Arkadaşın seni sadece arkadaş olarak görmüyor anlaşılan o kiYazma canım bir iki sonra aa görmemişim yok içerideydim böyle diye diye anlar herhalde artık
Ben Olsam Engellerdim Herhalde...
Hayatım Boyunca Çok Konuşanlardan,Gereksiz Konuşanlardan Haz Etmem.
Huyunu Sevmediğim Biri Eski Arkadaşım Değil Akrabam Olsa Ne Yazar Görüşmem Olur Biter
cocuk senden hosalnmıs canım en ıyısı erkek arkasım var de
Aynen öyle yazıyorum hatta bazen hiç yazmıyorum bu sefer korkunç bir tavır yapıyor ve kan beynime sıçrıyor açıkçası , bir kaç gün ona çevrimdışı olacağım anlasın artık..
sana yazdığında hemen cevap verme.ama ne yazdı diye de bakma şimdiki face ayarında bakıldığı zaman görünüyor :) çok sonra cevap yaz neden yazmadın der o zamanda benim başka arkadaşlarımda var de.çok farklı olduğunuzdan bahset.sanırım sana ilgisi var hatta sanmıyorum eminim.takıntı yapmasına izin verme.paylaşımlarını beğenme fotolarına dahil hiç bir şeye yorum yapma.hatta uzatırsa konuyu foto albümlerini ve duvarını ona kapat.daha da uzatırsa onu sohbet ayarınından sil.
Allah Allah nasıl buluyor o kadar haddi canım ,ne kadar sinir bozucu. Bence de canım ona çevrimdışı ol birkaç gün değil hep ol gerekirse boşver
Benzer bir olay yaşadım. Facebook'a yeni üye olduğum zamanlardı.
Böyle garip bir şekilde ekliyor,ekleniyorum falan.
İlkokul arkadaşımmış hiç hatırlamadım baştan.
Ona bir bozulmuştu önce.
Sonra o chat kısmında az yazıyorum diye kızdı.
Ben zaten yeni boşanmıştım,hiç kimsenin afrasını tarfasını çekebilcek modda da değildim.
Bir gün yine görüşememekten dert yandı da ben de "ya haklısın çevremi çok ihmal ettim ama napiyim sevgilimi çok özlüyorum,her bulduğum fırsatta onunla beraberim ama seninle de bir kahve içeriz inşallah!" dedim de sustu. Uzaklaştı.
Geçen hafataiçi yeniden hortladı ama hiç yüz vermedim yine kendi lay lay lom havamı yansıttım..
Canım,şimdi o konuya nasıl gelsem diye düşündüm benimde aklıma geldi açıkçası ama birden söylenmez o konuya yavaş yavaş gelirsem de yanlış anlar diye endişeleniyorum..
Canım deki " şimdi çıkmam lazım erkek arkadaşım geldi dışarı çıkacağız, hoşça kal" de ve çık.Ve ya diğer bir arkadaşın verdiği sevgili örneğini de uygulayabilirsin..
İki fikir de çok güzel ama bu daha aniden söyleyebileceğim bir şeyŞimdi yazıyorum bunu
Yaz bakalım, ne dicek merak ettim
Canım yazdıım sağolSoğuk bir cevap verdi ya da ben öyle ummak istiyorum.. ''hımmm peki tmm '' yazdı Ahahah kurtuldum mu dersiniz ?
İnşallah kurtulursun ya..hiç çekilmez böyleleri..en kötü engelle gitsin..Hiç hazetmem böyle tiplerden..ıyy...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?