- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
Aspirin gebelik te d grubuymus ben ilk 3 ay kullandım bunu bisikinti olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kullandım canım ilk 3 ay 12. Haftaya kadar nete bibaktim gebelik kategorisi d yani zararlı zorda kalinmadikca kullanılmamalı bide fetuse zarar verebiliyor d grubu endiselendimben ecopirin kullaniyorum hamile kalmadan baslatti doktor 32.haftama kadar kullancakmisim..
Doğdu demi canım oglun bisikinti olmadıSelam kızlar oğluma hamileyken doktor bebek aspirini kullan demişti sanırım 4 Ay kadar kullanmıştım
Yani hamile değilsin demi canım.Doğdu demi canım oglun bisikinti olmadı
İnşallah zarar vermez doktorum kullanmamı söyledi çünkü kanımda pıhtılaşma varBende kullandım canım ilk 3 ay 12. Haftaya kadar nete bibaktim gebelik kategorisi d yani zararlı zorda kalinmadikca kullanılmamalı bide fetuse zarar verebiliyor d grubu endiselendim
Evet benimde once kaybim var bitane ona verdi ama bakınca grubuna endiselendimBen coraspin kullanıyorum kan pıhtılaşma olanlara veriliyor genelde kanı sulandırması için düşük yapmayı engelliyo
Geçmiş olsun canım benimde 2 tane kaybım varEvet benimde once kaybim var bitane ona verdi ama bakınca grubuna endiselendim
Maşallah canım Allah bağışlasın benimde zorunlu kurtajim var canım öncesinde oyuzden 12. Haftaya kadar kullandimÇok şükür canım 4 yaşına girecek oğlum. İlk hamileliğimde zorunlu kürtaj olunca oğluma hamileyken de aspirini kullanmamı söyledi doktor ve tabi çok endişeli ve stresliyim o dönem sağ olsun sen bu çocuğu doğurmak istiyorsan başka bişey düşünme üzülme demişti haklıydı endişe stres yoruyor insanı
Sağ ol canım darısı sizin başınıza 2. De bana inşallah :) sen ne güzel 18. Haftadasın kendini böyle endişelendirme bebeğine yansır benden söylemesi :)Maşallah canım Allah bağışlasın benimde zorunlu kurtajim var canım öncesinde oyuzden 12. Haftaya kadar kullandim
Talihsiz bigebelik buna sebep doktor hatasıyla kaybettim ben bebeğimi oyuzden güvenemiyorum herşeyi araştırıyorum soruyorum çok haklısın canımSağ ol canım darısı sizin başınıza 2. De bana inşallah :) sen ne güzel 18. Haftadasın kendini böyle endişelendirme bebeğine yansır benden söylemesi :)
Geçmiş olsun ve evladını sağ salim kucağına alırsın inşallah benim 2 zorunlu kürtajım var yaşadığım üzüntüyü anlatamam seni de çok iyi anlıyorum ama sen ne kadar rahat olursaan herşey okadar pozitif olurTalihsiz bigebelik buna sebep doktor hatasıyla kaybettim ben bebeğimi oyuzden güvenemiyorum herşeyi araştırıyorum soruyorum çok haklısın canım![]()
Çok haklısın canım. Saolasin Allah razı olsun Rabbim kimseyi karnında dahi olsa evlat la imtihan etmesin çok zor rabbim kimseye yasatmasinGeçmiş olsun ve evladını sağ salim kucağına alırsın inşallah benim 2 zorunlu kürtajım var yaşadığım üzüntüyü anlatamam seni de çok iyi anlıyorum ama sen ne kadar rahat olursaan herşey okadar pozitif olur
Asprin hiç güvenli bir hap değil doktorlar bu ilaci peynir ekmek gibi yaziyorlar ama ilk 12 hafta kullanilmasi sakincali 12 hafta sonrasi 32.haftaya kadar kullanilabilir bu haftalar en azindan daha güvenli ..ben 13.haftadan sonra başladim inş 32.hafta olmadan da birakacağim .ama kullanip da saglikli cocuk doguran da çok .benim doktorum kesinlikle kullanma dedi (pihtilaşmam ciddi seviyede olmasina ragmen) bebek de bazi durumlarda kalp problemleri yapabiliyor demişti .tip bu konuda ikiye ayrilmiş durumda. kimi zararsiz diyor ,kimi zararli. ben de en azindan guvenli dönemde almaya çalişiyorum .belki de hiç içmesem değisen bir şey olmayacak zaten iğne kullaniyorum .Aspirin gebelik te d grubuymus ben ilk 3 ay kullandım bunu bisikinti olur mu
Detaylı ultrason a gitcem ocakta korktum şimdi ben 12 e kadar kullandım prospektuste ise ilk 6 ay doktor kontrolünde kullanılmalıdır son 3 ay kullanılmamalı yazıyorAsprin hiç güvenli bir hap değil doktorlar bu ilaci peynir ekmek gibi yaziyorlar ama ilk 12 hafta kullanilmasi sakincali 12 hafta sonrasi 32.haftaya kadar kullanilabilir bu haftalar en azindan daha güvenli ..ben 13.haftadan sonra başladim inş 32.hafta olmadan da birakacağim .ama kullanip da saglikli cocuk doguran da çok .benim doktorum kesinlikle kullanma dedi (pihtilaşmam ciddi seviyede olmasina ragmen) bebek de bazi durumlarda kalp problemleri yapabiliyor demişti .tip bu konuda ikiye ayrilmiş durumda. kimi zararsiz diyor ,kimi zararli. ben de en azindan guvenli dönemde almaya çalişiyorum .belki de hiç içmesem değisen bir şey olmayacak zaten iğne kullaniyorum .
En başından beri mı kullanıyorsun coraspirin i senCoraspin bebeğe zarar verecek bir ilaç değil ama mesela benim farklı korkularım var. Doktor 32. Haftaya kadar kullanacaksın dedi. Erken Doğum riskim var ve erken Doğum yaparsam o sulu kanı nasıl durduracaklar çok merak ediyorum. Çünkü 12. Haftada kanama yaşamıştım inanılmaz akışkan durmayan bir kandı. Bacaklarımdan süzülmüştü. Aspirinden dolayıydı yani. Kafamda deli sorular![]()