• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk yıllar ve sonrası

Loiseauxrouge

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
3.601
955
688
Eşinizle ilk evlendiğinizdeki davranışlarınızla , şimdiki davranışlarınız aynı mı ? Örneğin; İlk evlendiğiniz zaman nasıl yola koyuyordunuz , şimdi nasıl , o zamanlar nasıl karşılıyordunuz , her sabah kahvaltısını eskiden nasıl sunuyordunuz , şimdi farklı mı ?Bunun gibi şeyler ...Yani kısaca değişen şeyler? Aklınıza ne gelirse , hangi konuda olursa olsun yazalım lütfen .:1hug:a.s.a.s.a.s.

İlk 1 hafta kahvaltı hazırladım şimdi hazılrmıyorum.Tek fark bu..sabah 6.buçukta evden çıktığı için kendi de istemiyor.10 aylık evliyim zaten daha.

ben de hazırlamıyorum zaten cok erken evden çıkyorum ama akşam yemeğini meyvesini hazırlıyorum bazende o yrd ediyo temizliği ortak yapıyoruz genelde eskiye göre daha iyi onun davranışları

bizim evliliğimizde geneline bakarsak değişen çok şey var..mesela eskisinden daha olgun karşılayabiliyoruz birçok şeyi...öyle kahvaltı sunmak gibi bir olay olmadı bizde..hep beraber hazırladık yemeklerimizi ve hala öyle...davranışlar demeyimde huylarda değişiklik tabiki oluyor ama onlarda olması gerekenler...hiçbirşeye fazla takılmamak lazım..yani ince eleyip sık dokursanız olumsuzluk çok ama kimsede dört dörtlük değil unutmayalm...
sevgiler...

evliliğimizde değişen çok şey var
ama çok şükür ki hep iyi yönde
en önemlisi benim için sanırım ailesini tutardı şimdi ise beni
doğru yolu buldu anlayacağın

valla evlendiğim gün nasılsam hala aynıyız ikimizde
o zamanda bana kahvaltı hazırlardı hala hazırlar
o zaman da nazımdan geçilmiyordu hala geçilmiyorr
sadece tek bir değişiklik var o da minik bir kızımız olacak

sadece kahvaltıda değişiklik var..ilk iki hafta hazırlamıştım şimdi uyuyorum:1ninca:
beni kaldırmıyor napim :dilcikar: :asigim: :asigim:

Canım ben bu topige yazmıştım iki üç gün önce yazmıştım nasıl zorluklar çektiğimi onu sonunda adam etmeyi başardım...zaten ben kahvaltı hiç yapmıyorum sabah erkenden kalkıp eşime kahvaltısını yaptırıp öyle işe yollarım.haftasunu evde olduğu içinde daha bi özenerekten hazırlarım kahvaltısını değişik şeyler falan.yemeğini yedikten sonra afiyet olsun dedim oda bana ellerine sağlık çok nefis olmuş der....

ben erken kalkarsam bana kahvaltı hazırlar ve kendi de yer,
ama kalkmazsan uyuyacağım dersem garibim ekmek arası bir şeyler yer gider,
bakmayın şimdi böyle olduğuna
hamileyim o yüzden böyle
yoksa değişirmi hiç
huylu huyundan vazgeçer mi?

ben erken kalkarsam bana kahvaltı hazırlar ve kendi de yer,
ama kalkmazsan uyuyacağım dersem garibim ekmek arası bir şeyler yer gider,
bakmayın şimdi böyle olduğuna
hamileyim o yüzden böyle
yoksa değişirmi hiç
huylu huyundan vazgeçer mi?