Ortopedi İltihaplı Romatizma. Acil Yardım.

eliz16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
122
1
26
Bursa
Selamlar :) Öncelikle yeni olduğumu belirtmek isterim.

Yaklaşık bir buçuk senedir bel , kalça kemikleri ve bacak ağrıları çekiyorum. İnanılmaz derecede ağrıyor. 18 yasındayım ve bazen ağrıdan ağlayacak hale geliyorum. Her dakika her saniye ağrıyor neredeyse. Bundan 40 gün önce randevu aldım ortopediye ve gittim tahlil , röntgen derken sonuçlar çıktı. İltihaplı romatizmanın sınırı 200 ken benim ki 400 lerdeydi. İŞte ilaç ve krem verdi. Bir de röntgen de bel kemiğinde kayma var azıcık dedi o kadar. ilaçların bitince tekrar gel dedi. Geçen hafta gittim Söyledim böle böle diye emar istedi gün verdiler 19 Şubata . Bu konuyla ilgisi olan var mıdır , yardı edebilecek biri . Açıkçası artık doktorlara da güvenemiyorum. Başlarından savar gibi hareket ediyor bazıları. Bilgisi olan lütfen yardım etsin rica ediyorum . Şimdiden çok teşekkürler.

Mrb bu siteye yeni üye olduğum için bu cevabı görürmüsün bilmiyorum ama umarım sana ulaşır. Ibrahim saraçoğlunun bitkisel kürünü kullanırsan emin ol çok iyi gelecek kardeşimdede aynı hastalık var biz üç kür kullandık hamile kalınca bıraktık. Aktifliği tamamen geçti ama tedavi olabilmesi için devam etmek gerekiyormuş.inşallah sonuç alırsın çok geçmiş olsun.

Cnm bende iltihapli romatizma romatait artrit var gecmis olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…