merhaba kizlar. nolur yardim edin . benim 3 bucuk aylik bebegim var, hic emziremedim, sutumu sagip verdim az olsada dogdugu gunden beri mama ile besleniyor.Aptamil pronutra kullaniyorum. ilk bir bucuk ay cok guzel kilo alan her 2 saatte bir 60 - 90 cc mama icerken , birden. gitgide az yemeye basladi . su an 4 - 5 saat sonra 180 icmesi gerekirken 30 - 60 iciyor.
bebegim guluyor , hareketli
zaman zaman huzursuzlaniyor . İdrar yolu enfeksiyonundan suphelendiler doktorlar bir yok bir var derken en sonunda çıktı . İlacı kullandık geçti. Yemek vermeyebaslarken daha yutmadan bağırsakları çok hareketleniyor ses geliyor karnından. Bazen sanki midesinden ağzına doğru su çalkalanıyor. Baştan beri çık kusan bir bebek degil hepi topu 5 kere kustu . Böyle bir durum yasayanlar var mi. Bilir yardım edin .
bebegim guluyor , hareketli
zaman zaman huzursuzlaniyor . İdrar yolu enfeksiyonundan suphelendiler doktorlar bir yok bir var derken en sonunda çıktı . İlacı kullandık geçti. Yemek vermeyebaslarken daha yutmadan bağırsakları çok hareketleniyor ses geliyor karnından. Bazen sanki midesinden ağzına doğru su çalkalanıyor. Baştan beri çık kusan bir bebek degil hepi topu 5 kere kustu . Böyle bir durum yasayanlar var mi. Bilir yardım edin .