Hanımlar, Pandemiden dolayı çiftlikteyiz. Burada evin kedisi var ambarda yaşayan. 4 yavrudan birine bakmamış. Diğerleri kocaman o elim kadar. Anne almış yavruları gitmiş,bunu bırakmış. Bekledik gelip almadı. Zaten normalde asla yaklaşmazlar bize kımıldayamadı bile yavrum. Eve aldık ,saat başı şırıngayla sütlü su karışımı veriyoruz. Ağzını bile açamıyordu , damla damla besledik bütün gün. Biraz hareketlenmişti. Az önce iltahap kustu. Baya yeşil ,sümüksü iltahap hemde baya kustu. En yakın kasaba yarım saat uzaklıkta, veterineri bulduk aradık pazartesi görüşebiliriz ancak diyor. Adam umursamadı bile ,ineklere bakıyorlar sürekli kedi için mi aradınız dedi zaten aşağılarcasına.
Şimdi ben napayım bu minike. Kustu ,yine yedireyim mi hemen yada yoğurt mu versem? İnsan ilaçlarından mı versem,ne versem? Zaten gözünde fer yok ,bütün kemikleri görünüyor, 2 yaşında ki kızım bile anne oy oy deyip ağladı ben de ağlayacağım ,az kaldı. Ben ne yapsam?
Şimdi ben napayım bu minike. Kustu ,yine yedireyim mi hemen yada yoğurt mu versem? İnsan ilaçlarından mı versem,ne versem? Zaten gözünde fer yok ,bütün kemikleri görünüyor, 2 yaşında ki kızım bile anne oy oy deyip ağladı ben de ağlayacağım ,az kaldı. Ben ne yapsam?