İlk yıl bebek yapmak

Zeynep999999999999999

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
58
31
3
Merhaba hanımlar ben 2 aylık evliyim de şu aralar bebek videoları izleye izleye sanırım 1 yıl yapmayı düşünmeyen ben bebek işine zor da olsa girişecegim. Sizce bebek için erken mi yaş olarak 25 yaşındayım ama ona göre yorumlamayın genel olarak evliliğe göre yorumlarsanız sevinirim evlendikten kaç yıl sonra yapılmalı ya da

Bebek videosuna özendim diye bebek yapılmaz
Maddi manevi o gücü bulabildiğinde düşünmeli insan
Bu arada korunmadan önce de bir ön kontrolden geçmek gerek diye düşünüyorum.
Sonra sürprizlerle karşılaşmamak adına

Bebek videosuna özendim diye bebek yapılmaz
Maddi manevi o gücü bulabildiğinde düşünmeli insan
Bu arada korunmadan önce de bir ön kontrolden geçmek gerek diye düşünüyorum.
Sonra sürprizlerle karşılaşmamak adına
Şöyle ki maddi ve manevi olarak iyi durumdayız çok şükür ama hani uykusuz geceler vs. Tedirgin ediyordu çünkü annem en küçük kardeşimi doğurduğunda ben 15 yaşındaydım resmen benim elimde büyüdü annem sadece emziriyordu. Dediğiniz gibi ön kontrol yapmamız gerek ama ben planlı hamilelik olsun istemiyorum yani eşim bilmesin ona sürpriz olsun bu nasıl olur peki

zorda olsa diyorsunuz zorsa bekleyin.
biraz birbirinize ve evliliğinize zaman tanıyın.
bana göre erken bebek için.
ama kesinlikle kontrol olun eşinizde sizde.
sürpriz olsun derken bi sıkıntı çıkarsa sonra size sürpriz olur.
biz basta istemedik 1 yıl sonra isteyince çok büyük bi sorunla karşılaştık.
bence gidin muayene olun ikinizde ve sıkıntı yoksa biraz bekleyin.

Şöyle ki maddi ve manevi olarak iyi durumdayız çok şükür ama hani uykusuz geceler vs. Tedirgin ediyordu çünkü annem en küçük kardeşimi doğurduğunda ben 15 yaşındaydım resmen benim elimde büyüdü annem sadece emziriyordu. Dediğiniz gibi ön kontrol yapmamız gerek ama ben planlı hamilelik olsun istemiyorum yani eşim bilmesin ona sürpriz olsun bu nasıl olur peki
ön kontrol gebelık ıcın elverıslı rahım ve hormon degerlerını kastedıyor. ona baktırmazsan ugrasabılırsın hatta zaman kaybedebılırsın.. belkı esınde bı sorun var. bunu ancak tahlıller belırler. yanı suprız yapıcam derken hayattan suprız yeme dmek ıstedı arkadasımız.

ön kontrol gebelık ıcın elverıslı rahım ve hormon degerlerını kastedıyor. ona baktırmazsan ugrasabılırsın hatta zaman kaybedebılırsın.. belkı esınde bı sorun var. bunu ancak tahlıller belırler. yanı suprız yapıcam derken hayattan suprız yeme dmek ıstedı arkadasımız.
Anladım. Ya şimdiden heyecanlandım 😂😂😂 inanın şu bebek videoları izlemeyi yasak edeceğim kendime ne kadar tatlılar ya

aynen öyle
Açıkladığınız için teşekkür ederim :)

Evliliğin tadını çıkarmadan bebek sahibi olmak büyük hata, bence 2 yıldan önce düşünülmemeli, birbirinizi iyice tanıyın, gezip tozun, yaşınız da gayet genç aceleye hiç gerek yok

Back
X