İmdat bulantı!!!

brcozcelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
104
83
48
43
Kızlar 3,5 aylık hamileyim. ilk başta az olan bulantım iyice arttı. hatta dün artık kusarken tahriş olan boğazımdan kan geldi. doktorumu aradım serum önerdi gittim acilde yaptırdım. ama bunun daha farklı bir çözümü olması lazım. size bulantınıza iyi gelen hangi yiyecek içecekleri tükettiniz? ilaç dışında ne gibi çözüm önerirsiniz? gerçekten yaşam kalitem çok düştü bu yüzden her dakika tavuk gibi gıt gıt takılıyorum..

Hiçbir yiyecek çözmüyor benimkini. Çubuk kraker anlık tutuyor sadece. Açıkçası ben hayattan soğumuş durumdayım her saniye ama her saniye midem ağzımda. Geçmiyor da artıyor mu ya :( ben zamanla geçer diyordum. Allahım şifa versin canım

bende aynı durumdayım dün yedim serumu bugün yine aynı :( azcık kakolu süt rahatlatıyor oda anlık. bazende salatalık. su içemiyorum doktorum bir saate bir bardak yaymamı söledi yudum yudum hatta daha az serum gibi dedi cünkü su mide bulantısını artırır dedi

ha birde zencefilli şeker bulabilirsen iyi gelebilir dedi doktor ama ben bulamadım bi kaç yere baktım

Hanımlar bende sizler gibiydim bugün doktora gittim bitkisel bir ilaç verdi tamamen bulantiyi kesti ve hiç çıkarmadım birde dedi ki kuru yiyecekleri tercih et ve tuzlu yiyecekler ye

Kızlar 3,5 aylık hamileyim. ilk başta az olan bulantım iyice arttı. hatta dün artık kusarken tahriş olan boğazımdan kan geldi. doktorumu aradım serum önerdi gittim acilde yaptırdım. ama bunun daha farklı bir çözümü olması lazım. size bulantınıza iyi gelen hangi yiyecek içecekleri tükettiniz? ilaç dışında ne gibi çözüm önerirsiniz? gerçekten yaşam kalitem çok düştü bu yüzden her dakika tavuk gibi gıt gıt takılıyorum..
Malesef ne kraker ne başka birşey sadece bİraz ayva rahatlatmıştı.9 ay boyunca 4 5 öğün kustum doğuma giderken bile kustum.umarım sizin bu şekilde devam etmez ..

Hepimiz bulantıdan bitmiş durumdayız hergün bir çözüm ararken artık çözümünün olmadığını farkettim tuzlu kraker, leblebi ,haşlanmış patates ve muz bunlar uzun süre tükettiğimde artık fayda etmeyerek ayrıca bunlardan da midem bulanmaya başladı şaka gibi bitmiyor bitmiyor arkadaşlar kesin bir çözümü yok su içmeye korkar olduk 2016 yılına kadar bir çözüm bulunamamış umutsuzum başa gelen çekilir demekten başka çare yok.

Tek şansım o kadar hassaslaştımki bayılarak içtiğim sigaradan tiksindim o beni mutlu etti ama yemek yiyemedikten sonra ne kadar sağlıkla yaşarız bilmiyorum :(

az önce emekli olan jinekoloğumu aradım.. beyaz leblebi ve az tuzlu ayran önerdi. istifra edebilirsin 1-2 gün daha ama bulantın geçer dedi. denedim şimdilik duruldu gibi.. inşallah işe yarar.. çubuk kraker beni de anlık geçiriyordu yetmiyordu.. bakalım bir de bunu deneyeyim..

Bana önce başka bir bulantı ilacı verildi o hic kesmedi dün ve bugün bu yeni ilaçla daha iyiyim hiç bulanti olmadı

Kızlar ben hamile değilim henüz ama bulantı çeken arkadaşım vardı. Sabah saat kuruyordu yatakta hiç hareket etmeden bulantı hapı içiyor ve bisküvi, çubuk kraker gibi midenin suyunu alcak bi şeyler yiyordu. Biraz daha yatıp sonra kalkıyordu.

Merhaba bende o bulantilar içindeyim burdan bir bayan arkadaş limon önerdi limon yedim biraz rahatladım gerçekten hergün 3 4 öğün cikartiyordum şimdi midem bulanıyor ama çıkartmıyorum kac gündür bide her öğlen evden çıkıp anneme geliyorum orda çok rahatsızım yemek yiyebiliyorum

Back
X