İltifat etmek

Walla Bir Kere Sevdik Istedigim Gibi Herseyi Soyluyordum;cok Sevdim Cok Iltifat Ettim Iliskimiz Bitti Hemde Hic Haketmiyordu Iltifatlari!iyi Mi Simdi Hayatimda Hak Eden Biri Var Sesimi Dahi Cikaramiyorum Sanki Bana Bicak Sapliyorlar Seni Seviyorum Yada Askim ,yakisiklim Derken!bu Ne Yaman Celiski!!!!!

şu aralar limoniyim benimkinle .9 yıllık evliyim yeri geldiğinde iltfat etmişimdir ama dozunumu kaçırdığımda o bir dev ben bit oluverdim. fazlada şişirmeye gelmiyorlar bence .:mymeka:

hı12 yıllık evlılıgımde ıkı ıltıfat duydum oda ne kadar ıltıfat sayılır duşunmek lazım 1 ne kadar guzel yemek yıyorsun 2 fıncan gozlum yorum sızın

aşkım sağ olsun bana fazlasıyla iltifat eder umarım bu hep böyle devam eder...o benim herşeyim:asigim:

Bence kadinlar gibi erkeklerinde bazen ihtiyaci var iltifat duymaya, ruhlarinin oksanmasina..
Ben yeri gelince iltifat ve ya begendigim bi is yaptiginda taktir ederdim..
Ama dozunu iyi ayarlamak lazim, abartmamakta fayda var.. :1closedeyes:

iltifatı hakettiği zamanlarda ederim...yok söylemimde şımarmasın triplerine girmem...duyguların yansıtılması taraftarıyım...

bazenn " çok çirkin olmuşsun derimm " oda hemen havaya girer
biliyor öle dediğimde onu begendiğimiii

seviyorum ya onun her halini :1ninca: ama herzamn sölemem.sonra şımarır tepeme çıkar sositosositosositososito
Sonra al başına belayı gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

hep geri cekerdim kendimi, söylemek istediklerimi de soylemezdim.. ama sonra farkettim ki agzımdan cıkacak iki cift güzel söze bakıyo güzel gözleri :asigim: dedigim zaman bi mutlu ooy asıgım ona ya :) yanlıs sürekli degil arada edilmeli ki etkili olsun

yazmışım ama tekrar yazayım canım çekti...
ben ederim etmesine de... benim kocam zaten zorla ettirir kendisine... nabzımı yoklayarak..
mesela göbeğim çıktı der...
ben hayır ne alaka derim...
yok yok var biraz der...
hayır gayet fitsin derim...
sahi mi der...
sahi tabi bayılıyorum ben sana derim...
ama sanki biraz versem iyi olacak der yine karizmayı çizdirmemek için...cevabımı aldım ben gideyim olmasın diye...
çocuk gibi severim ben onu...:asigim::asigim:

iltifat ediyorum bazen ama her zaman yapamıyorum malesef ki kaldıramıyorlar bunu,burunları büyüyor hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…