• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk ve son diyet günlüğüm olsun 59.9 la son bulsun...hadi buyrun...

kahvaltım 6 zeytn az peynir domates salatalık yaşil tatlı biber çay az reçel tereyağda yumurta yaptım 4 çatal ondan yedim bide patates kavurma vardı 3 çatalda ondan yedim...ekmek yemedim tabi bunları yeynce....3 bardak su içtim şimdiye kadar akşama kadar en az 2 litre yapmam lazım

biraz sikinti oldu ama olsun inan spra daha agirlik verdim ama yediklrim ayni bende bilemedim

kahvaltım 6 zeytn az peynir domates salatalık yaşil tatlı biber çay az reçel tereyağda yumurta yaptım 4 çatal ondan yedim bide patates kavurma vardı 3 çatalda ondan yedim...ekmek yemedim tabi bunları yeynce....3 bardak su içtim şimdiye kadar akşama kadar en az 2 litre yapmam lazım
cok guzel bi kahvalti afiyet olsn

keşke bende senn kadar spor yapsam..acayip üşengecm bu konularda..bayram geliyo yne köye gtcez eltiler falan şimdi 60 olsaydım var ya ne güzel kıyafet alırdım hiç canım istemiyo ama giycek doğru düzgn bişym de yok eskidiler genelde yarın çarşıya çıkıyım diyorum kıyafet almaya...
benm ortanca elti 50 kilo falan boyuda 1.65 e yakın manken gbi yaa..
diğeri de 1.65 falandır ama çok kilolu 80 vardır kesn söylemiyoda tabi...
ben ortayım yani..

verirsin verirsn hic merak etme ama belli bi gun koymayin su gunde su kadar vermk istyrm fln kalici olsun da ne zamn olursa oksn benim dsuncm

benimde aksamisafirim var daha alisverise cikicm ben gideyim anck sonra gorusurz mavi ay yok elifcm tablo hazirliycn mi

verirsin verirsn hic merak etme ama belli bi gun koymayin su gunde su kadar vermk istyrm fln kalici olsun da ne zamn olursa oksn benim dsuncm
doğru ben hap tarih kopydum ve hiç tutturamadım....

valla şu anda tablo nasıl hazırlanır bilmiyorum araştırmam lazım bilsem hemen yapardım...maviay yok evet gelir ama emnim...

dün öğle yemeğim bir kase tarhana çorbası 3 kaşık yoğurt
akşam kahvaltı türü bişeyler atıştırdım. iki dilim ekmek peynir domates çay falan bide bir ç.k. çikolata :(
bu sabah
bir karışık tost bir duble çay
birazdan da yeşilçayımı içicem nasipse
en azından şu yolculuğu atlatana kadar dikkat edeyim istiyorum ama hatırlısı ölçüyü pek tutturamıyorum sanırım

gunaydin elif
dun aksam ki yemgi tarhana corbasi ve ton balik yedim
bu sabh bir saat spor yaptim
kilom iki gun once gercktn sok oldgum bi rakam gordum 66 ydi
demk ki bende siskinlik oluyrki bu kadar cikti ama sonuc ayni husran hayal kirikligi sinir bozucu iste 65 im
kahvaltmi da aradn cikaryim
bir dilim yulafli ekmek
bi cay bardgi sut
30 gr lor
bir zeytin
bir hasma yumurta
canım süper gidiyosun bence. onca kilonun ardından duraksaması normaldir az daha sabır bi bakmışsın birden gidecek inşallah. kahvaltın gayet güzel hele ki senin spor azmine hep diyorum HAYRANIMMM

canım bence de gayet güzel ve kararında olmuş kahvaltın

bu arada kilom 70.3 geldi
nedense üzülmedm açıkçası
geçen hafta 69.5 hatta 69.4 leri gördüm ama haftasonları inanılmaz kaçamklar yapıyorum
yusra bana bi akıl ver haftasonları için noluurr...

bu arada kilom 70.3 geldi
nedense üzülmedm açıkçası
geçen hafta 69.5 hatta 69.4 leri gördüm ama haftasonları inanılmaz kaçamklar yapıyorum
yusra bana bi akıl ver haftasonları için noluurr...
valla bende 85,7 yim güzelim nasıl olacak bilmiyorum da bi şekilde hallolmalı biz işyerinde arkadaşlarla yemeyi seviyoruz onlarla da konuştuk bayram sonra işyerinde kahvaltıyı kaldırıyoruz evde yapıcaz hepimiz. Akşam yemeklerini de çoğu zaman annemlerle yiycez onunlada dengeliyelim diye sözleştik bakalım hayırlısı..

benm başıma ne geliyosa haftasonu özellikle anneme gdnce geliyo...çocuklar yesin diye güzel şeyler yapıyo görnce dayanamıyorum..evde abur cubur almam pasta türüde yapmam ama işte hafta sonlarııı....

benm başıma ne geliyosa haftasonu özellikle anneme gdnce geliyo...çocuklar yesin diye güzel şeyler yapıyo görnce dayanamıyorum..evde abur cubur almam pasta türüde yapmam ama işte hafta sonlarııı....
valla bimem ki cnm ben hic oyle bi durumda olmadgim icn anlamiyrm her sabh kahvaltisini esimlede yapiyrm onun kahvaltsi zengin olmasina ragmen ben sadece yediklerimi yiyorum

irade meselesi kizlar her sey kafada bitiyor biraz daha gayret edin bi bakmissnz artik yasam bicimi hale geldgini girecksnz ve mutlu olacjsnz

valla bimem ki cnm ben hic oyle bi durumda olmadgim icn anlamiyrm her sabh kahvaltisini esimlede yapiyrm onun kahvaltsi zengin olmasina ragmen ben sadece yediklerimi yiyorum
zaten benm kahvaltı değil de sonrası çok fena oluyo..ama daha dikkatli olcam sözz..kendime ve size...
herşeyden yesemde ölçülü ycem..benm en büyük problem ölçüsüz yemem...
bi ara herşeyden yemiştm ne kadar kalorili olursa olsun ama sadece tadımlık yemeği öğrenmiştm ...yne öyle ölçülü yemeye çalışıcam artık...
bende ara olarak yeşil çay ve bi kaç badem ycem..şimdi

Back
X