illusive Burun Estetiği Ameliyatı

illusive

Allah bize yeter.O, ne güzel vekildir.
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
2.046
3.873
658
3 hafta önce burun ameliyatı oldum. Aynı zamanda göz kapaklarımıda aldırım ve yağ enjeksiyonuda oldu. Eski benden eser kalmadı. Geceleri uyku uyuyamıyorum. 5 kg. zayıfladım. Hiç memnun değilim yeni halimden.Olacak arkadaşlar 1 kere değil 1000 kere düşünün derim.

başlığını gördüm silinmiş ama içeriğini okuyamadım silindiği için.

kesinlikle bende de aynı durum söz konusu oldu. şuan 8. ayımdayım. ilk aylarım çok feciydi. başarısız bir ameliyat geçirdim. şimdi idare ediyorum. eskiye nazaran topladım çok şükür. 1. yılımı doldurup revizyon olacağım kısmetse.

diyeceğim şudur ki 3 hafta çoooooooooooooook erken bir süre. daha şişsindir sen. önce şişliklerin geçsin. sabr et. hemen koyuverme kendini.

Cevap için teşekkürler. Ama inan şişliklerle ilgli bir durum değil. Bana hiç gitmeyen bir burun yapıldı. Ucu neredeyse yukarıya bakıyoır. Çok kısa ve kavisli. Benim yüzümde öyle küçük bir yüz değil. Geceleri 3,5 da uyanıyorum bir daha uyku yok. Ne yemek yiyebiliyorum nede uyuyabiliyorum. Sigarayı az içerdim ama şimdi elimden düşmüyor. Geçmişi geri getirmenin bir yolu olsa keşke. Eski resimlerime bile bakamaz oldum. Sürekli bacaklarım uyuşuyor dilim damağım kuruyor.
Bu gidişle psikoloğa gideceğim.
Ayrıca sanada çok geçmiş olsun. Ne kadar kötü bir şey olduğunu yaşamayan bilemez. Ama sen neden memnun değilsin burnundan. Küçükmü? Büyükmü? Nasıl bir revizyon olacaksın?

aşırı kısaltılmış. aks rotasyonu mevcut. kemik eğriliği tam düzeltmemiş. alt kısım düzgün yapılmamış. yamuk ve S şeklinde. manasız bir burun 2 açıdan da farklı.

Geçmiş olsun tekrar. Peki burun kısalığını revizyonla düzeltebiliyorlarmı?

Geçmiş olsun tekrar. Peki burun kısalığını revizyonla düzeltebiliyorlarmı?

yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm ya hakikaten içim ezildi desem yanlış olmaz sanırım..ama ölüme çare yok sıkmayın canınızı sakın revizyonlarda burun uzatılabiliyor doktorum söylemişti..hatta eski burnuna benzer burun yapan doktorlar bile varmış forumda okumuştum...üzülmeyin sakın..öpüyorum çok ikinizide..

Çok teşekkür ederim. Düşünüyorum eğer uzatabiliyorlarsa neden diyorun Tanyeli uzatmıyor. O kadar kötüyümki kelimelerle anlatılamaz bir durum bu. Kendim ettim, kendim buldum.
Allahıma dua ediyorum, bana yaşama sevinci versin diye...

cnm çok üzüldüm durumuna Ama 4 ameliyaat olan insanlar var hiç üzülme.Burun düzeltilebilir çok rahat.Benim burnumda sarkık ve çökük araştırma yapıyorum şuan.Ucunda dikkatli bakılmadığı sürece farkedilmeyecek ama gözü bozan bi eğiklik var.Onu da düzelttiricem inş. :) heyecanlıyım umarım senin de herşey gönlünce olur.

Çok teşekkür ederim. Resim gönderebilsem yada yükleyebilsem daha iyi yorumlar alabileceğim ama yükleyemeye korkuyorum herkese açık diye. Ne yapsam bilemedim. ((

Çok teşekkür ederim. Resim gönderebilsem yada yükleyebilsem daha iyi yorumlar alabileceğim ama yükleyemeye korkuyorum herkese açık diye. Ne yapsam bilemedim. ((

canım resimlerini sadece arkadaşlarının görmesi için ayarlayabilirsin...ayrıca lütfen bu kadar üzme kendini..ne burunları düzeltiyo artık dr.lar..bence seninki de mutlaka düzeltilebilir..bizim kötü dediğimiz burunları belki de sahipleri beğeniyo aslında ve o yüzden düzelttirmiyo..tanyeli gibi..çok çok başarılı cerrahlar var gerçekten..bööle düşün lütfen..

barış çakır , içini açıp bakıcam uzatmaya yer varsa uzatırım demişti.

Çok erken sızın henuz ve ben sızı çok ıyı anlıyorum.Eğer kendı başınıza başa çıkamazsanız psıkoloja gıtmenızı tavsıye edıyorum ,bende kendımı keşke bu kadar yıpratmadan gıtseydım en azından ılaç mılaç bıraz rahatlatıyor ne bılım ben en azından artık hıc bırşeyı umursamıyorum.Tabı sızın tercıhınız çok gecmış olsun

Tanyeli memnun demekki o burnumdan :) Canını hiç sıkma olur mu? 6 ay geçsin,biraz sabret baktın ki düzelen bir şey yok çaresine bakarsın,elbette yapılabilecek şeyler vardır,üzülme sen...Umarım revizyona vs.. hiç gerek kalmaz.Bu ihtimal de var..

Psikolağa gideceğim çünkü dizlerimde sürekli bir uyuşma hali var. Ağzım kuruyor, içimde bir boşluk hissi. Hep o ameliyat gününü yaşıyorum keşke diyorum keşke gitmeseydim. Heleki o zorla uyuyabildiğiniz bir kaç saat sonra o ilk uyanma hali varya, bir an bir saniye gerçeği unutmuş olup tekrar evet ben ameliyat oldum gerçeğine dönme anı.. işte o an içinizde inanılmaz bir sızı hissediyorsunuz.
Akşam acile gittim bir iğne oldum çünkü artık uykusuzluk ve açlık bir çok şeyi tetikler oldu. Kötüye alışmak ne kadar sürer bilmiyorum ama alışmaktan başka çaremin olmadığınıda biliyorum.
Kendi kendime artık sen busun. Bu kararı sen verdin ve sonucuna katlanacaksın... Ama ne dersem diyim yolda yürürken bir vitrinin camına, yada yanınızdan geçerken arabanın camına yansıyan görüntüyü bir anlık gördüğünüzde işte o anda herşey bitiyor.
Bu hafta bir psikoloğa gideceğim. Tek çare onu görüyorum.
O yüzden burada olmak isteyen arkadaşlara elimden geldiği kadar yardımcı olmak istiyorum. Lütfen diyorum lütfen hatta bunu sadece okumak için okumayın, sonuçları iyi değerlendirin. Herşeyden önce DOKTORUNUZA NE İSTEDİĞİNİZİ ÇOK AMA ÇOK İYİ ANLATIN. ONUN FİKİRLERİNİDE GÖZ ARDI ETMEYİN. KEMİK YAPINIZI, DERİ YAPINIZI GÖZ ÖNÜNE İYİ ALIN. AİLENİZİN DEDİKLERİNİ KULAK ARDI ETMEYİN. BÜYÜK BURNUN TELAFİSİ VAR. KAVİSSİZ BURNUN TELAFİSİ VAR. AMA KÜÇÜLTTÜRMENİN VE KAVİSİN GERİ DÖNÜŞÜ ÇOK ZOR.
1 kere değil 1000 kere düşünün. Ameliyat öncesi doktora çok iyi anlatsanız bile muayene sırasında. Asıl ameliyata girerken tekrar tekrar beklentilerinizi yenileyin.
Belirtmeden edemeyeceğim, herşeyden önce bu ameliyata psikolojik olarak kendinizi hazırlamanızdır.
Yorum yapan arkadaşlara tekrar teşekkürler. Yarın resimlerini yükleyeceğim. Objektif yorum yapabilecek kişileri arıyor insan.

ben anlamıyorum arkadaş, millet giriyor ameliyata çıkıyor. fıstık gibi burnu oluyor. sorunsuz! bana niye böyle oldu. oturdum ameliyat sonrası fotoğraflarımı inceledim tek tek. sadece aşırı şişliği inmiş o kadar değişen hiçbirşey yok. daha da beter yamulmuş ucu üstelik! doktorumun meşhur bir lafı vardı 6 ay bekle 6 ay bekle. al işte 8 ay bekledim hiç bi bok olduğu yok. daha beter içine edildi burnumun.

çok komik birşey oldum çıktım. halime acıyorum.

((( ne diyeceğimi bilemiyorum, çok üzüldüm..ama sonuçta dr.un bunu düzeltmek zorunda diil mi? düzeltmiicek mi? bundan söz etmiyo mu?

kendisi kbb doktoru. barış çakırın da dediği gibi ben bir kbb doktoruna ameliyat olarak hatayı en başta yaptım aslında ama toydum işte bilemedim böyle olabileceğini. üstelik eşimin arkadaşının referansı ile gitmiştim ona. bir başkası da ameliyat olmuştu yani. sonuç ise hüsran.

aslında forumda kbb dr.larına ameliyat olup çok memnun olanlar da var..gerçi ben de bir plastik cerraha olmak istedim ve oldum..ama burun işi şans işi galiba biraz..çok çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda moralin de, burnun da düzelir..

neyse konu illusivenin konusu. ben dağıtmayayım. umarım ikimiz de birgün sevdiğimiz beğendiğimiz bir buruna sahip oluruz. ve en önemlisi de bu kahrolası pişmanlık kaybolup gider.

inşallah kızlarr istediğiniz burunlara kavuşun ve mutluluk yazılarınızı görelim sizlerin inşallahh..illusive fotoğraflarını bekliyoruz cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…