Teşekkür ederim ben çalışıyorumKres konusunu bilemeyecegim benim calistigim bölge de anaokuluna gonderenler bile oldukca az ama oglum bakici,kres,anaokulu hepsine gitti ve olumsuz etkilenmedi.Size önerim bu durumda madem kres kontenjani dolmus bu seneyi sizinle evde gecirip ilkokul öncesi anaokuluna gondermeniz olacak.
Küçük bir yerde yasiyorum demissiniz sanirim cocugunuz icin tek secenek kresti onu da kacirmissiniz bu cocugunuzun sosyallesmesi acisindan iyi olmamis ama evde de kardesi varmis bir sekilde sosyallesirler kardes kardese..Bir daha ki seneye gonderirsiniz anaokuluna hakkinizda hayirlisi olsun.Teşekkür ederim ben çalışıyorum
Anneanne babaanne ve kardeşiyle beraber olacak
Bı sorum olacaktı kızım 4.5yasinda anaokuluna başlicak üst uste2yil anaokuluna gitse ilkokulda sorun yaşanır mı acabaİlkokul öğretmeniyim ancak köyde çalışıyorum. Bize gelen öğrencilerin hiç biri kreşe gitmemiş oluyor. 1 sene anasınıfına gidip 1. sınıfa başlıyor. Size sadece şunu söyleyebilirim; çocuğunuz 2. sınıfa ne kadar geç başlarsa o kadar iyi. Çok zeki olan minikler yine de 7 yaşındaki arkadaşlarına yetişemiyorlar. Hep geriden gelen kısım küçük yaş grubu. Kreş konusunda da çok fark edeceğini zannetmem, ister evde dursun, ister yollayın ama ilkokuldan önce mutlaka anasınıfına gitmesi şartıyla..
Hayır neden yaşasın, sadece belki aynı etkinliklerden sıkılır. Ama 1. Sınıf için bulunmaz nimet 2 kez anasınıfına gitmesi. Eğer sıkılmaz, oyuna, boyamaya meraklı çocuk diyorsanız hiç düşünmeyin, yollayın. İlkokula geldiğinde el kasları daha iyi çalışır, ince parmak kasları güçlenmiş olur, zihin olarak hazır bulunuşluğu daha iyi olur. Artık harf de yazdırıyorlar ana sınıfında. Rakamları da öğrenş ve pekiştirmiş olur. Çocuğun tercihi ve sizin tanımanıza bağlı. Ana sınıfında 2 sene ortamı da değişecek, farklı arkadaşlıklar edinecek. Dolayısıyla 1. sınıfta 3. Kez sınıf yabancılamayacak.Bı sorum olacaktı kızım 4.5yasinda anaokuluna başlicak üst uste2yil anaokuluna gitse ilkokulda sorun yaşanır mı acaba
Aynen, ben de öğretmen olarak garipsedim açıkçası..Ne yani şimdi benim kızlarım sorunlu mu kreşe gittikleri için? Çok saçma bir argüman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?