• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilklerimiz çoğumuza ders olmadımı

kentl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2011
58
0
36
İstanbul
Yıllar geçsede üzerinden aynı şehirde veya semtte yaşıyorsanız mutlaka karşılaşırsınız eski dostlarla,eskiarkadaşınızla
işde benim derdim de yıllar önce ki erkek arkadaşım şimdilerde sürekli karşıma çıkar oldu tesadüf olsa gerek ama inaanın yeter dedirtir durumundan hayata atılmışız okullar bitmiş evlenmişiz çoluk çocuk olmuş haladaha bir beklenti içinde olmak saçmalıktan başka nedirr ...? budurumu eşimle daha paylaşmadım düşünüyorum ama korkuyorumdabekliyorum biraz daha bakalım be yapmaya çalışıcak bilmiyorum benim şimdilerdeki derdim bu arkadaşlar sizinde varsa paylaşırsanız sevinirim dertsiz bir hayat varsa tabi diliyorum.

Gelip sizinle konuştu mu ? İletişim haline geçti mi ? Yoksa sadece sokakta karşılaştığınız tesadüflerden mi ibaret ?
Konuşup, iletişim haline geçmediyse bi sorun yok sanki. O da yaşıyor, elbet geçer o sokaktan.
Ama diyorsanız ki süpheli hareketleri var, kasten yapıyor diye..
O zaman eşinizle konuşun derim ben. İlerde başınıza bela olabilir.
Çok olay var çevremde böyle..

Anlamadığım konu, sizi eskiden duygual beraberlik yaşadığınız biri mi yoksa eski arkadaşlarınız mı rahatsız ediyor?

haklısınız arkadaşlar belki çok net anlatamadım bu durumu sizlere aynı yerde yaşayabilir ama iki kez konuşmak için beni durdurduu ve ben konuşmak istemiyorum dedimm zaten elim ayağım titremeye başladı korktum. bu adam ilk erkek arkadaşımdı benimm bana saygısı ve sevgisi olsaydı ben onunla evlenirdim klasik bir yanıt yaşandı bitti yıllar geçmiş üzerinden ne olabilir artık sadece sinir bozucu bir durum arkadaşlar gerçekten teşekkür ederim duyarlılığınız için .

bence sen kuruntu yapıyorsun gibi geldi bana.......ben komşularla sürekli karşılaşıyorum ne yani benimi takip ediyolar şimdi?belki oralara taşındı yada iş yeri aynı yo üzerinde olamazmı? adam konuşmamış,fiziksel bir olay yok eee? gelse rahatsız etse tabiki hemen eşine söyle tedbirini al o ayrı..........
olay özetle tavşan dağa küsmüş ...dağın haberi yok.....:36:

bence sen kuruntu yapıyorsun gibi geldi bana.......ben komşularla sürekli karşılaşıyorum ne yani benimi takip ediyolar şimdi?belki oralara taşındı yada iş yeri aynı yo üzerinde olamazmı? adam konuşmamış,fiziksel bir olay yok eee? gelse rahatsız etse tabiki hemen eşine söyle tedbirini al o ayrı..........
olay özetle tavşan dağa küsmüş ...dağın haberi yok.....:36:

ama bak durdurmuş onu :93: peki sen hala bi şeyler hissediyor musun?

haklısınız arkadaşlar belki çok net anlatamadım bu durumu sizlere aynı yerde yaşayabilir ama iki kez konuşmak için beni durdurduu ve ben konuşmak istemiyorum dedimm zaten elim ayağım titremeye başladı korktum. bu adam ilk erkek arkadaşımdı benimm bana saygısı ve sevgisi olsaydı ben onunla evlenirdim klasik bir yanıt yaşandı bitti yıllar geçmiş üzerinden ne olabilir artık sadece sinir bozucu bir durum arkadaşlar gerçekten teşekkür ederim duyarlılığınız için .

ben korkulacak bi durum olduğunu zannetmiyorum. zaten bu saatten sonra hadi gel barışalım, eski günlerimize dönelim diyecek hali yok sonuçta adamın..

ay evet durdurmuş 2 dklık msj yazma farkından kaçırmışım ilk başta dememiş ama:31:hiçbirşey yapamaz senin tavrın net olduktan sonra bu arada :92:

teşekkür ederim anlamanıza beni sevindim: mutlaka ne yapabilirki ama inanın bana verdiği huzursuzluk bana yettii sadece demek istediğim zamnında güzel olsada bazı şeyler sonradan insanı korkutuyor ..:59:

Bir daha durdurursa "beni rahatsız etme, evliyim ve seninle uğraşacak vaktim yok!" gibisinden kesin bir tavır koyarsan tekrar cesaret edeceğini sanmıyorum.
Senin kararın ve tavrın kesin olduğu sürece hiç bir şey yapamaz. :63:

adam daha biişi yapmamış
eşinize söylerseniz boşuna kavga falan çıkmasın
tabi eski sevgiliniz oldugundan biliyorsunuzdur ne düşündüğünü falan

Back
X