İlköğretim Yorum ve Soruları İlköğretim 4. sınıf yardımcı kitap

efe75

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
40
0
286
Ankara
oğlum 4.sınıfa gidiyor. Önereceğiniz yardımcı kitap var mı?
çoşku ve zambak için iyi dediler ama sanırım bu iki yayın aynı yayınevinin içeriği aynı mı olur? bir tanesini farklı mı alsam .

oğlum 4.sınıfa gidiyor. Önereceğiniz yardımcı kitap var mı?
çoşku ve zambak için iyi dediler ama sanırım bu iki yayın aynı yayınevinin içeriği aynı mı olur? bir tanesini farklı mı alsam .

Coşku ve zambak test kitaplarının içerikleri aynı değil.
Önce zambakla başlamanızı tavsiye ederim,her konuyu önce zambaktan sonra Coşku dan çalıştırın.
Coşku zorlayıcı bir kitaptır.

matematik için matematik gezegenini tavsiye edebilirim canım set halinde, odtü yayınlarına ait

arkadaşlar dün ben zambak yayınlarını aldım. her dersten ayrı konu çözümlü ders anlatımlı.zambak ve anafen soru bankası da aldım. satıcı bayan anafen ağır olur dedi ama benimki tutturdu bir kere alacağım diye. ayrıca coşkunun türkçe konu anlatımı kitabınıda aldık. dilbilgisi anlatımı güzel diye

arkadaşlar dün ben zambak yayınlarını aldım. her dersten ayrı konu çözümlü ders anlatımlı.zambak ve anafen soru bankası da aldım. satıcı bayan anafen ağır olur dedi ama benimki tutturdu bir kere alacağım diye. ayrıca coşkunun türkçe konu anlatımı kitabınıda aldık. dilbilgisi anlatımı güzel diye

Evet anafen de ağırdır coşku gibi.
ama önce zambak tan çalışıp,anafen ve coşku ile devam etmesi iyi olur.

Tudem'i her sene alırım.Eğer zorlayıcı bir kitap istiyorsanız tabii.

Öğretmenimiz de Matematik Sevinci aldırıyor iki senedir..

Evet anafen de ağırdır coşku gibi.
ama önce zambak tan çalışıp,anafen ve coşku ile devam etmesi iyi olur.

sevgili parkon sanırım öğretmensiniz zambak ve çoşku yayınlarını inceleyince ne demek istediğinizi anladım. zambak sanki okulda ders yapar gibi çocuğun kendinin
konuyu algılamasını sağlıyor. coşku da ise direk çocuğa kazandırılmak istenilen sunuluyor. yazarlar aynı olsa da yöntem farklı .....zambaklardan başladık. Şu an iyi gidiyor.

Tudem'i her sene alırım.Eğer zorlayıcı bir kitap istiyorsanız tabii.

Öğretmenimiz de Matematik Sevinci aldırıyor iki senedir..

tudem yayınlarını bende her sene alırım. tudem in yayınlarından olan blok test yayınlarının testlerini geçen sene tudem yönlendirme sınavı çıkışında indirimli sattıkları için almıştık.
bu sene o da elimizde hazır var. zaten

arkadaşlar peki ingilizceden yardımcı kitap öneriniz var mı? oğlum devlet okuluna gidiyor. Yani bu sene ingilizceye ilk defa başlıyoruz...
türkçe anlatımlı olanlar var sadece ingilizce olanlar var kullanan tavsiyesi olanlar var mı? bekliyorum........

Back
X