• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk ve son diyet günlüğüm olsun 59.9 la son bulsun...hadi buyrun...

ara öğünden sonra çok iş yaptım ya acıktım..
1 küçük elma 1 bardak ayran ve 6-7 tane lahana sarma yedim...

günaydın kızlar
akşam yemeğim
1 kepçe yayla çorbası
2 yk taze fasulye
1 küçük dolma yoğurt

günaydınlaarrr...hem kış hem bayram temizliği olsun dedim biraz derine daldım dün...acayip iş yaptım neyse ki bitti...
bu gün kilom maalesef 69.7 geldi yne anlaşıldı bayrama 69 anca olurum bu gdişle..
aslında aşırı yemedm hatta ekmek nerdeyse hiç yemedm ama galiba yemek miktarları fazla oldu 2 gndür su hiç içemiyorum gnde 3 bardağı geçmiyo..
ben su içince çok güzel iniyorum ama içmiyorum işte..
bu gün bayramlık alıyım kendime diyorum çarşıya çıkıcam bulabilirsem tabi..
şimdi 38 beden olmak vardı internette herşey ayağıma gelirdi ama.....

günaydın elif kolay gelsin maviay sanırım yolculuk da yine kaldım bi başıma
bende sabah.ki sporu öğle.ye yapacağım
Kahvaltim
lor
yarım domates
sebzeli omlet
1zeytin
1dilim ekmek

bnde kahvaltı da 1 yumurta yogurt ve ıkı dılım kepeklı ekmek yedım canım,bır de sekersız caya alısmaya calısıyorum zor olsada 21 gunde vucut alısıyormus bakalımm

Kızlaarr aynen canım yollardayim 8 saattir ve daha bi altı saatim var.. öpüyorum sizi

bnde kahvaltı da 1 yumurta yogurt ve ıkı dılım kepeklı ekmek yedım canım,bır de sekersız caya alısmaya calısıyorum zor olsada 21 gunde vucut alısıyormus bakalımm
ben 5-6 yıldır şekersiz içiyorum.....şekerli çay şerbet gbi geliyo artık..eşimn bardağından yanlışlıkla içsem midem bulanıyo valla o kadar alıştım asla alışamam derken...sen kaç kilosun hedef kaç...

kızlar sabah 69.3 çıktım..68 olamasam da mutlu sayılırım..zayıf gösteren kıyafetler aldım...her ne kadar alt ve üst 44 beden alsamda ince gbi görnüyorum yaa..keşke eşim resim koymama izin verseydi bayramlıklarımı gösterirdim size..
akşam üzeri köye gdyoruz kızlar pazartesi salı anca dnerz heralde..kendinize çok iyi bakın..
fazla kaçamak yapmayın haa..:KK62:
inşallah bende köyde birz zayıflarım :KK45:

ben 5-6 yıldır şekersiz içiyorum.....şekerli çay şerbet gbi geliyo artık..eşimn bardağından yanlışlıkla içsem midem bulanıyo valla o kadar alıştım asla alışamam derken...sen kaç kilosun hedef kaç...
75 kıloyum boyuum 1.70 60 olmak ıstıyorum , eskıdeen 60tım 62 olunnca oo kılo aldım deer yemeyı ıcmeyı keserdım unıversıtede bır 90 kılo oldum , daha anca toparlıyorumm ,bu buyuk ajda brrdaklara 1 tane atıyordum seker yarımdayım su an bırden mı kesmek lazım azaltmak mı bılemıyorum

75 kıloyum boyuum 1.70 60 olmak ıstıyorum , eskıdeen 60tım 62 olunnca oo kılo aldım deer yemeyı ıcmeyı keserdım unıversıtede bır 90 kılo oldum , daha anca toparlıyorumm ,bu buyuk ajda brrdaklara 1 tane atıyordum seker yarımdayım su an bırden mı kesmek lazım azaltmak mı bılemıyorum

kızlar sabah 69.3 çıktım..68 olamasam da mutlu sayılırım..zayıf gösteren kıyafetler aldım...her ne kadar alt ve üst 44 beden alsamda ince gbi görnüyorum yaa..keşke eşim resim koymama izin verseydi bayramlıklarımı gösterirdim size..
akşam üzeri köye gdyoruz kızlar pazartesi salı anca dnerz heralde..kendinize çok iyi bakın..
fazla kaçamak yapmayın haa..:KK62:
inşallah bende köyde birz zayıflarım :KK45:
inşallah sende kib kaçamakli geçer inşallah. after bofter resimlerini bekliyoruz

Selam kızlar. Bayram dolayısıyla gelemedim günlerdir. Bu sabah tartildim sonuç felaket yol+bayram+regl+nezle = 86.4 :KK43: hiç dikkat edemedim günlerdir kızlar çokta hastayım ilaçlarla ayaktayim birde üstüne regl.. bakalım artık bundan sonra....

maviay geçmiş olsun canım..önce sağlık sıkma canını bu yola baş koyduysan elbet olur..
bende fenalardayım ama regl şişliği biliyorum..çoook yemedm zaten regl sonrası yüzüm gülecek inşallah...
70 lerde gidip geliyorum şimdilik..

selam kızlar bu sabah itibari ile hala 86,4 ile devam ediyorum. gerçi reglden dolayı kendimi 90 hissediyorum ama olsun.
sabah kızı okula bıraktıktan sonra tekrar ilaç alıp yattım 40 dk olsun uyuyayım diye malum iş başı. kahvaltıyı işyerinde yaptım o yüzden yarım simit, yarım açma, bir duble çay 2 şekerli.

maviay geçmiş olsun canım..önce sağlık sıkma canını bu yola baş koyduysan elbet olur..
bende fenalardayım ama regl şişliği biliyorum..çoook yemedm zaten regl sonrası yüzüm gülecek inşallah...
70 lerde gidip geliyorum şimdilik..
sağol canım olacak inşallah bi atlatayım daha iyi olacak

Back
X