Geçmiş olsun tekrar. Peki burun kısalığını revizyonla düzeltebiliyorlarmı?
Çok teşekkür ederim. Resim gönderebilsem yada yükleyebilsem daha iyi yorumlar alabileceğim ama yükleyemeye korkuyorum herkese açık diye. Ne yapsam bilemedim.((
Çok teşekkür ederim. Düşünüyorum eğer uzatabiliyorlarsa neden diyorun Tanyeli uzatmıyor.O kadar kötüyümki kelimelerle anlatılamaz bir durum bu. Kendim ettim, kendim buldum.
Allahıma dua ediyorum, bana yaşama sevinci versin diye...
Çok erken sızın henuz ve ben sızı çok ıyı anlıyorum.Eğer kendı başınıza başa çıkamazsanız psıkoloja gıtmenızı tavsıye edıyorum ,bende kendımı keşke bu kadar yıpratmadan gıtseydım en azından ılaç mılaç bıraz rahatlatıyor ne bılım ben en azından artık hıc bırşeyı umursamıyorum.Tabı sızın tercıhınız çok gecmış olsun
ben anlamıyorum arkadaş, millet giriyor ameliyata çıkıyor. fıstık gibi burnu oluyor. sorunsuz! bana niye böyle oldu. oturdum ameliyat sonrası fotoğraflarımı inceledim tek tek. sadece aşırı şişliği inmiş o kadar değişen hiçbirşey yok. daha da beter yamulmuş ucu üstelik! doktorumun meşhur bir lafı vardı 6 ay bekle 6 ay bekle. al işte 8 ay bekledim hiç bi bok olduğu yok. daha beter içine edildi burnumun.
çok komik birşey oldum çıktım. halime acıyorum.
kendisi kbb doktoru. barış çakırın da dediği gibi ben bir kbb doktoruna ameliyat olarak hatayı en başta yaptım aslında ama toydum işte bilemedim böyle olabileceğini. üstelik eşimin arkadaşının referansı ile gitmiştim ona. bir başkası da ameliyat olmuştu yani. sonuç ise hüsran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?