- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
..
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet başlıktan anlaşılcağı üzre heycanımdan düşündükçe ellerimin terlemesine,sesimin titremesine,saçmalamama sebep olan şey.ilk defa ciddi anlamda biriyle buluşucam.bayramda görüşmeye karar verdik.
daha önce beni hiç görmedi yani sanaldan tanıştık.beni beğensin istiyorum ama beğenilmemekten korkuyorum.sürekli beğenmediğim yerlerime taktım zaten şu aralar.özgüven sıfır anlıycağınız...
ne giysem nasıl davransam bunlarda ayrı sorular tabi.
offf kızlar...ben her zaman reddedilmekten çok korktum bu zamana kadar.incinmek de istemiyorum.kendimi biliyorum olumsuz olursa çok kırılıcam.niyeyse bi türlü ben de onu beğenmeyebilirim gibi düşünemiyorum.illaki kendimi beğendiricem
yol yakınken vaz mı geçsem zaten her şey berbat olucak gibi:'(
Resmini gördünmü ?? O senin resmini gördümü ????
Camera gibi biseyde görüstünüzmü mesela ???
Allah korusun sapik filan olmadigindan emin olamassin,
bana kalirsa bulusma, sanaldan güven olmaz,
ama eger illa bulusacaksan,
uzak biyerden gizlice izle önce
ya 50 yasinda adam gelirse ?
ne zamanki biriyle görüşücem -bu bir iş görüşmesi bile olabilir- ne kadar rahat davranıp kendim olabildiysem o ölçüde de kazanmışımdır hep.
ama ne zamanki karşımdakini çok beğenip kendimide beğendirme çabasına girmişsen bildiğin mahallenin delisi gibi saçmalamış az sonrada evime bırakılmışımdır zaten
sen yalnızca görüşmeye gideceksin.eğer seni beğenmezse bir daha seni aramayacaktır ki sende aramazsan sen de O'nu beğenmemiş o yüzden aramamış olacaksın beğenmiş olsan bile.bizim böyle bir avantajımız var unutma.ilk adım kesinlikle erkeklerden gelmeli derim ben.bu görüşmeden sonra asla ilk arayan sen olma.
bir keresinde beğenmediğim halde yine rezil olmuştum oda ayrı konuçok iyi bir çocuktu gerçekten ve beni beğendiğini anlamıştım ve O'nu kırmadan olmayacağını söylemem gerekiyordu.nasıl zorlandım anlatamam.ve şu ibretlik sözleri söyleyerek çocuğuda üzülmekten kurtarmıştım :
sen çok iyi birisin gerçekten ama pek uyumlu olabileceğimizi düşünmüyorum.zaten iyilerde çok yaşamazmış ama sen çok yaşa inş.
cevap : ben seni evine bırakayım istersen![]()
![]()
Rahat ol bu bir.
Ayrıca sanalda da tanışmış olsanız resim,kamera ...bi görseydiniz yahu birbirinizi bu iki.
Eğer görmediysen hiç ;
Onu asla gözünde büyütme,karşınagibi biri çıkarsa hayal kırıklığı yaşayan sen olursun.![]()
Sonuçta özgüven insanı bir kat daha güzelleştirir bunu düşünerek buluşmaya git,bu da kaç ettiyse o![]()
konuyu yeni gördüm canım :) internette tanıştığın adamların %50 si öcü böcü % 50 si aslında doğruları söyleyenlerdir :) bende sevdiğim insanı nette tanıdım uzaktaydık ve 5 yıl hiç görüşmedik sadece kamera ve telefon lise 2 den beri birlikteyiz üstelik şuanda nişanlıyız :) ilk defa geçen yıl görüştük ve ben çalışıyordum o sırada nasıl gitsem diye düşünmekten içim içimi yiyerek gittim :) ancak sana şunu söyleyeyim karşılaşma ihtimalinin olduğu herkesin senin hayatında bir yeri vardır öyle yada böyle. ve hayatındaki insana değerini göstere bilmen için önce kendi değerinin farkına varmalısın. bacağı çarpık kaşı gözü yamuk diye seni inceleyecek bir hali varsa zaten oradan uzaklaşmalısın :) şöyle rahat edeceğin ama çok kokoş olmayacağın sade bir kıyafet ve saçla çık karşısına. daha önce görüşmüşsünde bu bilmem kaçıncı buluşmaymış gibi ol bunun rhatlığını hissetmezsen karşındakinide rahatsız edersin :)
herşeyin iyi gitmesi için ilk şart güzel bir merhaba olmalı :) ne kadar içten selamlarsan o kadar güzel geçer görüşmeniz ve sakın ola heyecanını belli etme. karşına kim çıkarsa çıksın otur konuş olabileceğini yada olmayacağını o anda karar vererek söyleme ( çok extrem bir durum yoksa ) oda senin gibi heyecan yapıp herşeyi eline yüzüne bulaştırmış olabilir bence :) o yüzden buluşun konuşun daha sonra ondan gelebilecek tepkiyi bekle ve cevabını ver :)
not: umarım buluşma gerçekleşmeden yazmışımdır ve bir yararı dokunur :)![]()
kızlar selammmm))
görüşmemiz olduu.hatta aradan baya da geçmiş.ilk buluştuğumuz günün ardından ertesi gün de buluştuk o kadar hızlıyız yani:))
ama ama ama .....
şöyle anlatıym çok heycanlıydım o gün.süslendim püslendim tabi bi de ben onu görmüşüm o beni hiç görmemiş üzrimde bi stres vardı beğencek mi beğenmiycek mi diye.şunu anladım ki fotolar yanıltıcıymış:))))tamam tatlı biri falan ama çok kiloluydu mesela ben de çıtı pıtıyım o bile rahatsız oldu kendinden.gayet resmiydi konuşmalarımız dünyayı falan kurtardık.ama hiçbir şey anlamamıştık ikimiz de.akşam konuşurken durum değerlendirmesi yaptık ertesi gün de buluştuk:)ama ı ıh bir şeyler eksik kaldı yine.o beni beğendi etti ama benim içim titremedi yani.
açıkçası görüştüğüm için çok pişman oldum.böyle bir şey yapmamalıydım diye düşündüm.aşk arayınca bekleyince olmuyo...ama ne zaman oluyo onu hiç bilmiyorum işte.bi umutla gitmiştim konuşmalarımızdan etkilenip...ama demek ki olayda bi anormallik olunca(internet ortamı gibi) olmuyomuş...
işte böyle:)
Fotoğraflar kesinlikle çok yanıltıcı. Ben de biriyle netten tanışıp buluşmuştum 18 yaşındayken.
Tamamıyla fos çıktı tipi. :s
Ama fotolarda görsen çok yakışıklı sanki.
Kaslı, hoş vücutlu fln. Ama nerdeee... Küçücük çocuk gibiydi. :S
Olsun. Tecrübe oldu sana da. :)) Güzel hatırla. :))
umdugun gıbı gecmemıs olmamıs hayırlısı olsun artıkkızlar selammmm))
görüşmemiz olduu.hatta aradan baya da geçmiş.ilk buluştuğumuz günün ardından ertesi gün de buluştuk o kadar hızlıyız yani:))
ama ama ama .....
şöyle anlatıym çok heycanlıydım o gün.süslendim püslendim tabi bi de ben onu görmüşüm o beni hiç görmemiş üzrimde bi stres vardı beğencek mi beğenmiycek mi diye.şunu anladım ki fotolar yanıltıcıymış:))))tamam tatlı biri falan ama çok kiloluydu mesela ben de çıtı pıtıyım o bile rahatsız oldu kendinden.gayet resmiydi konuşmalarımız dünyayı falan kurtardık.ama hiçbir şey anlamamıştık ikimiz de.akşam konuşurken durum değerlendirmesi yaptık ertesi gün de buluştuk:)ama ı ıh bir şeyler eksik kaldı yine.o beni beğendi etti ama benim içim titremedi yani.
açıkçası görüştüğüm için çok pişman oldum.böyle bir şey yapmamalıydım diye düşündüm.aşk arayınca bekleyince olmuyo...ama ne zaman oluyo onu hiç bilmiyorum işte.bi umutla gitmiştim konuşmalarımızdan etkilenip...ama demek ki olayda bi anormallik olunca(internet ortamı gibi) olmuyomuş...
işte böyle:)
ayy hiç sorma ya hergün girip fotolarına bakıyodum çocuğun görüşmeden önce:))ben şöyle bakımlıyım böyle dikkat ederim diyen adam bu mu yani dedim.ben boşuna mı stres oldum o kadar...tecrübe oldu da keşke olmasaydı böyle bi tecrübem pişmanım...ama olucağı varmış oldu napalım