• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Iltihaplı sìvilcelerle başım dertte ..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Suyesili61

Hayallerim var, gerekli olan cesaretimde
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
11
2
3
28
Son 1 aydır alnımda ve burnum da iltihaplı sivilceler oluşuyor ve sıkılmıyorlar.Sıkınca korkunç acı hissi veriyor. Bi önerisi olan var mı ??

Hep aynı kremleri veriyor :KK51:

bir faydasi olmadimi? benimde cenemde ve alnimda adet dönemimde cikiyor tek tük. Ergenlikte cok vardi doktor bir krem verdi güzel kurutuyor. Suan ciktikca sürüyorum. (Almanya ´da yasadigim icin Türkiye´de varmi bilmiyorum) Yediklerine özelikle cilt bakimina özen gösterince beya bi düzelme oluyor ama bazen icten gelen birsey

Kremler cildimin daha yağlı olmasına yol açtı. Yediklerime dikkat ediyorum ama o günlerde engel olamıyorum çıkmalarına

Maalesef o bakteriyel sorun ciltte varsa hangi maskeleri kullanırsan kullan sonuç alamıyorsun.
3 hafta önce yine sivilce tedavisine başladım, farklı sağlık problemlerimden dolayı tekrarlıyor bende 1-2 yılda bir. Ve maalesef antibiyotik tedavisi olmadan, yani içten sorunu çözmeden geçmiyor.

Bence gitmelisin doktora, önceden kullanıp da sonuç alamadığın kremleri de söylemelisin. Ona göre etkili bir şey versin.

Biraz da stres yaptım sürekli yüzümü yıkıyorum , en yakın zamanda gidicem doktora.

Back
X