• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk ve son tüp bebek transferim yapıldı.. bekliyorum :)

cybelee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
1
0
1
54
Merhabalar.. İlk ve son tüp bebek transferim diyorum çünkü 44 oluyorum.. Bu başarılı olacak inşallah ama olmazsa bir daha denemek için ekonomik gücüm yok.. Rabbimin yüzüme gülmesini bekliyorum.. :) Lütfen dua edin benim için.. Bu arada tekrar deneyemeceğim için 2 adet prugon 300 elimde kaldı.. soğuk saklama koşulları ile uygun olarak isteyene verebilirim.. Benimle özelden bağlantı kurarsanız.. Çünkü iğne ve ilaçlar devam ediyor :)

Merhabalar.. İlk ve son tüp bebek transferim diyorum çünkü 44 oluyorum.. Bu başarılı olacak inşallah ama olmazsa bir daha denemek için ekonomik gücüm yok.. Rabbimin yüzüme gülmesini bekliyorum.. :) Lütfen dua edin benim için.. Bu arada tekrar deneyemeceğim için 2 adet prugon 300 elimde kaldı.. soğuk saklama koşulları ile uygun olarak isteyene verebilirim.. Benimle özelden bağlantı kurarsanız.. Çünkü iğne ve ilaçlar devam ediyor :)
Slmlar transferinin kaçıncı günü?

Merhaba
Yeni bir kitap çıkmış... Tüp Babayım "Bir babanın gözünden tüp bebek yolculuğu"... Yazarı Tuğkan Tepiltepe... Kesinlikle bizim ve bizim durumumuzda olanlar için çok faydalı bir kitap.. Ben kendimden bir çok şey buldum.. Sizlere de tavsiye ederim.. Hem internet üzerinden tüp kitapçılarda hem de bütün kitapçıların mağazalarında bulabilirsiniz... Okumasanız bile bir göz atın derim.. Hepinize sevgiler

Back
X