuç alıp hayal kırıklığı yaşamak. Sonra aynı sürece bir daha başlamak. Elimizden tek gelen tevekkül ile dua etmek….

Ben varım. hem de 2 tane embriyo kondu ve kimyasal oldu. geriye embriyo kalmadı.
sonra sıfırdan başladık. bu arada psikoloğa gittim çünkü çok ağlıyordum ama 3 seans bile bana yetti. o süreçte daha raht davrandım. 2. opuda daha çok embriyom çıktı. 2 tane kondu ve biri tuttu. yakında 1 yaşında olacak kuzu.
Aynı şeyleri yaşadım nolur ama nolur kendinizi parçalamayın. sağlıklı olanı bulacaksınız ve tüm bu süreci unutacaksınız

Ah canım içime su serptin insllah gerek kalmadan o tek embriyom tutunur bna olmazsa dediğin gibi sil baştan baslarim hayat devam ediyor bir şekilde ama çok yıprandım bir gün insllah bnimde bir bebeğim olur

Benim de ilk denemem temmuz ayında 3. Gün embriyosunda beta değerlerim
10. Gün 30
11. Gün 55
12. Gün 75
13. Gün 109
16.gün 456 oldu sonra iki üç gün sonra 208 çıktı sonra 72 çıktı ve düştü kese göremeden.
Eylülde ikinci kez transfer oldum şu an 9 haftalık hamileyim

Ah canım içime su serptin insllah gerek kalmadan o tek embriyom tutunur bna olmazsa dediğin gibi sil baştan baslarim hayat devam ediyor bir şekilde ama çok yıprandım bir gün insllah bnimde bir bebeğim olur
inşallah gerek kalmaz. çok yıpratıcı bir süreç. yaşamayan anlamaz bunu. 2. transferimde her kan sonucunda kalbimin nasıl attığını hatırlıyorum da. yine kimyasal olacak korkusu olmuştı bende. ama aslında alakası yok. herkesin kimyasal gebelik geçirme ihtimali aynı. biraz rahat olmak gerekiyor sanırım. belki meditasyon gibi bir şeyler yapılabilir

inşallah bnde ikincide senin gibi hamile kalırım kuzum bazen hiç olmayacak gibi gelir insana ya o noktadayım sadece aglayabiliyorum banada dua edin ne olur

Benimde 2 embriyom vardı. Birincisi tutundu kimyasal oldu . İkincisi ile simdi yolumuza devam ediyoruz 7 haftalık olduk bakalım. İnsallah gönlünüze göre olur

Benimde 2 embriyom vardı. Birincisi tutundu kimyasal oldu . İkincisi ile simdi yolumuza devam ediyoruz 7 haftalık olduk bakalım. İnsallah gönlünüze göre olur
Ayy ınsllah bnim tek embriyomda tutunur kuzum çok zor çok yorucu dünden beri ağlıyorum neden oldugunu da bilmiyorum ilk başta senin doktorun ne demişti sana kimyasal olduğunda aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

Ayy ınsllah bnim tek embriyomda tutunur kuzum çok zor çok yorucu dünden beri ağlıyorum neden oldugunu da bilmiyorum ilk başta senin doktorun ne demişti sana kimyasal olduğunda aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Ilk transferimde doktor cok umutluydu kaliteli embriyo oldugundan. Rahim hazırlama yöntemide estrofem vs ile olmuştu birde vücudumuz ilk defa bir bebekle karşılaşıyor tepki vermesi cok normaldi. Ama hep en azından tutundu hiç tutunmayada bilirdi diye kendimi teskin ettim bende üzüldüm ama ilerleyip düşük olmasındansa birbirimize alışmadan gittiği için mutluyum daha cok üzülürdüm yoksa.
İkinci transferimde orta kalitedeydi benim pek umudum yoktu. Sadece ilki tutundu belki buda tutunur diye… rahim hazırlama yönetimide doğal siklus oldu. Doktorunuza sorun bu sekilde uygun olursa ben şansın daha yüksek oldugunu düşünüyorum.

Artık doktora bıraktım kuzum ne derse yapicaz ben biraz stres yaptım bide bnde ilk defa hamile kaldım ondan vücut şoka girdi galiba ocakta diğer transferim olucak o zmana kadar hayırlısı dicez bakalım çok üzülüyor insan ama alışıyor zmanla galiba Rabbim bı güç verdi şu an daha iyi hissediyorum

Bende bu serüvene baslicam hakkımızda hayırlısı ilk denemem olacak pazartesi ikinci muayene gidicem piskolojim alt üst

Kizlar tüp bebek doktoru bana refl olunc gel dedi şimdi ilk regl de başlancsk iikinci regl olmayacak gebelik olunca öylr mi

merhaba canım ben de gecen ay transfer oldum kimyasal oldu 2 embriyo transfer olmuştum benim de geriye 1 embriyom kaldı. o kadr üzüldüm ki nefes alamadım kaç gün boyunca seni cok iyi anlıyorumgeriye bitane kaldıgı için ya tutmazsa korkusu ya kimyasal olursa korkusu ama yorumları okuyunca ben de rahatladım. doktor bana 2 regl sonra tekrar transfer yapalım dedi sizde hemen mi denildi yoksa aynı şekilde 2 ay beklettiler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…