ayni ablanin dediklerini yazdim :) "bunca yil sonra facebookta da olsa gormek ne guzel,sakin tanimadim deme onca yil sinif arkadasiydik" dedimNeler yazdın canım? :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayni ablanin dediklerini yazdim :) "bunca yil sonra facebookta da olsa gormek ne guzel,sakin tanimadim deme onca yil sinif arkadasiydik" dedimNeler yazdın canım? :44:
Bişey yazmadı mı halenayni ablanin dediklerini yazdim :) "bunca yil sonra facebookta da olsa gormek ne guzel,sakin tanimadim deme onca yil sinif arkadasiydik" dedim
görmedi daha galiba isi var :/Bişey yazmadı mı halen![]()
yani yazacagi ne ki..zaten arkadasca bir soruydu.Biraz sabret bence ilişki durumu yokmuş ama hoşlandığı yada sevdiği biri olmasın ???
Gerçi olsada cevap vermek zor değil ama ...
canım hayat insanları olgunlaştırabiliyor,değiştirebiliyor... Sakince ilerle.. Naber felan yazma.. ilk mesajın çok kolay bir cümle olmuş mesela.. ama şunu bilki eğer gönlünde bir yer etmişsen zaten allem eder kallem eder yazar seni bulur.. çokta zorlamana gerek kalmaz zaten..şimdi bekleme zamanı..
![]()
haklisiniz yapabildigim tek sey beklemek zaten su an icin..
daha görmedi de yacevap yazdı mı canım?
bu kadınlar kulübündeki hikayeler de hep yarım kalıyor seninki bari olumlu olsaydı.
hayırlısı artık kısmet.![]()
daha görmedi de yacevap yazdı mı canım?
bu kadınlar kulübündeki hikayeler de hep yarım kalıyor seninki bari olumlu olsaydı.
hayırlısı artık kısmet.![]()
Son durumlar ne? Yazmadı mı hiç bişey?daha görmedi de yabilmiyorum ikinci mesaji dun atmistim zaten ustelemedim daha fazla.
yazmadi ve görmedi malesefSon durumlar ne? Yazmadı mı hiç bişey?
çok sık aktif olan biri degil zaten.belki de tatile gitmistir.iliskisi yok yaziyor ama bilmiyorum belki biri vardirAllah allah ilğinç durum güncellemelerine falan bak ne sıklıkla giriyor diye
Ablalarim :) Sizden biraz destek istiyorum.Benim ilkokuldayken bi erkek arkadasim vardi.Sevgilim falan degildi tabi zaten daha cok küçüktük o zaman :) Benim koruyup kollayanimdi.Hatta ben sinifta birinden duymustum seni seviyor diye.O kücucuk halimle onlarin evine gitmistim ders calismaya aileler zaten tanisiyodu sinif arkadasiydik.Ama o zaman kücüktuk ve acikcasi ben umursamamistim.Simdi ben bu arkadasimi facebookta gordum ve cok begendim :) Sizce ne yapmaliyim? İstek gonderdim ama baska napabilirim ki ? evime yakin bi hastanede hemsirelik stajina baslamis.Hasta olup gidesim geldi.Farkindayim ilkokul yillarimizdaki halimi anlatmama sacma oldu ama kusura bakmayin cok heyecanlandim :)
Ablalarim :) Sizden biraz destek istiyorum.Benim ilkokuldayken bi erkek arkadasim vardi.Sevgilim falan degildi tabi zaten daha cok küçüktük o zaman :) Benim koruyup kollayanimdi.Hatta ben sinifta birinden duymustum seni seviyor diye.O kücucuk halimle onlarin evine gitmistim ders calismaya aileler zaten tanisiyodu sinif arkadasiydik.Ama o zaman kücüktuk ve acikcasi ben umursamamistim.Simdi ben bu arkadasimi facebookta gordum ve cok begendim :) Sizce ne yapmaliyim? İstek gonderdim ama baska napabilirim ki ? evime yakin bi hastanede hemsirelik stajina baslamis.Hasta olup gidesim geldi.Farkindayim ilkokul yillarimizdaki halimi anlatmama sacma oldu ama kusura bakmayin cok heyecanlandim :)
istegimi kabul etti.ama bu mesaj attim o an ertesi gun gördu ama hala cevap yok iki günu gecti.iliskisi yok diyor ama sevgilisi olup yazmamis da olabilirCokk tatlii yaaa :) istegi kabul etti mi bu arada ? Sevgilisi yoksa konusmanizda bir sakinca yok gibi geliyor bana :)