• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İllegal aşklar

valla kusura bakmada ne olduğu belli olmayan birine ne aşık olurum ne de beklerim .......bunun yerine normal biriyle normal aşkımı yaşar kaprislerine de katlanırım ..........insanın birlikte olduğu kişi kendini yansıtır ben buna inanırım....birlikte olduğunuz kişiyi seçen! hayatınıza dahil eden gene sizsiniz unutmayın!

elbette öyle ama yansıttığına inanmıyorum ben öyle değilim çünkü karakola bile gitmedim henüz hiç bilmem öyle şeyleri ben anlatamadım sanırım ben size hayatımı şikayet etmiyorum sadece gereksiz konularla üzülmeyin diye anlattım bunları

bazı insanlarda borderline hastalığına tutulmuştur herşeyi acıklı yaşar onlardan sen olmayasın ?

hayalet gibi bir adamaı sevmek acıkcası olmayı versin böyle aşk
:1no2:

Hayatta sadece olmuşsa ölmüşe çare yok...
Bir de şuna inanıyorum:
Öncelikle saygı sonra güvenin olmadığı ilişkiye ilişki demem ben...
Bunların olmadığı ilişkide de 'sevgi' bekleyemem...
Lütfen bunları es geçme...
Hayatında mutluluklar dilerim...
a.s.

hayır biz birlikteyken çok mutluyuz sadece işleri dolayısıyla gittiğinde endişelerim artıyor hepsi bu.ama zamanla düzeleceğini söylüyor sürekli ağlamaklı dolaştığımı söyleyemem keşke resimlerimizi videolarımızı görebilseydin belki beni anlardın yorumun için teşekkür ediyorum yinede tekrar söylüyorum hayatımdan ve sevdiğim adamdan bir serzeniş değildi bu sadece kızların kendisini boş şeyler için üzmemesini istiyorum sevmeyen adam her şekilde ayrılır eğer ayrılmıyorsa fazla kurcalamayın sıkıntıları olabilir demek istedim

rüyamsın teşekkür ederim aynı dileklerimle arkadaşım ama beni aldattığına dair bir şüphem yok bana inan

elbette öyle ama yansıttığına inanmıyorum ben öyle değilim çünkü karakola bile gitmedim henüz hiç bilmem öyle şeyleri ben anlatamadım sanırım ben size hayatımı şikayet etmiyorum sadece gereksiz konularla üzülmeyin diye anlattım bunları

iste bana göre de senin bu durumun üzülecek bir durum değil..veya senin derdin bana göre dert değil..bana göre..çünkü bu zaten senin secimin,zaten bunları göze alarak devam ediyorsun niye üzüleyim ki senin için?veya niye vah vah derdi çok bu kızın diyim ki?anlatabiliyormuyum demek istediğimi?bunlar göreceli kavramlar..daha oncede dediğim gibi icinde yaşamayan bilemez..

Saçmalamışsın.Ne yani bizden ne istiyorsun?
Buraya neden yazma gereği duyduğunu bile anlamadım.sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
elbette üzülecek bi durum değil eğer öyle olsaydı lütfen yardım edin diye bir başlık açardım sıkıntılar her ilişkide olur yalnız diğer yorumlarımı okumadınız sanırım şikayet değil bu sadece normal yaşamları olan insanların gereksiz kaprislerle birbirlerini üzmelerine üzülüyorum hepsi bu beni göz önüne alarak belki bir kaç kişi rahatlar diye düşündüm açıkcası hepsi bu yoksa acınacak durumda olduğumdan değil mesajına teşekkür ederim

hayatım zaten bende sana bunu soylemeye çalışıyorum..senin durumunu göz önüne alıp 'bu kız neler çekiyor benimki de dert mi' diyeceğini sanmıyorum kimsenin kusura bakma..evet bazen arkadaslar çok küçük sorunları konu hakkında konu açıp üzülüyorlar ama ben buna 'aman seninkide dert mi' demem diyemem bana göre önemsiz küçük ama ona göre önemli ve büyük iste..
yani senin durumunu düşünüp ders alınacak bir şey açıkcası ben görmüyorum..
yanlış anlama seni ve yaşadığını küçümsemek değil amacım ben sadece herkesin derdi kendine demek istiyorum ama büyük ama küçük..

burada biri vardı az önce anlamadım diyen ve neden anlattığımı soran burası açık bir form sende istediğin konuyu açabilirsin anlamadıysanda tekrar oku

Yok anam ben seni ve hikayeni anlayamam,dimağım almaz:roflol:
Dert mi sanıyorsun sen bunları.Boşuna yer işgali yapıyorsun.Neyse ilgilenmiyorum senin ve çok gerekli konunla...

öyle tabii herkesin derdine büyük herkes yaşağını kendi bilir cekhu.bende kimseyi küçümsemek için yazmadım yada benim için üzülsünler diye düşünmedim amacım sadece kızlar üzülmesin beterin beteri var demekti eminim benden daha kötü şeyler yaşayanlarda vardır burada neler okuyoruz hergün kadın dayanışması mi oluyor onuda bilmiyorum üzerine alınma sakın bazılarının yazdıkları sahiden gereksiz herkes kendini ifade ediyor burada çünkü burası herkesin konuşabildiği bir form yanılmıyorsam

bir gün onun kız arkadasınız diye o illegal ortamın içinde bulabilirsiniz kendinizi
yada size bir zararı dokunur bu yaşantısının,hatta,o hayattaki, diğer ona düşman kişiler tarafından ,zararda görebilirsiniz.
hatta,sadece size değil ,hiç suçu ve bu kişiyle alakası olmayan ailenizde,etkilenir ve zarar görebilir bu illegallikten.
canınızı ve ailenizi seviyorsanız,bu tarz kişilerden uzak durmalısınız

Son düzenleyen: Moderatör:
okypete şuan düzelmeye çalışıyor işlerle ilgili girişimleri var söylediklerin çok doğru ama inanıyorum düzelecek onunda çabasını görüyorum bazı şeyler sabretmek lazım bende bekliyorum bu nedenle güzel düşüncelerin için çok sağol umarım mutlu olursun daima ve yüzün hep güler

sağol canım. uımarım sende mutlu olursun. sevdiğin insan o hayattan uzaklaşır...

Sanırım yanlış anlattım ya da anlaşıldım...
Güven ve saygıdan kastım aldatmak değildi.
Güven bana göre, karşındaki insana rahatlıkla ulaşabilmektir.
Aradığında onun seni tedirgin etmeyecek davranışlar yaptığını bilmektir...a.s
Saygı, karşındaki insan seni arayıp seni olduğu bulunduğu konumdan haberdar etmesidir...
Seni günlerce bekleten ve telefonu kapalıyken içinin gecelerce cız etmesine sebep olacak bir erkek sana nasıl saygı duyuyor olabilir?:sm_confused:
Ben bunları irdele istiyorum sadece...
boshayallersmile

evet bunlarıda yapıyoruz tartışıyoruz konuşuyoruz herşey düzelecek diyor öylede görünüyor ticaretle ilgili girişimleri var bende manevi olarak destek olmaya çalışıyorum bazen kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum evet ama herkes dönem dönem yaşar bunu.bazı şeyleri burada tam olarak anlatamıyorum ama düzeleceğine inanıyorum evet aldatıldığımı söylüyorsun sanmıştım kusura bakma yanlış anlamışım teşekkür ederim

Back
X