İlk tüp bebek kimyasal

Ay tomriscim gel sarılalım canım sen şu an bensin bnde senim resmen çok ağladım kuzum çok çok kötü eşimle çok üzüldük doktor gelecek ay gel dedi ama ben öğretmen olduğum icjn izin sorun oluyor 15 tatilde yani ikinci adetle beraber haberdar et bni doktor bna farklı bir yöntem yapcakmis bnde heyecanla bekliyorum ne olur bna haber ver sende kndimi gördüm benimde iki transferdi bu arada kimyasal oldu kuzum

yaaa tamamen aynı şeyi yaşamışız. geriye tek embriyp kalma çaresizligi cok kötü. başa donmek maddı manevi zor. Ben farkl bi doktorla gorustum danıştım kimyasal olması kotu ama en azından rahim bebegi kabul ediyor asla gebe kalabildigini biliyorsun. en azından dedi kendimi oyle teselli ettimumudumuz geriye kalan embriyomuz artık

Ah kuzum malesef çok kotu çok ağladm iki gündür şimdi kanamayi bekliyorm sen nasl başa çıktın bu surecle

Ayy kuzum gerçekten çok zor ne yapacağımla ilgili vs bı fikrim yok oda olmazsa nasl aglicağimi bilmiyorum geceleri uyuyamaz hale geldim ben. Rabbimden tek dileğim o embriyomuzun tutunması canım acıyor artık sen kaç yaşındasin nerede yaptırdin kuuzm

Bence bu stresle tekrar olumsuz şeyler yaşarsınız önce sizin rahatlamanız gerekiyor o kadar stres üzüntüyle dolu vücut embriyoyu nasıl kabul edecek? Benimde 2 kere yumurta toplama 1 kere transfer oldu tabiki çok üzüldüm ama sonrasında kendimi toparladım çünkü toparlamaya mecburdum yoksa kendi sağlığım bozulacaktı. Zor süreçlerden geçiyoruz bizimde sınavımız bu demek ki o yüzden bir an önce kendini toparlamalısın sen iyi ol ki sonuçlarında güzel gelsin

Birde doktorum histereskopi falan önerdi mi kuzum daha önce rahim filmi çekildim bir sorun yoktu ama şimdi ne yapcam.bilmyorim

Aslinda çok haklısın kuzum ilkinde çok stres yaptm malesef oldu mu olmadı mı diye şimdi açım daha çok taze olduğu için ister istemez araştırıyorum insllah bufa geçiçek diğer transfere çok rahat olmk istiyorum

Her yerde okuduğum ilk transfer tutmadı diyorlar benimde tutmadı. 5aa embriyo kalitemdi doktor baya ümitli konuştu 15 gün boyunca hiç bir iş yapmadım ama negatif oldu şuan 2. Transferim yarın kan vereceğim sadece ilk gün yattım onun haricinde işe gittim sürekli gezdim dolaştım eğer nasibimizde varsa her türlü tutar eğer yoksada tutmuyo maalesef bol bol dua edin

Merhaba 3.tedavimle hamile kaldım bebem 2 bucuk aylik oldu cok şükür.Doktor cocugunuz olmaz bosa para vermeyin dedi cok zor süreçler anlıyorum sizi,histereskopi oldunuz mu acaba ?o cok etkili biliyor musunuz.

Merhaba 3.tedavimle hamile kaldım bebem 2 bucuk aylik oldu cok şükür.Doktor cocugunuz olmaz bosa para vermeyin dedi cok zor süreçler anlıyorum sizi,histereskopi oldunuz mu acaba ?o cok etkili biliyor musunuz.
Biliyorum kuzum olmak istedim aslında ama doktorum gerek duymadı negatif olsa yapardım diyor kimyasal olmuş yani rahim tutmuş bebeği bebek gelişmemiş diyor vallahi insan yoruluyor Şubat'ta bı deneme daha bakalım elimizde avucumuzda bir şey kalmadı eğer o transferde olumsuz olursa yumurta toplatip daha sonrasında histereskopi olup öyle transfer isteyecegim ignelerden her yerim acıyor ama evladm için hiç onemli değil bna çok dua eder misin

Çok iyi yapmışsın canım ben evde çok kastım kndimi üçüncü günden başladım tutmadi ki diye aslında bn tutmuş bebeğimi resmen kndi ellerimle üzüntüden negatife çevirdim başka bir açıklaması yok insllah güzel sonuçlar alırsan buraya yaz bizede umut. Olsun

Kendini suçlama sağlıklı bebek olsaydı dururdu senlik bişey yok öyle düşün. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın inşallah

Kizlar yardimci olurmusunuz ? Ben 4 kez kimyasal yaşadım 1 düsük yaptim bu ay adete 10 gun varken pembe kanamam oldu 1 gun bile surmedi suan 3 gun var adete bugun erken gebelik test yaptim silik var ama gozle gorunuyor bu acaba kimyasalmi ama kimyasallarda cok agrim oluyordu adet oncesi bunda oyle bisey yok ve iliski etkiliyor diye 20 gune yakindir iliski yok dusukler iliskilere bagli olabilirmi bilgisi olan yazabilirmi lutfen adet gecikmesinden sonra test yapsam tam pozitifi yakalarmiyim acaba

Merhaba. Doğal siklus nasıl oluyor. İlk transferim negatifti. İkincinin sonucu 10.gun kan testim 35 çıktı. 12.gun 4,5 çıktı bugünde verdim kan ama alamadım sonucu. Ama sifira düşmüştür büyük ihtimal.. kimyasal gebelik dediler. Başkada dondurulmuşum kalmadı. Herşey sil baştan olacak çok ağladım. Çok umitliydim bu dondurulmustan.5.gun 1.kaliteydi.. bu kimyasalida çok anlayamadım. Tutunup dusuyomu yani sağlıksız bı embriyomuydu ? Tekrar büyük bir boşluğa düştüm. Şimdide Bu ay kendiliğinden olurmu acaba diye umitlenmeye başladım. Kimyasal sonrası oluyomus diye duydum hep..Bu yorumu okuyanlardan dua istiyorum. Çok yorucu ve uzun süren maddi manevi çok yoran bı denemem oldu. İki embriyoda gitmiş oldu. Tekrar tedaviye başlayacak zorunda olmak beni şimdiden ağlatıyor..bulunduğum şehirde tüp bebek merkezi yok. Şehir dışı çok zor oluyor..nereye gideceğiimide bilmiyorum.tedavime değilde parama gözünü diken yerden ve doktorlardan uzak durmk istiyorum bu sefer

Canım hayırlı günler öncelikle çok geçmiş olsun çok zor bir durum ağlamamak elde değil insan çok yıpranıyor maddi manevi konuyu açan ben daha kimyasal yasayali 20 gün öldü hala lekelenmem var doktora gideceğim kist vs falanda oluşmuş olabilir böyle şeyler insanı o kadar yıpratıyor ki kendimize gelemiyoruz ama dua edelim insllah her şey güzel olucak bir gün anne olabileceğiz kimyasalda olsa hamile kalabildin yine oluck inşallah benimde 3 embriyom vardı ilk deneme iki embriyo konuldu ikiside tuttu ama biri kimyasal olurken de digerinide düşürdu şimdi tek embyom kaldi onuda deneyeceğim ocakta olmazsa sil baştan seni çok iyi anlıyorum ama her şey bı yoluna girer insllah

Kimyasal olunca tutunuyor ama saglıksız oldugu icin ilerlemiyor. Doğal siklus da yumurtlama çatlatma transfer seklinde oluyor yani estrofem vs ile rahim kalınlastırması yapılmamıs oluyor doğal hamile kalmışsınız gibi işliyor süreç. Allah kolaylık güç kuvvet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…