ya arkadaslar demeyım demeyım dıyorum ama demedende duramadım.
1.konuyu acan kısı uzun suredır takıp edıyorum dıyor ama hesap daha bı kaç gunluk.hadı dıyelım uzun suredır mısafır olarak takıp ettın ki sanmıyorum okadar takıp ettıgın bı foruma ıllakı uye olursun.
2.konu sahıbı bayan yada her ne ıse bılemıcem ole tutarsızkı ole bellı oluyokı sonuna kadar okudum sorulan sorulara ıkın sıkın cvp verıyo verdıgı cvplarda 3 sayfa oncekı soyledıgı seylere uymuyo.
3.böle hıkayeler elbettekı vardır bı suru ınsanın basına gelmıstır allah evlatlarımızı korusun amma velakın konuyu acanın canı sıkılmıs napsam etsem demıs böle bısey aklına gelmıs burda ınsnalarla alay etttıgını sanmıs.eger gercek olsaydı bukadar tıutarsız sacma sapan cvplar vermezdı.
4.herseyı ole ıyı bılıyokı sankı kendısı yasamıs arkadas ınce ayrıntısına kadar yok efendım bacagını ellemıs gogsunu ellemıs buna kadar bılmesı mumkun deıl yarattıgı kahramanı sozde dengesız saf ama ole olsa bıle gecıpte 14 yasında bı kız ben bacamı goguslerımı ellettım demez aga dıyemez.ancak cok yakın bı kız arkadasına soelr kalkıpta komsu teyzeye solemez.bukadar ayrıntı anlatmazz.bukadar ınce dıdık dıdık ayrıntıyı bılmesı hıc mantıklı deıl.
5.olay polıse ıntıkal etmıs bılmem ne olmus ama kımse ılgılenmemıs bu dedıgın mumkun deıl tum bu sıkayetlkerden sonra o kız cocugunu devlet o evde bırakmazdı.neymıs abısındeymıs vekalet o yuzden bısey yapamazlarmıs.gec onu sen cocuguna ıskence ettıgınde anne babanın elınden alıyo devlet.burda turk polısını de resmen asalama var.ulkemız bukadarda duyarsız deıll.o kızı devlet yetkılılerı gelır ceker alır o abının elınden bırakmazlarr.
6.buraya sozum ona kanıt dıye ekledıgın resımler yazısmalar varya cok kolay bulunur onlar hıc zor deıl.ısımlerın uzerınıde guzel kapatmısın masallah cınsıyetıne gore pembe mavı bıde renk vermıssın.profesyonelce :))) fotoshop harıkası masallah :) uzerıne basıt bı cızık atabılırdın okadarda ozenmıs olamazsın degılmı?
SINIRIM BOZULDUYA RESMEN KIMSE KUSURA BAKMASIN GUCENMESIN AMA BU INSANIN SOLEDIKLERI DOGRU DEGIL.BU TIP HIKAYELER ELBET VARDIR HATTA DAHA BETERLERIDE VARDIR AMA BU ACILAN KONUNUN GERCEK OLDUGUNA KIMSE BENI INANDIRAMAZ.