ilkin de ilki...ilk buluşma:S

hahaha :1: ay alemsiniz :1::1:

bende bi kere oyle internetten tanistigim biriyle bulusmustum. Allah in gucune gitmesin ama sakallari gozunun altindan baslayip vucuduna baglaniyordu.. yani cok killiydi :1: tovbe est..

yok internetten tanisip bulusmayacaksin. normalde uzaktan hoslanacagin bi insanda sevimli bulabilecegin (benler, cil, kil, tuy, gobek) boyle internette tanisilanlarda cok goze batiyo.

:37:

bayramda ben de sanal arkadaşlığımı reele taşıdım buluştuk benim de kaygılarım vardı acaba beğenmez miyim yada o beğenmezse ne giysem nasıl davransam ilk karşılaşmada soğuk soğuk merhaba mı desem sadece filan falan sonra dedim benden görmeden etkilendi zaten dış görünüşe önem veren biri olsaydı düşüncelerimden etkilenmezdi beni görmeden... ve beni doğal halimle görsün zaten ben normalde de bakımlı biriyim öyle şatavata gerek yok neysem oyum güzelim allah için yolda yürürken insanların dikkatini çektiğimi ve dönüp baktıklarını hissediyorum bazen, ne olacaksa olsun sonradan keşke demektense dedim en önemlisi ona güvendim ve herşey yolunda gitti birbirimizi beğendik vs vs mükemmeldi ama dediğim gibi ondan emin olmanız çok önemli aranızdaki diyaloğun ne boyutta olduğu da. benim konularıma bir bakarsanız baya ayrıntılı anlatmıştım bunları burada gerek yorumlarla gerek konularla umarım güzel bir sonuç alırsınız.

bayramda ben de sanal arkadaşlığımı reele taşıdım buluştuk benim de kaygılarım vardı acaba beğenmez miyim yada o beğenmezse ne giysem nasıl davransam ilk karşılaşmada soğuk soğuk merhaba mı desem sadece filan falan sonra dedim benden görmeden etkilendi zaten dış görünüşe önem veren biri olsaydı düşüncelerimden etkilenmezdi beni görmeden... ve beni doğal halimle görsün zaten ben normalde de bakımlı biriyim öyle şatavata gerek yok neysem oyum güzelim allah için yolda yürürken insanların dikkatini çektiğimi ve dönüp baktıklarını hissediyorum bazen, ne olacaksa olsun sonradan keşke demektense dedim en önemlisi ona güvendim ve herşey yolunda gitti birbirimizi beğendik vs vs mükemmeldi ama dediğim gibi ondan emin olmanız çok önemli aranızdaki diyaloğun ne boyutta olduğu da. benim konularıma bir bakarsanız baya ayrıntılı anlatmıştım bunları burada gerek yorumlarla gerek konularla umarım güzel bir sonuç alırsınız.

seninki iyi geçmiş neyseki :)

Benim de aklıma eşimle ilk görüşmem geldi
ben nedense heyecanlıydım ama benim aklımdan o beni kesin beğenir ben onu beğenmeyebilirim diye geçiyordu
çünkü internette bir fotoğrafını görmüştüm pek hoşuma gitmemişti ama fotoğraflar yanıltıyor
sonra gördüğüm ik saniyede işte evleneceğim insan dedim aşık oldum yani hala da aşığım
muhabbetimiz de güzel geçti ve evlendik
şimdi diyorumki bir kereliğini de zamanı geri alma imkanı olsa kesinlikle o güne gitmek isterim
bu arada biz internetten tanışmadık

Benim de aklıma eşimle ilk görüşmem geldi
ben nedense heyecanlıydım ama benim aklımdan o beni kesin beğenir ben onu beğenmeyebilirim diye geçiyordu
çünkü internette bir fotoğrafını görmüştüm pek hoşuma gitmemişti ama fotoğraflar yanıltıyor
sonra gördüğüm ik saniyede işte evleneceğim insan dedim aşık oldum yani hala da aşığım
muhabbetimiz de güzel geçti ve evlendik
şimdi diyorumki bir kereliğini de zamanı geri alma imkanı olsa kesinlikle o güne gitmek isterim
bu arada biz internetten tanışmadık

nasıl tanıştınız?

bizimki görücü usulü oldu
aşık olarak evlendim
başladığından bu yana herşey çok güzel
ufak tefek kırgınlıkları saymazsak tabi

Bende internetten tanıştım .
10 gün geçtikten sonra buluştuk.
Onun beni beğenceğinden şüphem yoktu ama benim beğeneceğim konusunda şüphelerim vardı :D
O gün o kadar heyecanlıydım ki .
İlk kez internetten sevgili sıfatında birinle tanışacaktım.
Korkularım çoktu.
Onu gördüğümde içimde şimşekler çıkmadı , yıldırım aşkına kapılmadım. Ve hep şey derdim ilk gördüğümde aşık olmadıysam hayatıma kimse girmeyecek.
Ama o o kadar sevgi doluydu ki bir şansı hakettiğini düşündüm. Çünkü yüzünde ki masumiyeti kimsede görmemiştim.
20 yaşındaydık beraber büyümeye başladık.Şimdi 2 yıl oldu.
Ona çok aşığım ve onu annem babam abimden sonra ilk sıraya koyarım sevgi anlamında. Öyle de çok seviyorum.
Ama işte herkese de güvenilmiyor.
Amcamın oğlu da nette tanışıp evlendi öyle tatlı ki yengem birde 3 yaşında çocukları var 5 yıllık evliler Allah mutluluklarını bozmasın.
Dikkatli olmakda fayda var ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlaarrrşuan o kadar sinirliyim ki o çocuğu elime verseler boğarım gerçekten.

ben nasıl bir pislikten kurtulmuşum meğer.verilmiş sadakam varmış bi hayır işlesem iyi olcak.

biz bunla bitirdik falan hic görüşmüyoruz artık ama dün ne hikmetse tanıştığımız yerden hesabına baktım.yaklaşık bi 10 gün girilmemiş.allah allah dedim bu her gün girerdi can sıkıntısından falan.işkillendim tabi.

sonra twitterını okudum falan.o siteye tekrar döndüğümde başka bir hesaptan twittera yazdığı şeyin aynısın yazan birini farkettim.tabi düştüm peşine.bunları yazarken bi yandan da gülüyorum dedektif olucak kızım:)))

evet yeni nickiyle beyefendinin o olduğunu anladım.eminim artık yani.cevaplara baktığımda bunun bu hesabı açma zamanı bizim görüşme zamanlarımıza denk geliyo.allahımm aynı kızlara asılma taktikleri aynı yalanlar vs vs.ha bi de ne öğreniym eski sevgilisini özlüyormuş.kız buna günde 50 tane msj atıyomuş meğer diyor ki ya aşkım diycem ona dönücem ya da beni sevmek isteyen kişiyle(ki bu da ben oluyorum) devam edicem.bütün parçalar o kadar birleşti ki...eskisini unuttum vırt zırt diyodu gördüm ben nasıl unuttuğunu.ayyyy çıldırıcam.hadi görüşmeyi bitirdim ama bunları öğrenmek yine de çok sinirimi bozdu.yeni bi hesap açıp bunun dersini vermek istiyorum.sonra da ya bu kadar mı boş bi insanım ki böyle bi değersizle uğraşıcam diyorum.

bi arkadaşım bu görüşmeye çok karşı cıkmıştı bu kadar mı düştün sen demişti haklıymış meğer.
nickini takip etmekten de geri alamıyorum kendimi.cünkü gerçekten içim soğumadı.dersini versem içim soğuycak.ilk defa birine bu kadar kinlendim...

evet nihai ana fikir: internetten kimseciklere güven olmaz genç kızlarımızı uyarıyorum:))))))

umdugun gıbı gecmemıs olmamıs hayırlısı olsun artık

yalnız cnm bu ılıskının olmayacagı bellıydı . nette tanısmaya

ben cok karsıyım hadı oldu da tanısıldı ama fotosunu bıle gormedıgı

bırıyle gorusmek ısteyecek kadarsa, durum vahımdır hemen kac oradan :D

yanı sen hıc fotosunu gormedıgın bırıyle tanısmak bulusmak ıster mısın ?

cok sacma degılmı sence de ? ama o adam ıstemıs .demek kı cok tıpsız bırı:D

ona sorsan ondan yakışıklısı yoktur canım ya:)))yukarıda yazdıklarımı oku.haklsın artık ben de karşıyım dersimi aldım.ben sanıyorum ki karşımdaki de benim kadar iyi niyetli.bundan sonra iyi niyetli olmaya da son.hepsinden nefret ediyorum bunların.çok ergenvari konuşuyorum ama karşıma çkanların hepsi mi böyle adi olur ya:/

hadi yaaaaaaaaa ayy ben çok umutlanmıştımmm ...
neyse hayırlısı diyelim ama tipine bakarak lütfen bir insanı değerlendirme bakarsın gerçekten çok ii birii..olmadı en azından arkadaş kalırsınızzz

tatoşş yukarda yazdıklarımı bi okuyuver.bırak arkadaş kalmayı onun nasıl canına okurum tavsiye istiyorum artık:))

Bende internetten tanıştım .
10 gün geçtikten sonra buluştuk.
Onun beni beğenceğinden şüphem yoktu ama benim beğeneceğim konusunda şüphelerim vardı :D
O gün o kadar heyecanlıydım ki .
İlk kez internetten sevgili sıfatında birinle tanışacaktım.
Korkularım çoktu.
Onu gördüğümde içimde şimşekler çıkmadı , yıldırım aşkına kapılmadım. Ve hep şey derdim ilk gördüğümde aşık olmadıysam hayatıma kimse girmeyecek.
Ama o o kadar sevgi doluydu ki bir şansı hakettiğini düşündüm. Çünkü yüzünde ki masumiyeti kimsede görmemiştim.
20 yaşındaydık beraber büyümeye başladık.Şimdi 2 yıl oldu.
Ona çok aşığım ve onu annem babam abimden sonra ilk sıraya koyarım sevgi anlamında. Öyle de çok seviyorum.
Ama işte herkese de güvenilmiyor.
Amcamın oğlu da nette tanışıp evlendi öyle tatlı ki yengem birde 3 yaşında çocukları var 5 yıllık evliler Allah mutluluklarını bozmasın.
Dikkatli olmakda fayda var ama.

ben de senin giibi ilk görüşme de olmazsa olmaz diyenlerdendim.hala da diyorum.çünkü onu gördüğüm anda ve görüşme bittiği anda eksik olan bişeyler kaldı.meğer ne kadar da haklıymışım bi yerden hissedebiliyosun bu duyguyu adam yalancının teki çıktı.yukarıda yazdım..

size de nazar değmesin inş.allah tamamına erdirsin

ben nasıl bir pislikten kurtulmuşum meğer.verilmiş sadakam varmış bi hayır işlesem iyi olcak.

biz bunla bitirdik falan hic görüşmüyoruz artık ama dün ne hikmetse tanıştığımız yerden hesabına baktım.yaklaşık bi 10 gün girilmemiş.allah allah dedim bu her gün girerdi can sıkıntısından falan.işkillendim tabi.

sonra twitterını okudum falan.o siteye tekrar döndüğümde başka bir hesaptan twittera yazdığı şeyin aynısın yazan birini farkettim.tabi düştüm peşine.bunları yazarken bi yandan da gülüyorum dedektif olucak kızım:)))

evet yeni nickiyle beyefendinin o olduğunu anladım.eminim artık yani.cevaplara baktığımda bunun bu hesabı açma zamanı bizim görüşme zamanlarımıza denk geliyo.allahımm aynı kızlara asılma taktikleri aynı yalanlar vs vs.ha bi de ne öğreniym eski sevgilisini özlüyormuş.kız buna günde 50 tane msj atıyomuş meğer diyor ki ya aşkım diycem ona dönücem ya da beni sevmek isteyen kişiyle(ki bu da ben oluyorum) devam edicem.bütün parçalar o kadar birleşti ki...eskisini unuttum vırt zırt diyodu gördüm ben nasıl unuttuğunu.ayyyy çıldırıcam.hadi görüşmeyi bitirdim ama bunları öğrenmek yine de çok sinirimi bozdu.yeni bi hesap açıp bunun dersini vermek istiyorum.sonra da ya bu kadar mı boş bi insanım ki böyle bi değersizle uğraşıcam diyorum.

bi arkadaşım bu görüşmeye çok karşı cıkmıştı bu kadar mı düştün sen demişti haklıymış meğer.
nickini takip etmekten de geri alamıyorum kendimi.cünkü gerçekten içim soğumadı.dersini versem içim soğuycak.ilk defa birine bu kadar kinlendim...

evet nihai ana fikir: internetten kimseciklere güven olmaz genç kızlarımızı uyarıyorum:))))))

cnm son gelısmeyı okudum ama ınan sasırmadım .sanal ortam boyle tatlım

yanı orada ınsanlar hep bı arayıs ıcerısınde .bunun tersının olması mumkun degıl

sonucta tanımadıgı etmedıgı kıza sırf fotolarına bakıp ask beslemesı mumkun degıl

gorunus olarak begendıgı kısılerle tek tek ıletısıme gecerler ,artık hangısı tutarsa..

mesela sanal ortamdan tanısıp sevgılı olanlar ,bırbırlerının fotolarına bakıp yıldırım

askı gecırmedıklerı bı kesın :1: gorusme oncesıne kadar erkekler begendıgı tum

kızlarla ıletısıme gecer gorusme sonrası hangısıyle kafa yapıları uyarsa onla

yola devam ederler .sanal ortam boyle cnm .

hadi yaa offf :53: haddini bildirmek lazımmm adi adamaaaa...:20: demekki kim agına düşerseeee :37:
çok şükür yem olmadın böyle birine.. :50:

üzüldüm sizin adınıza aslında sevinmelisiniz erkenden anlamışsınız ne mal olduğunu bence boşverin allahından bulsun... ben sanırım istisnalardanım böyle bir şeyle karşılaşsaydım onu mahvederdim :D dediğimi yap yaptığımı yapma gibi oldu biraz yazdıklarım ama... :)

Canim 5 sene nasil sabrettin gorusmeden dile kolay :)

konuyu yeni gördüm canım :) internette tanıştığın adamların %50 si öcü böcü % 50 si aslında doğruları söyleyenlerdir :) bende sevdiğim insanı nette tanıdım uzaktaydık ve 5 yıl hiç görüşmedik sadece kamera ve telefon lise 2 den beri birlikteyiz üstelik şuanda nişanlıyız :) ilk defa geçen yıl görüştük ve ben çalışıyordum o sırada nasıl gitsem diye düşünmekten içim içimi yiyerek gittim :) ancak sana şunu söyleyeyim karşılaşma ihtimalinin olduğu herkesin senin hayatında bir yeri vardır öyle yada böyle. ve hayatındaki insana değerini göstere bilmen için önce kendi değerinin farkına varmalısın. bacağı çarpık kaşı gözü yamuk diye seni inceleyecek bir hali varsa zaten oradan uzaklaşmalısın :) şöyle rahat edeceğin ama çok kokoş olmayacağın sade bir kıyafet ve saçla çık karşısına. daha önce görüşmüşsünde bu bilmem kaçıncı buluşmaymış gibi ol bunun rhatlığını hissetmezsen karşındakinide rahatsız edersin :)
herşeyin iyi gitmesi için ilk şart güzel bir merhaba olmalı :) ne kadar içten selamlarsan o kadar güzel geçer görüşmeniz ve sakın ola heyecanını belli etme. karşına kim çıkarsa çıksın otur konuş olabileceğini yada olmayacağını o anda karar vererek söyleme ( çok extrem bir durum yoksa ) oda senin gibi heyecan yapıp herşeyi eline yüzüne bulaştırmış olabilir bence :) o yüzden buluşun konuşun daha sonra ondan gelebilecek tepkiyi bekle ve cevabını ver :)

not: umarım buluşma gerçekleşmeden yazmışımdır ve bir yararı dokunur :):9:

Back
X