İltifat etmek

mesure

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
754
15
96
45
İstanbul
Bizlerin sevgilimizden yada eşimizden duymak istediği güzel sözler vardır iltifatlara bayılırız öyle değilmi?Peki ya erkekler?Sizde eşinize yada sevgilinize aradabir iltifat edermisiniz,yoksa bu içinizden gelse bile söylemekten çekinirmisiniz?Açıkçası ben dilimin ucuna gelse bile bunu yapmaktan kendimi alıkoyarım neden bilmiyorum ama bu sanki erkeklere has birşeymiş ve bir kadın bir erkeğe eşi yada sevgilisi hiç farketmez iltifat etmemeli diye düşünürüm.Ya siz?

arada bir erkeklerede iltifat etmek gerekiyor sevgili mesure inanın o kadar hoşularına gidiyorki anlatamam ama iltifatın dozunu kaçırmamak kaydıyla sonra ne oldum falan oluyorlar. nasıl biz kadınların arada da olsa bir kaç güzel söze ihtiyacımız varsa onlarında var.sizde arada birde olsa iltifat edin bakın ilişkinizdeki değişiklikleri fark edeceksiniz.ben 24 yıllık evliyim birazcık deneyimli sayılırım onun için söylüyorum

ben etmem oldukça ağır davranırım herşeyi genelde ondan beklerim ağır olunması ve koşturulması taraftarıyım kadınlığı ancak böyle hisseder ve kadınlığın keyfini ancak böyle sürerim ben:biggrin:

Edilmesi gereken zamanların oldugunu düşünüyorum, herşey karşıklı unutmayalım onlarda bizim gibi bi insan :eyes:

azem .!.:
Edilmesi gereken zamanların oldugunu düşünüyorum, herşey karşıklı unutmayalım onlarda bizim gibi bi insan :eyes:

yanılıyorsun arkadaşım onlar insan değil onlar birer öküz işte de kanıtı :mymeka:

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

bende azem gib idüşünüyorum adamına görede değiştiği kanısındayım hak eden var etmeyen var jadının ki hak etmeyenlerden zannımca :Roflol: :Roflol:

bence insan sıkı sık yapmalı bunu özellikle eşine çünkü erkekler bizlerden daha çok hoşlanıyorlar iltifatlardan ama dozuna fazla kaçırmamak kaydı ile bütün insanlarda geçerli olduğu gibi. ben sabah kalkıp eşime giydiği gömleğin içinde çokk hoş duruyorsun dediğimide aynı kendine yle bi bakışı var bu her şeye değer

walla bende sürekli güzel suratlım diye seviyorum:biggrin:
bide bugün ne kadarda yakışıklısınız bayım diyorum o bana bakışı deeeçeekktende bölemi düşünüosun diyişi yokmu uyyy yerim ben onuu :smilewinkgrin:
bence iltifat edilmesi gerekiyo yaniiii ama fazla abartmadan tabi bide karşılığını görüyosanız tabikide:eyes:

walla benn agzıma geleni sölüyorumm canimm aşkimm benimm

goldene katılıyom cadı seninki haketmiyo zanumca :laugh: :laugh: :laugh:

arzucum o resim fordçununkimi :laugh: :laugh:

bende aynı şekilde fazla dile getirmem.ondan beklerim.iltifat duymak da herkes gibi çok hoşuma gider(belki belli etmesemde).ama erkeğe biraz güzel söz söyledimi iltifat ettimi burnu büyüyor şimarıyor adeta bu yüzden dilimi tutuyorum ben genelde.kadınlar kadar olgun değillerki bunu kaldıramıyorlar

Bende bu yüzden işte tutuyorum kendimi birde ben dozunu ayarlayamam bir başladımmı kim tutar beni kendimden geçerim adeta :bigrazz:

ben yapıyorum sanırım :yes: bana göre yapıyorum eşime göre bilemiyorum. genelde gerçekleri söylediklerim inandığım şeyleri söylüyorum hep. gülerken gözleri kısılan erkeklere bayılıyorum mesela, bunu ona hep söylemişimdir.

bence iki tarafta yani erkekte bayanda iltifattan kaçınmamalı.çok güzel birşey sevdiğinden güzel kelimeler duymak bu herkesin hoşuna gider ve değer gördüğünü beğenildiğini hisseder!!!valla ben onun kadar olmasada ediyorum aşkıma aşkım çok yakışmış...,aşkım süpersin bugun...bana göre senden yakışıklı yok.....yalanda diil ööle valla:)

bana güzel sözler iltifat edilmesi hoşuma gidyo ve beni mutlu ediyor ve erkek arkadaşımda bunu bekliyor ve karşılıklı olarak söylüypruz ve de söylenmeli

vallla ben dirakt iltifat etmem,eger onu o gün çok beğendiysem 'sen böyle mi dolaştın bütün gün 'diye tek kaşımı kaldırıp,kıskanç kıskanç bakarım ona. O da anlar zaten pis pis sırıtmaya başlar.Eşşek

valla biz zaten sürekli iltifat ediyoruz birbirimize.çok nadirdir sölemeden kapatmamız.yaa bence erkeğe has die bişi yok yaa kim ne hissediyosa sölemeli sevgi pekişiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…