canım aynı olay benim başımada geldi kısaca bahsediyim sana..
bende ilk okulda bi çocuğa aşıktım hatta ilk okul 3 te gelmişti bizim sınıfa hocada o gün oturma planını yapıyodu ve içimden öyle çok dua ettim ki inşallah beraber otururuz diye ve öylede oldu :) ve sonra 5. sınıftayken başka bi ile taşınmak zorunda kaldık sonra öğrendim ki oda başka ile taşınmış 1 sene sonra ama tabi hala benim aklımda o kadar zaman geçti ve hep içimden derdim 1 kere görsem 1 kere konuşsam napıyo acaba beni tanırmı fln.. Neyse aradan uzunca zaman geçti ben liseden mezun oldum bigün evde facede takılırken aklıma geldi dedim bi bakıyım varmı facede derken evet buldum çok değişmişti ekledim sonra konuşmaya başladık numaramı aldı senin de hissettiğin gibi bende öyle çok beğendim ki anlatamam ama çıkalım bişeyler olsun diye eklemedim sadece o kadar zamandan sonra merak etmiştim.. Gel zaman git zaman derken biz konuşa konuşa sevgili olduk tam 4 yıl konuştuk ayrıca biz farklı şehirlerdeydik aynı şehirde bile değildik..
Veeee şimdi de o ilkokul aşkımla evliyimmm
yani canım kısmetinin nerden çıkacağı belli olmuyo sen yinede şansını dene ekle bide siz aynı şehirdeymişsiniz bence sizin şansınız daha yüksek