Gebeliğe Hazırlık İlk yerleşim kanaması mı bu renk?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet hoş değil ama mecbur kaldım .

valla atanlardan görüp attım ve atanların altına bu kadar linç gelmemişti insanlar gayet güzel açıklama yapıyordu defolup giderseniz sevinirim sorumdan
Siz defolup gideceksiniz birazdan. Öğğkk ne.de savunuyorsun

Size diyorum ki sorunun nerdenn silineceğini söylerseniz silicem insan fibi anladın mı

Hoşuna gittiyse devam edebilirim orospu öocukşarı söylesinise hesabın nerden silindiğini söyle silcem soruyu da bu kadar tantana yapacağınıza
Maalesef yazdıklarınızı silemezsiniz, hesabınız da silinse dahi gözükür. Nası güzel mi böyle insanlara hakaretler savurup hiçbir yaptırım uygulanmadan ortalıktan yok olacağınızı düşünmek?

Size diyorum ki sorunun nerdenn silineceğini söylerseniz silicem insan fibi anladın mı
İnsan gibiden anladığınız bu mu? Ülkede zaten binlerce sorun var; insanların birbirine yardım etmek için kullandığı bir platformda sizin gibilerin çingeneliklerinizi çekiyoruz bir de. Yok öyle yağma.

Yavrum adam içine hiç boşalmadıysa olmaz çocuk adet günün geçti ise de en karlısı test yapmak akıntıdan falan hamilelik belli olmaz

Arkadaşlar, küfürlerin muhataplarına söylüyorum, hakaret davası açsanıza şu klavye delikanlısına? Görsün dünya kaç bucakmış. Sanaldayız diye her ağzına geleni söyleyemeyeceğini çok iyi anlar bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…