• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iltihabi olup hayitla hamile kalan var mi?

Benimde iltihabim varmi sogan kurù yaptm 2 ay sonra hamile kaldm.Ama o otu bilmiyorum

Peki iltihap varkn mi kullanip hamile kalmis benim icin onemli kismi o :KK43:

Onda adet düzensizliği vardı, ama o iltihap sorunu yaşayan birinden öğrenmiş. Ona iyi gelmiş. Ama o tohum şekline oluyormuş onu ezecekmişsin ya da kara biber öğütücü de öğütücekmişsin. Kaynar suda bekletip içecekmişsin. Yalnız her kullanımda ezsin dedi. Yanii taze taze yapsın dedi. Hepsini birden ezmesin dedi.

Onda adet düzensizliği vardı, ama o iltihap sorunu yaşayan birinden öğrenmiş. Ona iyi gelmiş. Ama o tohum şekline oluyormuş onu ezecekmişsin ya da kara biber öğütücü de öğütücekmişsin. Kaynar suda bekletip içecekmişsin. Yalnız her kullanımda ezsin dedi. Yanii taze taze yapsın dedi. Hepsini birden ezmesin dedi.
Ayy cok sagol canimm insallah banada iyi gelirde hamile kalirimm

Canm sen sogan kürünü kac gun kullandın ve ne zaman iciyordun ??
Ben sogun kurùne ilk basladgim ay adetin 7 gùnu basladm (5 gùn suruyorsa bile 7.gùn baslaniyo)15 gùn sabah aksam ac karnina ic tim 2 .aydada 7 .gùn basladm 10 gùn ictim 3. Ayda hamile kaldgmi ôgrendm

Yanlis hatirlamiyorsam o zaman ibrahim saracoglu tv sôylediydi.tabi bende yumurta tembelligi vardi. Côrek otu findk vs .kùrde yaptydm.

Back
X