İLKOKUL MEZUNU SEVGİLİ

Aynen başlıkta ilkokul mezunu yazıyor ama içeriğinde ilkokul terk diyor. İlkokul mezunu bile olmuyor ki o zaman. Bu devirde ilkokul mezunu dahi olmamak da ne bileyim. Kim ne derse desin anne kesinlikle haklı.
Evrensel ahlak başka şey. Evet ahlaklı ve iyi biri olabilir. Ama kafa uyuşması konusunda eğitim düzeyi önemli bir faktör bence.

Ilk okul terk biri ile uni mezunu biri olmaz. Kultur farkiniz muazzam olur. Surekli kendini ezikler. Sonunda bosanirsin. Hic kasma.

15 seneyi askin tanidigim bir herif var. Liseden ve universiteden taniyorum kendisini. Yuksek lisans yapti hatta en son doktorasini yapiyordu galiba. Ikisi iyi derecede uc yabanci dil bilir. Kendisiyle okulda hep cevreci feminist okuma gruplarinda, kluplerde karsilasirdik, cok okur, cok asiri kibar guleryuzlu beyefendi bir insan gibi gorunur.

Bu herif benim arkadasimla evlendi ve uc ay icinde kizin kalcasini kirdi. Bosandilar ama evlilikleri suresince inanilmaz parasini yedi dolandirdi siddet uyguladi. Isin garibi tanidigimiz cogu insan kiza inanmiyor cunku "yok ya x yapmaz oyle sey".

Karakterizligin ruh hastaliginin okumayla alakasi yok. Anneniz de insallah sevgilinizi tanidikca onyargilarini birakir.
Ay yok canim onemli olan univ okumasi 🤯

Bence önemsiz kültürünüz görgünüz birse bu çok önemli değil benn birisi benim kuzenim öğretmen birisi prefesör olan okumuş çiftin boşanma aşamasına geldiğini gördüm sırf kültürli bir değil dini açıdan yaşayışları farklı diye,3 arkadaş otuyoduk konuşurken tek çoçuğu olan eşinin yardım etöediğini ondan hizmet beklediğiini anlattı sizin eşininz iyi yardım ediyor benimki iki üniversite mezunu adam genede etmiyor dedi bizde edik onda ne var bzim eşlerimizde iki üniversite mezunubunun yetişrimeyle alakalı okulla değil çünkü eğitim iş hayatında işe yarar diploma size ahlakı hayat anlayışı lazım sevginizden kimse için vazgeçemeyin ilerde varsayalım olmadı denedim dersiniz dememezseniz daha pişman olursunuz

Lafı uzatmadan anlatayım nolur yazın fikirlerinize ihtiyacım var sevgilim küçük yaşta babasını kaybetmiş okuyamamış ilkokulu terketmiş iş hayatına atılmış küçüklüğünden beri çalışıyor annesine bakıyor Allah’a şükür durumları iyi çalışıyor bir sıkıntıları yok evleri arabaları var abisi var abiside çalışıyor aynı şekilde
Küçüklüğünden beri abisiyle el ele vermiş hayata tutunmuşlar
Ama arkadaşlar ben üniversite mezunuyum annem evde kıyametleri koparıyor senle o birmisin diyor sürekli sevgilimi eziyor çok üzülüyorum sonuçta babasını kaybetmiş mecburiyetten okulu bırakmış elinde olmamış ki hiçbirsey
Ama annemide karşıma almak istemiyorum sonuçta doğuran büyüten bi yandanda korkuyorum ilerde sorun olur mu diye şuan çok iyiyiz ama ne bileyim ya
Zengin kız fakir olan mevzusuna döndü
Üniversiteli kızla ilkokul mezunu erkek
İlerde sorun olur mu yazın nlur
Açıköğretimden bitirme şansı var aslında neden düşğnmemiş ki?

Anne haklı senin görmediğini görüyor olabilir.Kendini ezik hissederse seni de çok üzer.

Lafı uzatmadan anlatayım nolur yazın fikirlerinize ihtiyacım var sevgilim küçük yaşta babasını kaybetmiş okuyamamış ilkokulu terketmiş iş hayatına atılmış küçüklüğünden beri çalışıyor annesine bakıyor Allah’a şükür durumları iyi çalışıyor bir sıkıntıları yok evleri arabaları var abisi var abiside çalışıyor aynı şekilde
Küçüklüğünden beri abisiyle el ele vermiş hayata tutunmuşlar
Ama arkadaşlar ben üniversite mezunuyum annem evde kıyametleri koparıyor senle o birmisin diyor sürekli sevgilimi eziyor çok üzülüyorum sonuçta babasını kaybetmiş mecburiyetten okulu bırakmış elinde olmamış ki hiçbirsey
Ama annemide karşıma almak istemiyorum sonuçta doğuran büyüten bi yandanda korkuyorum ilerde sorun olur mu diye şuan çok iyiyiz ama ne bileyim ya
Zengin kız fakir olan mevzusuna döndü
Üniversiteli kızla ilkokul mezunu erkek
İlerde sorun olur mu yazın nlur
Bahane ariyosun bence burda da vicdan rahatlatmaya calisiyosun.
Ne kadar insan olduğunabak adamligina bak. Evlenince dış kapiya diplama asılmıyor alninda yazmıyor.
Sabah bi konu gördüm adamogretmen ama esine siddet uyguluyor cocuklarinin onunde şimdi bu okumus adam adammi ?
Insanlari sınıflandırmayı bırakın artk

Kendini geliştirmiş ise diplomasia oluşu bir şey ifade etmiyor.
Annem 5. Sınıfa kadar okumuş. Babam üniversite mezunu.
Annemin o kadar zarif bir sanat anlayışı vardır ki ağzınız açık kalır.
Kendini ifade edişi vs çok hoştur.
Ve neredeyse ilk tanışmada öğretmen sanarlar.
Babam ise öfke kontrol sorunu olan kıran döken bir adamdır.

Ya bazı yorumları hayretler içinde okudum hele hele eşini döven doktor ve uni mezunlari var diyerek bir kişinin yaptığını tüm herkese mâl ederek okumuş kesimi asagiya cekmeye çalışanlara...
su zorlu süreçte yedi gün yirmi dört saat yoğun bakımda bizim beş dakika bile içinde duramayacagimiz tulumlarla maskelerle duruyorlar...virusten biz kafamızı pencereden dışarıya cikaramazken viruslu hastanın odasına giriyorlar .. canını tehlikeye atan hatta virus kapıp yoğun bakımda hayat mücadelesi veren doktorlarımız sağlık calisanlarimiz var iyi ki okumuş iyi ki doktor hemşire teknisyen olmuşlar ama gel gör ki burdaki bazi yorumlara göre diplomanin uni bitirmenin hiçbir önemi yokmuş cunku doktorda uni mezunu da karısını dövüyormuş....

Back
X