- 4 Aralık 2014
- 170
- 64
- 98
Teoriye gore erkek gorunuyo bakalim.dogru cikicakmi sizin cinsiyeti ogrenmenize daha az zaman var ogrenince yazarmisiniz banada bende cok merak ediyorum dogruluk payiniMerhaba bnmde burda 6+2 şuan 9+3 haftalığım çok merak ediyorum bir kızım var bunun cinsiyeti ne olucak diye lütfen bana da söylermisiniz tahmininizi ben hiç anlayamıyorum
Sana özelden cevap yazdmTahminde bulunanlar nerede acaba bizlerede yorum yapsanız. Bu posta girince heyecanlanıyorum ama her seferinde cvp yok.
Kiz benceMerhaba,13+5 günlük acaba tahminde bulunabilir misiniz :)
Eki Görüntüle 2793283 Eki Görüntüle 2793284 Eki Görüntüle 2793285
Erkek gibiMerhaba bnmde burda 6+2 şuan 9+3 haftalığım çok merak ediyorum bir kızım var bunun cinsiyeti ne olucak diye lütfen bana da söylermisiniz tahmininizi ben hiç anlayamıyorum
Teşekkür ederim cnm benim bu sene sanırım kız senesi.Sana özelden cevap yazdm
Karından 6+5 bakabilir misiniz acabaMerhaba millet
Ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapacagim ilk ultrasyon resminizi atin bakiyim. Eger cinsiyetiniz belliyse hic söylemeeyin bakalm dogru tahmin edebilecekmiyim daha dogrusu ramzi teorisi hakli cikacak mi?
InsallahTeşekkür ederim cnm benim bu sene sanırım kız senesi.
Seninkide mi belli olmadı canım. Benimde iki oğlum var yarın ayrıntılı ultrasona giricem Tabi benim kese kaymıştı 3 haftadır wc harici kalkamıyorum inşallah önce sağlığı iyiyse sonra ayrıntılıya geçicez inşallah.Insallahbenim oglun var bitane birde kiz olursa süper olur ama saglikli olsn en basta tabi en önemlisi o
Sevgili takitoki yeni resmiyle geldim bebeğimin 13+3Erkek gibi
Merhaba 7+5 sizce cinsiyet nedir? |
7 haftalik hamilelik bakarmisiniz lutfenMerhaba millet
Ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapacagim ilk ultrasyon resminizi atin bakiyim. Eger cinsiyetiniz belliyse hic söylemeeyin bakalm dogru tahmin edebilecekmiyim daha dogrusu ramzi teorisi hakli cikacak mi?
Rica etsem benimkine de bakar mısınız lütfen. 9 haftalık karın ultrasonu.
Canm tahminin çıkacak sanırım. Bugün randevum vardı %65 70 kız dedi 4 ayda daha çok netleşir dedi Hayırlısı olsun inşallah.Insallahbenim oglun var bitane birde kiz olursa süper olur ama saglikli olsn en basta tabi en önemlisi o
Yok canm üzülmem yeterki saglikli olsnlar gerisi bos biz heyecan yapiyoz isteSeninkide mi belli olmadı canım. Benimde iki oğlum var yarın ayrıntılı ultrasona giricem Tabi benim kese kaymıştı 3 haftadır wc harici kalkamıyorum inşallah önce sağlığı iyiyse sonra ayrıntılıya geçicez inşallah.Dr gösterirse haftaya belli olur demişti. Senin erkek olsada hiç üzülme oğluna arkadaş oluyor çok daha iyi olur benimkilerden biliyorum.
Tahminde bulunan yok mu? Çok merak ediyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?