- 7 Mayıs 2022
- 14
- -54
- 1
- 27
- Konu Sahibi anababbanan
-
Bunu yazarken çok düşündün mü merak ediyorum ıq süz fahişe yaBence eşin 9 gün boyunca içine sı*mış o geri gelmiş.
Hoşuna gittiyse devam edebilirim orospu öocukşarı söylesinise hesabın nerden silindiğini söyle silcem soruyu da bu kadar tantana yapacağınızaEttiği küfürlere bak ya
İğrençlikte sınır tanınmıyordu
Lütfen siz anne olmayın..
Küfür loading hazır olİğrençlikte sınır tanınmıyordu
Siz defolup gideceksiniz birazdan. Öğğkk ne.de savunuyorsunEvet hoş değil ama mecbur kaldım .
valla atanlardan görüp attım ve atanların altına bu kadar linç gelmemişti insanlar gayet güzel açıklama yapıyordu defolup giderseniz sevinirim sorumdan
@defne-28 merhaba alıntıladım ki silemesin bu kendini bilmez insan. Hukuki yollara başvuracağım bu kadar kolay değil hakaret etmek.
@Morm bunu da alıntıladım. Siz gerçekten kötü niyetli bir insansınız. Size güzellikle bakın bu olmaz dedik, hakaret etmedik, siz ise insanlara ağza alınmayacak küfürler ediyorsunuz. Bu doğru
Size diyorum ki sorunun nerdenn silineceğini söylerseniz silicem insan fibi anladın mıOf kusucam
Maalesef yazdıklarınızı silemezsiniz, hesabınız da silinse dahi gözükür. Nası güzel mi böyle insanlara hakaretler savurup hiçbir yaptırım uygulanmadan ortalıktan yok olacağınızı düşünmek?Hoşuna gittiyse devam edebilirim orospu öocukşarı söylesinise hesabın nerden silindiğini söyle silcem soruyu da bu kadar tantana yapacağınıza
Siz üremeyin zaten. Ağızda küfür elinde boklu küloduSende bu kadar meraklı olma kusmana gerek yok soruyu geç ayrıca bu uygulamada bu kadar o..pu çocuğu olduğunu bilmiyordum söyle nerden siliniyor hesap artı soru
Malesef silemezsin.Size diyorum ki sorunun nerdenn silineceğini söylerseniz silicem insan fibi anladın mı
Vajinanı da at da rahatla.Yoo utanmıyorum amk istersem bokumu atarım buraya sana giren ne amk çocupu
Oha ya terbiyesiz kendine bak senSende bu kadar meraklı olma kusmana gerek yok soruyu geç ayrıca bu uygulamada bu kadar o..pu çocuğu olduğunu bilmiyordum söyle nerden siliniyor hesap artı soru
Küfür yemeden banlandı hahahahKüfür loading hazır ol
İnsan gibiden anladığınız bu mu? Ülkede zaten binlerce sorun var; insanların birbirine yardım etmek için kullandığı bir platformda sizin gibilerin çingeneliklerinizi çekiyoruz bir de. Yok öyle yağma.Size diyorum ki sorunun nerdenn silineceğini söylerseniz silicem insan fibi anladın mı
Olan bize olduKüfür yemeden banlandı hahahah
Yavrum adam içine hiç boşalmadıysa olmaz çocuk adet günün geçti ise de en karlısı test yapmak akıntıdan falan hamilelik belli olmazKızlar biz eşimle 9 gün düzenli ilişki yaşadık 5 gün korunmasız 4 gün kondomlu ama içime hiç boşalmadı bende de bu şekilde kanama oldu 3 gün az az hamile miyim adet mi anlamadım çocuk şimdilik istemiyoruz ?
Götünü atmadan banlandı neyse ki hahahahOlan bize oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?