• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Imam nikahı

dnaib

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
789
93
123
Kızlar merhaba bugüne kadar her derdime çare oldunuz. Allah razı olsun. Şimdiki bir dertden daha çok bilgisizlik. Îmâm nikahımız yapılacak ve ben nasıl giyinmem gerektiğini bilmiyorum. Normal her zamanki halim yani kot tshirt gitsem olur mu? Siz nasıldınız? Çıkamadım işin içinden:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

imam nikahında yengem kafasını kapamıştı,uzun kolluydu üstündeki ve etek vardı

Kızlar merhaba bugüne kadar her derdime çare oldunuz. Allah razı olsun. Şimdiki bir dertden daha çok bilgisizlik. Îmâm nikahımız yapılacak ve ben nasıl giyinmem gerektiğini bilmiyorum. Normal her zamanki halim yani kot tshirt gitsem olur mu? Siz nasıldınız? Çıkamadım işin içinden:)

ben normal gıyımlıydım,kot tshırt..

hoca gelınce basıma bı tülbent örttüler..kollarım acıkmıydı hıc hatırlamıyorum..

Bence altında da üstünde de uzun bişey olsun. Dua okunacağı için tülbent de al yanına uygun olan o diye biliyorum.

kumas pantalon, kalçamı kapatacak şekilde tunik giyindim ve hoca geldiğin de başımı örttüm.

uzun kollu gömlek kot giyebilirsiniz.nikah kıyılacağı zamnda başınızı kapatırsınız.sonuçta manevi bi atmosfer oluşacak

İmam Nikahı bir duadır.Yeni evleneceklere güzel temmennilerin yapıldığı bir seremonidir. Allahın huzurunda olacaksınız.Ona uygun olan neyse siz zaten bilirsiniz.

kv'min diktirdiği pembe ipek bir gömlek, siyah kumaş pantolon, topuksuz siyah ayakkabı ve başımı niah sırasında kapamak için yine ipek bir şal vardı benim de üzerimde. biraz sade giyinmeni öneririm, buz mavisi bir kot değil de lacivert ve çok da dar olmayan bi kot giyebilirsin bence..

pantolon giyin, üstünüze de o an hırka giyersiniz.
başınıza da bir şal alırsınız olur biter. :34:

pantolon bluz vardı bende.O an saçımı örtmüştüm.

bende gelinlik vardı ama çok heycanlı bir olay Allah tamamına erdirsin..

bende kot pantolon uzun kollu tunik ve hoca gelince örttüğümüz başörtüsü vardı.

Ben zaten tesetturluyum ama çok şık giyinmiştim sonuçta nikahım kıyılıyordu resmi nikahtan bir farkı olmamalıydı ve bu harika bir duyguydu. Size tavsiyem kapalı bir seyler giyinmeniz ve de bence çok şık şeylerle nikahinizi kiydirmaniz. Sonucta Allahin sahitligiyle evleniyorsunuz. Sizce şık giyinmeye değmez mi? ;-) selametle...

benim üzerimde gelinlik olucak burda düğünden hemen sonra kıyılır çünkü. ben şimdiden üzerime kollarımı ve göğsümü kapamak için beyaz bir hırka, birde beyaz bir örtü ayarladım. yeterli olur diy düşünüyorum sizede vucüt hatlarınızı belli etmeyecek şekilde gönlünüzden ne geçerse onu giymenizi öneriyorm.

Benim de kına gecesinde imam geldi. neden öyle oldu hatırlamıyorum şimdi de yaşadığım yerde olmadığım düğümüm ondandır.
benim resmen kına kıyafetimin içinde makyajlı straplez bir şey vardı üstümde. hoca gelince kafama bir şey verdiler ama her yerim açıktı.

Dua edileceği Allahın huzurunda olacağınız için ona göre giyinin. Uzun giyinin ve başınıza örtü alın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X