ev bana ait. beş ay oldu beraberiz ne kadar sakarlığımı görüp bunalmış olabilir kiEv düzeni kime ait? Eğer onun evine taşınıp eşya yerlerini değiştiriyorsanız sinirlenmiş olabilir ben de gıcık olurum aradığımı bulamazsam. Sakarlığa aşırı tepki vermesi ve hakaret etmesi bence itici. İkinizi de tanımıyoruz belki cidden bir lafı on kere tekrarlatıyorsunuz, sürekli sakarsınız bunalmış olabilir.
ev bana ait. beş ay oldu beraberiz ne kadar sakarlığımı görüp bunalmış olabilir kiEv düzeni kime ait? Eğer onun evine taşınıp eşya yerlerini değiştiriyorsanız sinirlenmiş olabilir ben de gıcık olurum aradığımı bulamazsam. Sakarlığa aşırı tepki vermesi ve hakaret etmesi bence itici. İkinizi de tanımıyoruz belki cidden bir lafı on kere tekrarlatıyorsunuz, sürekli sakarsınız bunalmış olabilir.
benim korkum da bu işte ömür boyu aşağılanmak teşekkürlerEvliliğin temel taşlarından biri “Hoşgörü”dür. Anlattığınız şahıs pek bundan nasiplenmemiş. Ömür boyu aşağılanmak istemiyorsanız, yol yakınken ayrılın.
Bitin küçüğü diilse sabret düzelir inş.
ger dedi biraz sesini yükselterek sonra sustu . istemediği şeyler olunca böyle oluyo onun dışında pamuk gibi ben de ne yapacağımı şaşırmıştımtam gerizekalısın diyecekken demediğini nasıl anladınız ?
evet tam da dediğiniz gibi itici ve soğumaya başladım yavaştantepkılerı asırı ve sureklı kotu yonlerı ıyı yanlarınıda almıs goturmus
erkek dedıgın sabırlı olur herseye karısmaz ya, ne bu boyle yenı gelın basında kaynana gıbı onun yerı surası mı sakar mısın falan konusma seklı. cok ıtıcı...
ben olsam yolun acık olsun ben hayatımda suan kımseyı ıstemıyorum der noktalardım hıc uzatmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?