Ilk tup bebek

Merhaba bende tüp bebek yaptırmak istiyorum benim sorunum sadece tüplerin bağlı olması acaba ilk seferde tutar mı

benim de ilk denemem.
bugün ilk iğnemi oldum.
cumartesi kontrolüm var.
bende çok heyecanlıyım.
Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

benim ilk denemem di tutmadı merkez iyi olmamasından kaynaklandığını düşünüyorum embriyologlar çoookkk önemli onu anladım.ikinci için araştırıyorum istanbulda yada ankarada düşünüyorum.

Aşılamada olsun,tüp bebekte olsun,bu ağrılarla nasıl başediyorsunuz yaa.Benim en çok korktuğum ağrı.Kistten dolayı çok fazla ağrı çekmekten,adet ağrısından(doğum kontrol hapı kullanmadığım zaman tabii) bıktım.Tabii hemen ağrı kesici alıyorum adet öncesi.
Bunda ağrı olduğunda,hele ki adet sancısı gibi diyorsunuz ilaç içmeden nasıl duracağım.Bu çok korkutuyor beni...

eğer sonucu sizin için her şeye değecekse o zahmet rahmete dönüşür diye düşünüyorum.düşünsenize kucağınızda minnacık pamuk gibi zeytin gözlü bi bebeğinizin olacağı düşüncesi her seye deger... :) zaten ağrı kesici veriyorlar uygun olan

Ben iğnelerde bile halsiz ve iştahsızım ama yine de hamd olsun şikayetçi değilim.
dün tedavimin 6. gününde tek tüpümde sıvı birikimi olduğu görüldü tek tüpüm alınabilir o yüzden.
yine de bebiş için değer diye düşünüyorum.

Korkmakta haklısın, iğneler can yakıyor, ben de ilaçların tüm yan etkileri oluyor 1 haftadır. mide yanması, sıcak basması, halsizlik, karın ağrısı, mide bulantısı , döküntü vs vs. ama inan bana sonucunda hayırlısı ise bir evladın olabileceğini düşünmek insanı rahatlatıyor. Doktorum bana Parol kullanabileceğimi söyledi ama bir tane bile almadım.. Allah o dayanma gücünü veriyor. Sadece uykusuzluğa dayanamıyorum :)

Herkese merhaba, ilk tup bebek tedavime dun ilk ignemi yaparak basladim. Rabbim hayirlisiyla guzel sonuclar almayi nasip eder insallah. İgnelerin hafif yakmasi disinda bir sikayetim yok ilacla ilgili. Ama bugun inanilmaz bacaklarim agriyor, dunden beri yasadigim halsizligi soylemiyorum bile. Sizde de boyle bacak agrisi oldu mu?

İnanılmaz halsizlik vardı bende de ve bacağıma ara sıra bi ağrıda giriyordu.

Herkese merhaba
Bugün gonal f kullanmaya başlıyorum ilk denemem
Hakkımızda hayırlısı inşaalllaaahhh

bu ayın 26sında hulusi hocada randevum var bakalım ne olacak :) en azından içim rahat gidicem

Merhaba benimde ilk denemem 3 tane 5. Gün embriyom var 2 tanesi 1. Kalite. Dondurulmuş embriyolarim transfer için beni bekliyo. İnşallah benimde ilkinde tutar.

Adet agrisi gibi ama insani kivrandiran turden degil.Surekli bir sizi,bir dolgunluk hissi var.Adet agrisinin baslangici gibi.hep o ayarda da kaliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…