Illa ağabeyi ile ilişkisi mi olması gerek!

Kimsenin savunucusu değilim ancak konu sahibi kızı 1 yıldır tanıyormuş.
Bu süreçte okuluna gitmiş , rehber öğretmeni ile görüşmüş ki
kızın Rehberlik Araştırma Merkezi'nden (RAM) raporu olduğunu ve
kaynaştırma eğitimi olduğunu öğrenmiş.
Yoksa bunu hiç bir şekilde okula gitmeden oradan buradan öğrenemez
Bu da konu sahibinin kızın okuluna gittiğini ispatlıyor.

Sosyal Hizmetler tarafından takip edildiğini ancak
yetkililer gelmediği vakit evden kaçtıklarını dile getirmiş.
Buna da şahit olmuş.

Ve konuyu açtığı ilk yazının son paragrafını dikkatli okuyun.
Son olaydan sonra konu sahibi olayın kendisini ve komşularını aştığını idrak ettiğini
ve buraya akıl danışmak için konu açtığını belirtmiş.

Ben tüm sayfaları okudum ve en ufak bir çelişki görmedim.

Sadece konu sahibi kızın önce kaynaştırma öğrencisi olduğunu belirtmiş ardından
birisi kendi isteği ile yapıyor , bilindik seks düşkünü deyince o yönde görüş belirtmiş.
Bu noktada da Kadesa isimli arkadaş devreye girip konuya açıklığa kavuşturmuş.

Bu konuya artık yazmak istemiyordum aslında ama şahsıma yönelik cümleler kurulduğu için cevap verme zorunluluğu hissettim..

Bakın, ben uzunca bir süredir bu forumda yazıyorum..Beni bu süre içinde az da olsa tanımışsanız eğer üslubumun nasıl olduğunu da bilirsiniz..

Asla insan kalbi kırmak istemem ve insanları sert eleştirmem..
Bu konuya inanmama sebebim çelişkilerle dolu olmasıdır..

Üstelik konu sahibesi konuyu buraya taşıyana en basitinden kızın öğretmenine danışabilirdi..Oysa o, hala kıza temiz bir facebook açma derdinde..Burada pembemaviii defalarca yardım teklifinde bulunmuşken onu görmezden geliyor..Bakın, saatlerdir internette bu durumda neler yapılabilceğini araştırdım..155 kesinlikle ilgileniyor bu konuyla..İlgilenmemesi mümkün değil..

Demişsiniz ki "fake veya değil ne değişir"

Bakın, daha birkaç gün önce kanser olduğunu iddia eden bir arkadaşımız oldu..Hepimiz günlerce destek mesajı attık, üzüldük..Oysa sahte olduğu ortaya çıktı konunun..Konu sahibi banlandı, konu kapatıldı..
Şimdi şunu mu demeliydik biz

"konu fake bile olsa ne farkeder..Önemli olan kanserin insan psikolojisi üzerindeki etkilerini tartışmak"

Bakın..Bu durumdaki yüzlerce belki binlerce çocuğumuz için neler yapabiliriz onu tartışalım..Ben kesinlike varım buna..
Ama fake bir konuyla insanların duygularını bu şekilde alet etmeyelim..
Ben bu olayı ilk okuduğum vakit ne kadar üzüldüm biliyor musunuz?
Benim de bir oğlum var..Erkek, kız ne farkeder..Benim olmasa da o kız da bir anne babanın evladı..İçimin yanmaması mümkün mü?
Beni duygusuz sanmayın lütfen..
Daha geçenlerde 15 yaşında bir kıza 100 kişinin tecavüz ettiğini duydum televizyonda..Hala aklıma geldikçe ellerim titriyor..Kolay mı duyarsız kalmak...

Çok uzattım, zamanınızı çaldım..Özür dilerim sizden..

"Umarım yanılıyorumdur ,konu gerçektir" diyemeyeceğim için de özür dilerim..

Selamlar hepinize..

Çok haklısın.
Her bir kelimene katılıyorum.
Yardım edeceğimin garantisini verirken,ben hariç diğer herkesin yazdıklarına cevap veriyor. Buna bozuldum bende açıkçası.

Bana göre konu sahibi de böyle bir durumla ilk defa karşılaşmış
ve nasıl davranacağını bilmiyor.
Buradan yardım istemesinin ne kötü yanı olabilir ki?
Dediğim gibi bakın bir çok kişi yardımcı olmaya çalışıyor.

Konu sahibi arkadaşım şayet KK.ya kızıp gitmediyseniz,
konunuza geri dönüş yapıp okursanız ,
kızı gerçekten kurtarmak istiyorsanız
ve benim başım da abisi ile belaya girmesin diyorsanız
lütfen pembemavii isimli arkadaşla
itirbata geçiniz.

Son düzenleme:
Konu kesinlikle gerçek ve ben sadece vicdanımın rahat etmesi için bir şeyler yapmak istedim, onu da gelip sizleri sordum. Ama maalesef ki pişman oldum tepkilerden dolayı. Konuyu kapatıyorum, yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın.

Konu sahibi konuya en son bugün saat 10:28 de yanıt yazmış.
Dışarıdan ziyaretçi olarak okuyor musunuz bilmiyorum ama
lütfen okuyorsanız 1-2 cümle bir şeyler yazın.
Ya da gelince yazın.
Gerçek anlamda yardımcı olmaya çalışan kişilerle iletişime geçin.
Aksi taktirde herkes konudan
şüphe duymaya başlayacak.

Son düzenleme:
KARACA'm can arkadaşım sen sahte olduğunu düşünüyorsun ama ben öyle düşünmüyorum neden mi?

kk da çok sahte konular gördük ama hiçbiri bu şekilde değildi..konu sahipleri bir şekilde belli etti bunu..

bu arkadaş RAM ı,kaynaştırma raporunu,hafif derecede zihinsel yetersizliği,Shçekleri vb...hepsini biliyor..bunlar kurgu olamaz bence.zaten sahte konudan bir kazancı da yok.ne üslubunu bozdu ne birşey yaptı..

Son düzenleme:
ızleyıcı olarak ızleyıp ısın ıcınden nasıl cıksam dıye dusunme clarısın dedıgıne aynen katılıyorum eger gercekse gel avukat arkadasla tum bılgılerı paylas kızın nosunu adresını oda yardım etsın sende bu tohmetten kurtulmus olursun.ama gene clarısın dedıgı gıbı hıc bısey yazmadan bole kızıp cıkıp gıttıgınde benım ve benım gıbı dusunenlerın haklı oldugunu kanıtlamıs olrusun

komsu teyzesı bukadar sey bılıyor hatta tum mahalle bı tek abısının haberı yok heralde.abısıde kardesının kandırılıp erkeklerle ılıskıye gırmesıne goz yumuyor olmalı ozaman aman banane dıyodur.gercı abısıde dedıgıne gore kızdan beter.hangı abı buna musade eder.abı 25 yasında yetıskın bı ınsan kendısı yapıyor olsa bıle kardesının bunları yapmasına goz yumuyor olabılırmı.yada tum mahalle bılırken olay polıse kadar gıtmısken bır tek abımı ayakta uyuyor ben anlamadım ınanın anlamadım.tum mahalle dıdınırken kızı kurtarmak ıcın abısı uzaktanmı ızlıyor

merhaba konuyu gerçekten tüylerim diken diken olarak okudum. gerçekliğini veya sahteliğini ayırt edemeyeceğim haklı olabilirsiniz. bilmenizi istediğim tek şey o kadar kötü bir dünyada yaşıyoruzki abisi yıllarca kullanan,satan hatta öz annesinin sattığı çocukların haberlerini duyuyoruz. hatta bir subay 2 kızı karısı ailece sapıkça ensest ilişki yaşamış bunları videoya çekmiş ve evinden bi sürü iğrenç malzeme çıktı. hani eskiden derlerdi öz babanın kızına nefsi uyanmazmış maalesef artık öyle birşey kalmadı. bir kadının başına gelebilecek en korkunç şey tecavüz.Rabbim bizleride kızlarımızı da böyle bir olaydan korusun.

bilmem sahte mi değil mi..orasında değilim ben..

engelli çocuklarla yıllardır çalışan bir öğretmen olarak neler yapacaklarını ve yapamayacaklarını iyi biliyorum.

o yüzden sahteliğini tartışmak yerine elimden geleni yapma gereği duyuyorum.elbet birilerine yardımcı oluruz diye düşünüyorum.

haa konu sahteyse de diyecek birşeyim yok...yorumsuz kalmayı tercih ederim o zaman..

burada avukat bir arkadaş var yardımcı olacağını söylüyor.eğer konusu sahibi bu yazdıkalrımız görürse onunla iritbata geçer belki..en sağlıklısı bu olur.

Canım, işte karmaşa orada..Ben böyle düşünmüyorum..
Ben özürlü bir insanla beraber yaşamadım ama yaşayan akrabam var..
Gerçekten küçük yaşta cinsel anlamda erişkinler gibi davranabiliyorlar, hem de abartılı şekilde..
Üstelik bu bahsettiğim genç arkadaş maalesef şiddete de meyilliydi..
Ancak bir takım ilaçlar sayesinde bu tip içgüdülerini bastırabiliyorlardı..
Bu anlamda eğer olay gerçekse kızın rahatsızlığına inanıyorum..
Ben konu sahibesine inanmıyorum..Anlatabildim mi?

Sebeplerini ve fikirlerimi zaten yukarda belirttim..

Anladım...
Sizin takıldığınız nokta konu sahibinin tutumu.
"Madem yardım istiyor yardım çağrılarına neden ses vermiyor?" diyorsunuz.
Bu bağlamda "Evet Haklısınız!"

Son düzenleme:
merhaba konuyu gerçekten tüylerim diken diken olarak okudum. gerçekliğini veya sahteliğini ayırt edemeyeceğim haklı olabilirsiniz. bilmenizi istediğim tek şey o kadar kötü bir dünyada yaşıyoruzki abisi yıllarca kullanan,satan hatta öz annesinin sattığı çocukların haberlerini duyuyoruz. hatta bir subay 2 kızı karısı ailece sapıkça ensest ilişki yaşamış bunları videoya çekmiş ve evinden bi sürü iğrenç malzeme çıktı. hani eskiden derlerdi öz babanın kızına nefsi uyanmazmış maalesef artık öyle birşey kalmadı. bir kadının başına gelebilecek en korkunç şey tecavüz.Rabbim bizleride kızlarımızı da böyle bir olaydan korusun.

evet son derece haklısınız dedıklerın cok dogru oz baba kızına tecavuz edr olmus.ne olaylar var.ama konu sahıbı kızın msjlarını gorunce abısının kızı dovdugunu soluyor bunu soledıgıne gore abımız bole bırı deıl.demek ıstedımkı konu komsu tum mahalle cırpınırken neden abı sessız dıyorum.cunku abı kardesıne kızıp dovdugune gore bole bırı deıl.bırazda abının cırpınıslarının olması gerekmezmı.

KARACA'm can arkadaşım sen sahte olduğunu düşünüyorsun ama ben öyle düşünmüyorum neden mi?

kk da çok sahte konular gördük ama hiçbiri bu şekilde değildi..konu sahipleri bir şekilde belli etti bunu..

bu arkadaş RAM ı,kaynaştırma raporunu,hafif derecede zihinsel yetersizliği,Shçekleri vb...hepsini biliyor..bunlar kurgu olamaz bence.zaten sahte konudan bir kazancı da yok.ne üslubunu bozdu ne birşey yaptı..

Canım, sahte derken konu sahibi bunu bizimle eğlenmek için yapıyor diye düşünmedim hiç..
Zaten daha ilk mesajını okuyan bir insan konu sahibinin yazım tarzının, üslubunun ne kadar düzgün olduğunu farkeder..
Ki bende başta inandım ve çok üzüldüm..

Bu konuda asıl bilgi sahibi sensin..Benim bildiklerim sadece az öncede bahsettiğim akrabamızın oğluyla sınırlı..Bu bağlamda konu sahibinin bahsettiği kızla alakalı şüphe duymadım hiç..Ve az öncede söylediğim gibi konu gerçekse eğer kızın durumuna ve verdiği tepkilere kesinlikle inanıyorum..

Ama kendime göre çelişkiler gördüm konu sahibinin yazdıklarında..Facebook konusu olsun, polis konusu olsun vs..

Son olarakta pembemaviii'nin yardım teklifini görmezden gelmesi iyice şüphelerimi çoğalttı..

Ama şunu söylemek isterim ki eğer yanılmışsam özür de dilerim..Her insan hata yapar..

Umarım konu sahibi küsmesin, gelsin, yardım teklifini kabul etsin..

Ama eğer gelmezse konunun sahte olduğunu düşünmekte haksız mı olurum sence?

Kizlar bazen konu actigina acacagina pisman ediyorsunuz.. Hayir fake diyorsunuz ama inanmiyorum deyip gecemiyorsunuz.. Sayfalarca tartisiliyor. Birakin ya fake oldugunu düsünüyorsaniz gecin gidin

Dünde dediğim gibi bana da pek inandırıcı gelmedi.
Kızı kaç yaşında çok merak ettim açıkçası.
Tabi konunun gerçekliğini sorgulamak bana düşmez,gerçekte olabilir doğru da. Eğer doğruysa çok üzüldüm. Ama gerekenler nasıl yapılmamış anlam veremiyorum. Dava ve soruşturmada açılabilir. Kiminle konuştuğunu,hatta neler konuştuğunu biliyor konu sahibi. Ve kızın hayatı söz konusu. Bu ülkede hiç mi duyarlı bir insan yok? inanın burda ben polisi arayacağım ve ilgilenmeyecekler.. Bu söz konusu bile değil. Israrla söylüyorum ama adresi vermiyor konu sahibi.Avukatım. Yaşadıkları sehirde avukat arkadaşlarım olabilir ve yardım etmek istiyorum. Kızın karanlığa doğru gitmesine göz yumamayız değil mi? Fakat konu sahibi tenezzül etmiyor cevaplamaya yazdıklarımı,görmemezlikten geliyor. Yardım etmek istiyorum..

Ben konumun arkasındayım. Ya Allah aşkına hangi fake konusunun arkasında durur bu kadar? Ya da hangi fake ne amaçla bir kız çocuğunu anlatır? Ya siz Türkiye'de yaşamıyorsunuz sanırım her gün her gazetede inanın daha beter en az bir olay vardır. Vicdan sahibi bir insanım ben sadece... Sizin insanlara güven seviyeniz mesaj sayısıyla doğru orantılı bunu anladım. Siz de yeniydiniz foruma katıldığınızda ben de bir gün binlerce mesaj sahibi olduğumda her yeni insana fake muamelesi mi yapmalıyım.
Ben yetim ve zeka geriliği olan bir kız üzerinden yalan söyleyecek bir insan değilim. İster inanın ister inanmayın..

Avukat arkadaşım özel mesaj atamıyorum henüz bana siz ulaşırsanız görüşürüz telefonla...

Ben konumun arkasındayım. Ya Allah aşkına hangi fake konusunun arkasında durur bu kadar? Ya da hangi fake ne amaçla bir kız çocuğunu anlatır? Ya siz Türkiye'de yaşamıyorsunuz sanırım her gün her gazetede inanın daha beter en az bir olay vardır. Vicdan sahibi bir insanım ben sadece... Sizin insanlara güven seviyeniz mesaj sayısıyla doğru orantılı bunu anladım. Siz de yeniydiniz foruma katıldığınızda ben de bir gün binlerce mesaj sahibi olduğumda her yeni insana fake muamelesi mi yapmalıyım.
Ben yetim ve zeka geriliği olan bir kız üzerinden yalan söyleyecek bir insan değilim. İster inanın ister inanmayın..

Avukat arkadaşım özel mesaj atamıyorum henüz bana siz ulaşırsanız görüşürüz telefonla...

Avukat arkadaş yanıt yazdığınız kişi zaten.(pembemavii)
Ama onun da mesaj sayısı dolmamış.
Ne olacak bu durumda?
:26:

Son düzenleme:
konu sahibi ınanmak icin illa ki bazı seylere cevap arayanlar olmus.
bu konu üstüme yük oldu nedense
ınanmayanların ınanmadıkları noktalara cevap vermenızı ıstıyrum.

Arkadaşım ben olayı neredeyse tüm detaylarına kadar anlattım. Arayan çelişkisini de bulur yalanını da varsa eğer. Takmışlar fake olduğumu her şey aleyhime yani burada iyi bir şey yapmaya çabaladım yardım istedim şamar oğlanı oldum zaten konuyu açtığıma pişmanım...

Ayrıca sorun ben değilim kızcağız.. Son durumu yazdım zaten polis araştırıyor şu an. Biraz bekleyeceğim olmadı diğer tavsiyelere yöneleceğim...

Arkadaşım ben olayı neredeyse tüm detaylarına kadar anlattım. Arayan çelişkisini de bulur yalanını da varsa eğer. Takmışlar fake olduğumu her şey aleyhime yani burada iyi bir şey yapmaya çabaladım yardım istedim şamar oğlanı oldum zaten konuyu açtığıma pişmanım...

Ayrıca sorun ben değilim kızcağız.. Son durumu yazdım zaten polis araştırıyor şu an. Biraz bekleyeceğim olmadı diğer tavsiyelere yöneleceğim...

Canım, çelişki bulanlardan biri de benim..Ama az önce de dediğim gibi eğer hatalıysam özür de dilerim..
Burada önemli olan kızın durumu şu anda..
Pembemaviii yardımcı olmak istemiş, sağolsun..
"Ama polis araştırıyor, diğer tavsiyeler sonra" diyorsan sen bilirsin..
Allah yardımcın olsun..Ne diyeyim ki..

ben zaten ınanıyorum ve ınanmamak icin bahane aramıyorum.
en cok takıldıkları konu da abisi neden sessiz kalıyormus ve bızım ulkemız bu tür seyleri kaldırmazmıs
teyzeler neden susuyorlarmıs.

benım kendımce konuyu bılmedıgım halde bunlara cevabım var ama inanmamakta ısrar edenlerın yok demek ki bılemıyorum

Son düzenleme:
Back
X