İlkokul Nakil İşlemleri

Tutuna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014
715
522
123
Merhaba
İlkokul birinci sınıfa başladık. Öğretmenimiz den memnun değiliz . İdare sınıf değişikliği yapmıyor çünkü tüm veliler bu öğretmenden eğitim almak istemiyor. Başka okula nakil yaptırıp bir süre sonra tekrar önceki okulumuza nakil yaptirarak sınıf değişikliği olabileceğini söylüyorlar. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabir mı?

(Umarım konuyu doğru yere acmışımdır)

Nakil alıp geri gelmek filan çetrefilli bir durum. Çocuğun kafası karışır, uyum sağlamada zorlanır yazık olur.
Onun yerine herkes madem bu kadar rahatsız bu öğretmenden, neden birşey yapılmıyor, gerekli yerlere şikayetinizi yapın, idareyle konuşun..
Birde neyi varmış öğretmenin, neden memnun değilsiniz?

Genelde okul içinde şube değişikliği yapılmıyor
Fakat benim çalıştığım okulda nakil gelince de yine en az mevcudu olan şubeye veriyorlar gelen öğrenciyi
Sizib öğretmenin sınıfı en az mecutsa yine oraya denk gelebilirsiniz
Ben olsam sanırım değiştirmişken geri döndürmezdim tekrar

Şube değişikliği gerçekten okul içerisinde bambaşka sorunlara sebep olduğu için idareyi anlıyorum. Ancak bahsettiğiniz şekilde o okuldan al bu okula geri ver mevzusu çocuğunuzun eğitim sürecini sekteye uğratır.
Okul idaresi, rehber öğretmenler gerekirse cimere durumu anlatın. Müfettiş gelir, idare sürekli kontrol sağlar

Benim gördüğüm kadarıyla çok ilgisiz bir öğretmen . Çocuklar birbirine zarar veriyor sınıfta . Herkes o öğretmenden uzak durun psikolojik sorunları da var her yere şikayet ettik hiçbir şey olmadı diyorlar.

Nakil yapacağım okul bana yakın bir okul olmayacak o yüzden geri dönmesi gerekir.

Şube değişikliği gerçekten okul içerisinde bambaşka sorunlara sebep olduğu için idareyi anlıyorum. Ancak bahsettiğiniz şekilde o okuldan al bu okula geri ver mevzusu çocuğunuzun eğitim sürecini sekteye uğratır.
Okul idaresi, rehber öğretmenler gerekirse cimere durumu anlatın. Müfettiş gelir, idare sürekli kontrol sağlar
Öğretmenler birbirini koruyorlar. İyidir öğretmenimiz diyorlar öyle olmadığı halde malesef. Cimere şikayet yapilmis bir şey çıkmamış

Benim gördüğüm kadarıyla çok ilgisiz bir öğretmen . Çocuklar birbirine zarar veriyor sınıfta . Herkes o öğretmenden uzak durun psikolojik sorunları da var her yere şikayet ettik hiçbir şey olmadı diyorlar.
Hem öğretmen adına hem öğrenciler adına çok üzüldüm.İlkokul temeldir .Zemin sağlam olmazsa sıkıntı olabilir.Keske öğretmenimiz farkına varsa da kendini tedaviye yoneltse.

sıze boyle dıyorlar dıye bır varsayım uzerınden mı bu kadar degısıklık yapılacak

cocuklar bırbırıne anaokulunda da zarar verıyor lısede de unvdede ınsanlar evlenıyor coluk cocuga karısıyor hala bırbırıne zarar verıyor
sınıfta bır ısleyıs varken bırseyler ogretmeye calısırken ısını bırakıp sureklı durun cocuklar yapmayın dıyemez her bırıne ayrı ayrı yapmayın durun derse ders ısleyemez eger tek sorun buysa... bır ogretmenın her ogrencıye yetmesını beklemek cok zor olur

sızın yasadıgınız sıkayetler ne sız ne gordunuz ogretmende psıkolojık bır sorun ?

sıze boyle dıyorlar dıye bır varsayım uzerınden mı bu kadar degısıklık yapılacak

cocuklar bırbırıne anaokulunda da zarar verıyor lısede de unvdede ınsanlar evlenıyor coluk cocuga karısıyor hala bırbırıne zarar verıyor
sınıfta bır ısleyıs varken bırseyler ogretmeye calısırken ısını bırakıp sureklı durun cocuklar yapmayın dıyemez her bırıne ayrı ayrı yapmayın durun derse ders ısleyemez eger tek sorun buysa... bır ogretmenın her ogrencıye yetmesını beklemek cok zor olur

sızın yasadıgınız sıkayetler ne sız ne gordunuz ogretmende psıkolojık bır sorun ?
İnsan anlıyor karşısında nasıl bir insan olduğunu elbette . Biz kovit geçirdik okula geldik iki hafta devamsızlık oldu ne bir ilgi ne bir alaka ne bir soru.İlgi alaka derken bir geçmiş olsun yani... Yoksa özel ilgi beklediğim yok. Her sabah derse geç giriyor biz görüyoruz çocukları bırakırken . Velilerle iletişimi yok sorulara cevap vermiyor. Sınıfta çocuğun kafası yariliyor öğretmenin haberi yok veli çocuğu alıp eve gidince öğreniyor bakıyor ki kanlar saçlarının arasında kurumuş. Oğlum bir hafta hastanede yattı ameliyat durumu vardı . Bir hafta sonra okula gittik bizimle tek kelime konusmadi . Gibi gibi şeyler.

Back
X