• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk uçuş deneyimi ve mobil biniş kartı

bir tavsiyede benden . Giydigin elbisenin uzerinde metal seyler olmasin. Ben bir ebise giymistim uzerinde halka halka zincir sarkiyordu makinalardan gecerken otuyordum her yerde aman allahim adim attigim yerde uzerimi araladilar.
Bu arada iyi yolculuklar :)

bir tavsiyede benden . Giydigin elbisenin uzerinde metal seyler olmasin. Ben bir ebise giymistim uzerinde halka halka zincir sarkiyordu makinalardan gecerken otuyordum her yerde aman allahim adim attigim yerde uzerimi araladilar.
Bu arada iyi yolculuklar :)
Çoook teşekkür ederim, hafif şeyler giyicem zaten:KK54:

Giriş işlemleri yaparken bagajını tarttırıyorsun belli bir kiloyu geçtiğinde üste para vermek zorundasın yok vermem diyorsan ya bagajının birazını orda boşaltacaksın yada az bagaj alacaksın

Bagajı orda teslim ettikte sonra uçağın hangi kapıda hazir bulunacağını öğren ve o kapıdan fazla uzaklaşma malum hava alanı. Sora sora bulurum dersen çok zaman kaybeder ve uçağı kaçırırsın

Anonsları iyi dinle çünkü bazen uçak başka bir yere park etmiş oluyor bu yüzden de uçağın ilk kalkış kapısından araba kaldırıyorlar ona biniyorsunuz ve uçağın yanında sizi indiriyor

Çantana sıvı, yanıcı, kesici alet alma. Sıvı krem, saç spreyi, deodorant parfüm, su vs
Eğer çantana koyarsan uçağa binemezsin. Ben ilk acemiliğimde almıştım sonra atmak zorunda kaldim. İlla yanıma alacağım diyorsan bagajına koy.

Bir saat önce havaalanında ol. Güvenlik islemleri uzun sürüyor ayrıca eşşek kadar havaalanında bir uçtan bir uca yürümek vaktini alıyor

Bir uçak firması bir zamanlar çok cüzi miktara eve bırakıyordu hala varmı bilmiyorum bie araştır istersen

Havadayken hiç korkma. 1 saatlik yolun 45 dksı karada geçiyor. Uçuşa hazırlanmak için uçak pistte dönüp duruyor

Bagaj alışina gelince uçaktan inip havaalanına girdiğinde bagaj bölümleri ayri oluyor. Uçağin bütün bagajı bir alete yükleniyor sen ordan kendi bagajını buluyorsun. Her an başkasının senin bagajıni alma ihtimali var bu yüzden gözünü açık tut

İyi yolculuklar şimdiden

Back
X