Merhabalar benim gecen sene kizimin kaydi evimize uzak bir okulda cikmisti ve anasinifina verdim oraya..servisle gidip geldi..evime 10 dk mesafede okul var ama kaydimiz oraya yapilmis..bizim sokak cikmiyormus ne alakaysa..benimde amca oglu orada oturuyor onun adresini gostersem olurmu..birde islem icin ne yapmam lazim bilgisi olan arkadaslar lutfen yardim
yok ben de öğrenemedim ben de yiğenim için bakacaktım, sistemde sorun var sanırım, herhalde yarına düzeltirler
arkadaşlar internet explorer dan girin , google chromedan vs açılmıyor bilginize,
chess sen tecrübeli annesin bize bir yol göster,kayır nasıl olunur bi anlat lütfen,benim topiğimdeki annelerde meraklı bende onları aydınlatıyım sayende
canım yaşı tam gelmiş olanları sistem kesin kayıt ediyo zaten bişey yapmaları gerekmiyo, biz de öyle olmuştu ama yine de okula gittik biz kontrol etmek için ne para istediler ne başka bişey ama 3 sene öncesinden bahsediyorum, malum eğitim sisteminde her ay bişey değişiyo, değişen bişey var mı onu bilemiyorum
ama sistemde çocuğunu gören bi okula gidip yapmamız gereken başka bişey var mı diye sorsun bence ya da öğretmen tercihi varsa nasıl olcak diye öğrensin, öğretmen seçenlerden bağış talep ediliyor ama, bizim okulada bin le 500 arası değişiyodu bağış, öğretmen seçenler için
Yaşı gelmeyenleride mesela nisan doğumluları, sistem yine kayıt ediyo ama resmi bi kayıt değil, onlar okula gidip kesin kayıt yapcak
benim kızımın yaşı zaten tutuyor onda bir sorun yok ta kayıtlar ne zaman başlar ne zaman biter onu merak ediyorum,malum bayram girdi araya bayram sonrasına kalsa süper olur ya
canım kayıt başladı bitti diye bişey yok işte, kesin kayıtları dün otomasyon yaptı, okul değiştirmek isteyenler taşınanlar içinde bi süre aralığı olcağını zandetmiyorum, sonuçta özel okul değilki kontenjan sorunu olsun, değiştirmek isteyen okullar başlayana kadar değiştirebilir mantıken
inşallah canım,malum biz başka okul düşünüyoruz panik oldum bi anda,çalışan anne olunca daha bi zor malum izin sıkıntı
7. madde bize uyuyor yaşasın,istediğim okulu aradım mırın kıırn ettiler ilk başta, bayramdan sonra gelin konuşalım dediler
ay hadi gözün aydın, sevindim:13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?