150 soruluk sınavdan iki soruyu bilmiş ısıtıp ısıtıp anlatıyor işteGerçekten merak ettiğim için soruyorum eşiniz madem ilkokul mezunu olmasına rağmen Kpss sorularını çözebiliyor, neden açıktan falan okumuyor?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
150 soruluk sınavdan iki soruyu bilmiş ısıtıp ısıtıp anlatıyor işteGerçekten merak ettiğim için soruyorum eşiniz madem ilkokul mezunu olmasına rağmen Kpss sorularını çözebiliyor, neden açıktan falan okumuyor?
Evet aynen oyle ya nerden bildinizMesela matematiği süper ne demek evde tahtanız var her gece sana teorem mi ispatlıyor. Matematik vizyonunuz ne yani![]()
Evet aynen oyle ya nerden bildiniz![]()
canım aynı durumu yaşadım zamanında maalesef ki annem koyametleri koparmıştı su an soeun olmasa bile ileride buyuk sorun olur eğer annem kanul etmezse biz annem yuzunden ayrılmıştıkLafı uzatmadan anlatayım nolur yazın fikirlerinize ihtiyacım var sevgilim küçük yaşta babasını kaybetmiş okuyamamış ilkokulu terketmiş iş hayatına atılmış küçüklüğünden beri çalışıyor annesine bakıyor Allah’a şükür durumları iyi çalışıyor bir sıkıntıları yok evleri arabaları var abisi var abiside çalışıyor aynı şekilde
Küçüklüğünden beri abisiyle el ele vermiş hayata tutunmuşlar
Ama arkadaşlar ben üniversite mezunuyum annem evde kıyametleri koparıyor senle o birmisin diyor sürekli sevgilimi eziyor çok üzülüyorum sonuçta babasını kaybetmiş mecburiyetten okulu bırakmış elinde olmamış ki hiçbirsey
Ama annemide karşıma almak istemiyorum sonuçta doğuran büyüten bi yandanda korkuyorum ilerde sorun olur mu diye şuan çok iyiyiz ama ne bileyim ya
Zengin kız fakir olan mevzusuna döndü
Üniversiteli kızla ilkokul mezunu erkek
İlerde sorun olur mu yazın nlur
Bende üniversite mezunuyum eşim ilk okul mezunu bu benim ailemde de sıkıntı oldu ama ben eşimden yana hiç bi sknti yaşamadım bana gore bu sacma bişey ozman herkez dengi dengine mı olmalı zengin insan fakir insani almamalı bana gore..Lafı uzatmadan anlatayım nolur yazın fikirlerinize ihtiyacım var sevgilim küçük yaşta babasını kaybetmiş okuyamamış ilkokulu terketmiş iş hayatına atılmış küçüklüğünden beri çalışıyor annesine bakıyor Allah’a şükür durumları iyi çalışıyor bir sıkıntıları yok evleri arabaları var abisi var abiside çalışıyor aynı şekilde
Ama arkadaşlar ben üniversite mezunuyum annem evde kıyametleri koparıyor senle o birmisin diyor sürekli sevgilimi eziyor çok üzülüyorum sonuçta babasını kaybetmiş mecburiyetten okulu bırakmış elinde olmamış ki hiçbirsey
Ama annemide karşıma almak istemiyorum sonuçta doğuran büyüten bi yandanda korkuyorum ilerde sorun olur mu diye şuan çok iyiyiz ama ne bileyim ya
Bi akademisyen gelse konuyu okusa hüngür hüngür ağlar yemin ediyorum![]()
donanım 130,000 tl araba oluyor. yokluk var sefalet var ünv mezunu insanlar kendilerini çocuklarını siyanürle öldürüyor.biri geliyor 130,000 tlTatlım arkadasın ezmek derken demek istediği “bak benim eşim okumadı bizim durumumuz daha iyi” demeniz. Okumuş insanın hayattan beklentileri farklı oluyor ayrıca. Burada eşim çok donanımlı aşırı mükemmel hem de üni mezunu değil dediğin zaman komik oluyor çünkü donanım sana göre donanım. Yani bu gurur duyulacak bi şey değil, ne mutlu kendini geliştirmiş ama birazcık hırsla herkese laf yetiştirmen sizi yüceltmiyor
Kahkaha attimMesela matematiği süper ne demek evde tahtanız var her gece sana teorem mi ispatlıyor. Matematik vizyonunuz ne yani![]()
Iyi eglencelerAhahahah ay bi an ilkokul mezunu adamın size oturup riemann hipotezi anlattığını falan düşündüm eğlendim![]()
Kahkaha attim
Yorum sahibinden bagimsiz olarak soyluyorum, Tarihi iyi olanlar en son Muhtesem Yuzyil izlemistir,Cografyasi iyi olan da 500 nolu Topkapi otobusune binmis dolasmistir,matematigi iyi olan da yuksek ihtimal markette aldigi para ustunu dogru hesaplayabiliyordur,abarti degil. Cidden bizzat duyup yasadiklarimdan yazdim bunlari![]()
Demekki cevrenizin seviyesi aynen boyle :)Kahkaha attim
Yorum sahibinden bagimsiz olarak soyluyorum, Tarihi iyi olanlar en son Muhtesem Yuzyil izlemistir,Cografyasi iyi olan da 500 nolu Topkapi otobusune binmis dolasmistir,matematigi iyi olan da yuksek ihtimal markette aldigi para ustunu dogru hesaplayabiliyordur,abarti degil. Cidden bizzat duyup yasadiklarimdan yazdim bunlari![]()
Cevremde her cesit insan var. Toplumla ic ice yasiyorum,zengini fakiri,cahili kulturlusu. Sarayim yok sonucta halktan biriyim. Siz degil misiniz? Mesela sadece 130 binlik arabasi olanlarla mi cevre olusturuyorsunuz kendinizeDemekki cevrenizin seviyesi aynen boyle :)
Aynen öyle. Benim annemle babam da bankacı yıllarca çok saygın bir bankada üst düzey görev yaptılar. Bir kere bile matematiğim çok iyi dediklerini duymadım ve Kpss sorularındaki matematiklerin de hepsini çözebileceklerini sanmıyorumYa muhteşem yüzyıl olsa iyi. Diriliş ertuğrul izleyip onedio’dan osmanlı tarihi hakkında 3 dk okuma yapmak oluyorbildiğini iddia ettiği çoğu şeyin kaynağı üfürükten fesliden
benim görümcem tarihçi akademisyen osmanlı tarihi üzerine yayınları var bir kere ağzından “tarih bilgim mükemmel” çıkmamıştır
Ya muhteşem yüzyıl olsa iyi. Diriliş ertuğrul izleyip onedio’dan osmanlı tarihi hakkında 3 dk okuma yapmak oluyorbildiğini iddia ettiği çoğu şeyin kaynağı üfürükten fesliden
(neyse çok bilgi vermişim sildim son kısmı)
Üniversite meslek edinmek içindir. Sevgiliniz de hayatın içinde mesleğini edinmiş.Lafı uzatmadan anlatayım nolur yazın fikirlerinize ihtiyacım var sevgilim küçük yaşta babasını kaybetmiş okuyamamış ilkokulu terketmiş iş hayatına atılmış küçüklüğünden beri çalışıyor annesine bakıyor Allah’a şükür durumları iyi çalışıyor bir sıkıntıları yok evleri arabaları var abisi var abiside çalışıyor aynı şekilde
Dedigim gibi esimde bende vay bizde para var siz fakirsiniz ama pis e e o kaka demiyoruz tabiki maddi acidan yazilinca ben anlattim ama massaallah herkez 130 binlik arabaya takildi esimin bilgisine takildi simdi bisey sorucam size okumamis veya okuyamamis her neyse her kulturden var diyorsunuz ya peki bu okumamis yada okuyamamis insanlar cahil mi konusucak tek sohbet falan bulamiyorlar mi cok merakla bekliyorum cevabiCevremde her cesit insan var. Toplumla ic ice yasiyorum,zengini fakiri,cahili kulturlusu. Sarayim yok sonucta halktan biriyim. Siz degil misiniz? Mesela sadece 130 binlik arabasi olanlarla mi cevre olusturuyorsunuz kendinize![]()