İllet erkek

Erkek olunca her türlü giderin var katip.
Ayı da olsan besleyecek birileri oluyor. O yüzden asla düzelmezler, onlara da kızamıyorum ben.
Bu kadar değere bindirilsem ben de düzelmem. Seksi mi iyi dicem de, afedersin iki eliyle doğrultamayan adamı bile kek börekle besliyorlar.
 
Hem sizin evinizde kalıyor hemde size ahkam kesiyor? Siz iyi misiniz gercekten insanlara bu primi verip neden kendinizi bu kadar aşağılamasına musade ediyorsunuz. Sizin kendinize saygınız olsa bu gibi tavırda ki insana eyvallahın olmaz. Adamda farketti bunu tabi sizi afedersiniz ama itin g*tüne bile sokup çıkarıyor.
 
Ele dümdük ayrılmak istirem de
 
Birlikte yasarkenki davranislari evlendiginizde nasil davranacagini da gosteriyor. Hatta simdi gerizekali lafini diyemeyen o adam evlendiginizde acikca soyleyecek. Asagilanmak, cocuk gibi azarkanmak, hele de belli bir yastan sonra, kimsenin hosuna gitmez. Zaten bu tip davranislar once saygiyi sonra da sevgiyi alip goturur. Nasil ayrilirim diye sormussunuz. Birsey demenize gerek yok. O iste iken esyalarinizi alip anahtari evde bir yere birakip o evden cikmaniza bakar hersey. Oturup guzel guzel aciklama yapmaniza gerek yok eger cidden bitirmek istiyorsaniz. Aciklama yapmaniz bana gore bu su anlama gelir: beni ikna edersen bu evden gitmem aslinda. Ha konustuktan sonra kal derse, siz de kalirsaniz duzelir mi? Hayir tabi ki. En fazla bir hafta bagirmamaya dikkat eder, yumusak davranir. Sonra yine ayni. Buna ragmen bu adamla evlenirseniz, evlilikte bunun daha fazlasini, bu defa cekinmeden yapar.
Birsry soylemeden cikip gidin. Bir soze birseye gerek yok. Bazen sessizlik daha cok sey anlatir.
 
çok şanslısınız ..
 
çok güzel açıklamışsınız gerçekten teşekkürederim
 
Valla dağınıklığa benim de tahammülüm yok hele pasaklı insana hiççç.
Ama adam tam bir yavşak hdjejdhdj
 
Artı yönü ahlaklı edepli yavşak diye
Tam olarak ahlaksız edepsiz biri işte.
Bunun neresi ahlaklı ve edepli oluyor bildiğimiz ağzı bozuk ne dediğini bilmeyen gevşeklerden.

Üzgünüm ama bu karakterde biri hiç gururlu kadının yanına yakışmaz. Uzaklaşın ondan.

Evlendiğiniz de sizi ailesine karşı çok güzel ezdirecek kadar da kaypak biri...

İleride her ortamda size gerizekalı muamelesi yapacak kadar da aşağılık duygusu var...
 
Nasıl bitirebilirim mi?? Valizini topla, ayakkabılarını giy, dış kapıyı aç ve çık git. Evli ve üç çocuklu gibi konuştun
 
Ayrıca sana bu kadar kaba kırıcı davranan biri nasıl ahlaklı edepli oluyor? Aldatmıyor hmm tamam ahlaklı edepli kaçırmıyım. Kafaya bak. Aldatmıyo da (şimdilik!) sana da insan muamelesi yapmıyo ablacım onu napıcaz???
 
Keşke tek aileye ezdirse, dışarda adam sansak. Sağın solun ortasına atacak bir model bu, yvşklık buna denir asıl.
 
Bu arada ev size aitmis. Ben onun evinde kaliyorsunuz zannetmistim. Adam sizin evinizde sizi asagiliyormus. Gonderin gitsin. Once istemiyorum yarin esyalarini al deyin. Baktiniz gitmiyor o iste iken esyalarini cop torbasina koyun kapinin onune koyun kilidi de degistirin. Bu ne ya. Daha evlenmeden boyleyse. O adam duzelmez. Mayasi oyle. O kumastan iyi bir elbise cikmaz beklemeyin. Uzatirsaniz psikolojik siddet giderek artar, sizde de bagimlilik gelisir, ayrilmaniz daha da zorlasir.
 
Hakarete varan davranışı, hatta etmeye kalkması ve sinirli olması çekilebilir bir dert değil bu yaptıkları küçük bir fragman. Seni sindirmeye çalıştığını düşünüyorum fırsatını bulduğunda hiç çekinmeden ezecek. böyle örnekleri çok duydum çevremden ve zamanında bu türün bir değişiği hayatımdaydı ben bitirmiştim ayrıldım ezikliğinden 2yıl yazdı aradı hiç cevap vermedim son çare no değiştirdim. böyleleri düzelmez gençliğine yazık etmek istemiyorsan arkana bakmadan kaç kendine yazık etme.. kendini ezdirme asla enerjimiz uyuşmuyor bu yüzden anlaşamıyoruz ayrılalım de yada ailemin bana ihtiyacı var onlarla olmam gerekiyor birlikte yaşayamayız artık de topu ailene at sonrada taşın kendi evine. Ne demek sakarlığımdan rahatsız olacak huzursuzluk çıkacak? Sakarlığada kılıf bulacak kadar rahatsızsa beş para etmez demektir. Bundan ne köy ne kasaba olur. Ayrıl şükür namazı kılacaksın banada dua edersin. İyi erkeklerin köküne kıran mı girdi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…