Kanda muhtemelen östrojen bakacaklar, ne kadar çok yumurta varsa östrojen o oranda yüksek çıkıyor.
Her kontrolde alınıyor geneldeBende ilk tedavimdeyim kan istemediler benden ama hangi surecte kan aliniyor acaba benden niye istemediler
Her kontrolde alınıyor genelde
Benim yumurta takipi aşamasında her kontrole gittiğimde aldılar kanımı biçok kişinin de öyle oldu ama her doktor farklı tabiDaha once gittigim doktora basladim zaten ben hormon degerlerimi olcmuslerdi ama tup bebek oncesi 2-3 ay aram var sonra direkt igneye basladik ama kan olcmediler ben bj soriyim onu
Benim yumurta takipi aşamasında her kontrole gittiğimde aldılar kanımı biçok kişinin de öyle oldu ama her doktor farklı tabi
Dediğim gibi doktordan doktora fark edebiliyo canm inşallah ben aldım sende ve isteyen herkeste pozitif sonuçlar alırHer kontrolde aldilar bide o derece yaniallah allah bende 2 gundu 1 gidiyorum ama hic almadilar sasirdim smdi
Bende baya igne vuruldum iste yarin ilk kan vericem e2 fln yazmislar kagida. Yumurta sayisimi cikiyor kanda yoksa kalitesi falanmiBenim yumurta takipi aşamasında her kontrole gittiğimde aldılar kanımı biçok kişinin de öyle oldu ama her doktor farklı tabi
Dediğim gibi doktordan doktora fark edebiliyo canm inşallah ben aldım sende ve isteyen herkeste pozitif sonuçlar alır
Bende baya igne vuruldum iste yarin ilk kan vericem e2 fln yazmislar kagida. Yumurta sayisimi cikiyor kanda yoksa kalitesi falanmi
Bugun 8. Günümdü igne vurulaliSuan ignenin kacinci gunundesiniz
Bugun 8. Günümdü igne vurulali
Insallah. Bana daha toplama gununu soylemediler. Belki yarin soylerler kandan sonra diye umut ediyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsunBenimde 7.gunum. Cumartesi gunu yumurta toplama olacak sanirim yada cuma. Yarin kontrole gidicem belli olcak. Ayni gibiyiz. Umarim pozitifi aliriz ikimizdep
Benimde bugun yumurta toplandi hakkimizda hayirlisi insallahMerhaba benimde ayın 6 sında 2 yumurta transferim oldu. Hala iğne ve ilaçlara devam ediyorum. Rabbim emeklerimizi beklentimizi boşa çıkartmasın inşallah. 1 hafta sonra kan testi iel sonuç alacağız. İnşallah negatif çıkmaz. Beklemek çok zor.
Benimde bugun yumurta toplandi hakkimizda hayirlisi insallah
Benimde dun toplandi ayni gundeyiz.
İnşallah. Yüzümüzü güldürecek haberler alırız hayırlısıysaBenimde bugun yumurta toplandi hakkimizda hayirlisi insallah
Adetin 18-19. günü gibi toplanmıştıMerhaba herkeseBende yeni başlayanlardanım bugün 3. İğnemi vurucam. İğnelerden tahmini kaç gün sonra yumurta topluyorlar acaba. Ben 300 lük vuruyorum gonalf başka da yok şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?