İlk zamanlar ufak kazalar normal mi sakinleşmek istiyorum 😢

Merhaba herkese
çok önceden ehliyetim vardı ama aracımız yoktu o sebeple hiç tecrübem yok diye Ocak ayında direksiyon eğitimi aldım 8ders ve trafiğe çıkmaya başladım,hocam hazır olduğumu söylemişti artık (çocuklarımı okuldan almak için aldık zaten ondan hemen trafiğe çıktım)
Neyse ben kullanalı 3 ay olacak işte ama 2 defa kaza yaptım,birinde sürttüm birine birinde de bugün kaldırıma çıktım 😢
Çok üzgünüm bitkinim nasıl geçer nasıl sıfır kusursuz araba sürebilirim
Sizler de hata yaptınız mı yapıyor musunuz ?
Zamanla tamamen geçer mi dersiniz çok strese girdim şuan 😢🤯
Merhaba ne yaptınız geliştirdiniz mi araba konusu ? Bende aynı durumdan muzdaribim

Maşallah bende geçen sene Haziran ayında park ederken biraz öne gidiyim derken duvara vurdum. 1 sene olacak hala tek başıma trafiğe çıkamıyorum ya nasıl yenicem bunu bilmiyorum. Eşimle sürüyorum ama tek çıkmadım 😕

trafiğe çıkmak hem sizi hem diğer şoförleri hem de yayaları tehlikeye atar. evet sürtebilirsiniz, geri geri giderken tamponu vurursunuz bunlar maddi zarar verir. 40 yıllık şoför de sürtebilir ama cana zarar gelmesin.
çocuklarınızı bu aşamada arabaya almayın isterseniz.

Maşallah bende geçen sene Haziran ayında park ederken biraz öne gidiyim derken duvara vurdum. 1 sene olacak hala tek başıma trafiğe çıkamıyorum ya nasıl yenicem bunu bilmiyorum. Eşimle sürüyorum ama tek çıkmadım 😕
Ben açıkçası birazmecburiyetten çıkıyorum belki mecbur olmasam o strese katlanmazdım 😁
Çocukları okulda ben bırakıyorum ben alıyorum başka çaresi olda o akşam trafiğine asla girmezdim sanırım
Hele ki yaşadığım şehirde taksiciler de minibüsçüler de terör estiriyor en iyi şoför bile burda araç kullanmak çok zor diyor 🤷🏻‍♀️
Siz de sessiz yerlerde deneyin tecrübe edenin olmadı ders alın tekrar
Ben özel ders almıştım en başta öyle çıktım trafiğe

Merhaba herkese
çok önceden ehliyetim vardı ama aracımız yoktu o sebeple hiç tecrübem yok diye Ocak ayında direksiyon eğitimi aldım 8ders ve trafiğe çıkmaya başladım,hocam hazır olduğumu söylemişti artık (çocuklarımı okuldan almak için aldık zaten ondan hemen trafiğe çıktım)
Neyse ben kullanalı 3 ay olacak işte ama 2 defa kaza yaptım,birinde sürttüm birine birinde de bugün kaldırıma çıktım 😢
Çok üzgünüm bitkinim nasıl geçer nasıl sıfır kusursuz araba sürebilirim
Sizler de hata yaptınız mı yapıyor musunuz ?
Zamanla tamamen geçer mi dersiniz çok strese girdim şuan 😢🤯
15 ve ya ornek yillik suruculer bile kaza yapiyor. Sifir hatasiz kullanmak icin 8 ders ve 3 aylik tecrube yetmezki. Daha cok araba kullanarak hatasiz surebilirsiniz yani daha cok antrenman ama dikkatlice tabiki

Aslında çok yaptım ilk başlarda ama bilmiyorum panik yapıyorum sanırım 🤦🏻‍♀️
Ne olursa olsun. Soğuk kanlı ama çok dikkatli olun..Zamanla düzelirsiniz yok olmazsa iyi bir hocadan daha iyi ve daha dikkatli sürmek için ders alın.

Arabayı kullanmayı bilmek ayrı bir şey iyi kullanmayı bilmek ayrı..

Selam ben de yeniden yorum yazayım. 3. Ayımı geçtim araç kullanmada, başka kaza yapmadım, hatta manevra yaparak kaldırıma sıfır parkedecek kadar gelişme kaydettim 😁 dar yerlere halâ girmiyorum ama bir kaç defa sıkıştırılıp kaza yapmadan kurtulmayı başardım, gelişiyorum 😁

Back
X