imdat diye bağırasım var

Merhaba hanımlar. Ben bir yıldır nişanlıyım ve haftaya düğünüm var. Ama inanın bunalımdayım. Nişanlımla severek nişanlandık ve aileler arasında da bir problem yok hersey mesafeli ama seviyeli ve güzel. Benim problemim maalesef kv ile ilgili. Herseyime ama herseyime karışması beni çok bunaltıyor. Maddi durumları benim aileme göre bizden çok iyi ve Allah yukarda herseyi eksiksiz yapmaya özen gösteriyorlar. Hiçbir masraftan kaçınmıyorlar ama gelin görün ki benim beğendiğim şeylere de saygı duymuyorlar. Mesela bugün patlama noktasına geldiğim olaydan bahsedeyim ki geçen hafta çeyizim gitti yerleşti. Yatak örtümü teyzem hediye almıştı çok şık bulduğum ve beğendiğim için. Lakin kv bugün gitmiş yenisini almış ve benimkini toplayıp onu sermiş. Fotoğrafını da çekip whatsapptan beğendin mi diye atmış. Gelin odası gelin yatak odası aklım almıyor bu kadarına bile Nasıl müdahale eder? Sizce Nasıl Bi tavır almalı Nasıl davranmalıyım?
canım hiç takılma.o gelince onun aldıgını başka gunler senin begendiğini serersin.hiç takma yansıtma huzurun kaçar kesinlikle politik ol.çok begendim anneciğim çok incesiniz dee yalakalık yap.bak sana abla tavsiyesi.

Merhaba hanımlar. Ben bir yıldır nişanlıyım ve haftaya düğünüm var. Ama inanın bunalımdayım. Nişanlımla severek nişanlandık ve aileler arasında da bir problem yok hersey mesafeli ama seviyeli ve güzel. Benim problemim maalesef kv ile ilgili. Herseyime ama herseyime karışması beni çok bunaltıyor. Maddi durumları benim aileme göre bizden çok iyi ve Allah yukarda herseyi eksiksiz yapmaya özen gösteriyorlar. Hiçbir masraftan kaçınmıyorlar ama gelin görün ki benim beğendiğim şeylere de saygı duymuyorlar. Mesela bugün patlama noktasına geldiğim olaydan bahsedeyim ki geçen hafta çeyizim gitti yerleşti. Yatak örtümü teyzem hediye almıştı çok şık bulduğum ve beğendiğim için. Lakin kv bugün gitmiş yenisini almış ve benimkini toplayıp onu sermiş. Fotoğrafını da çekip whatsapptan beğendin mi diye atmış. Gelin odası gelin yatak odası aklım almıyor bu kadarına bile Nasıl müdahale eder? Sizce Nasıl Bi tavır almalı Nasıl davranmalıyım?
sizin aldığınız da güzel ama diğeri daha güzel, çünkü ben beğendim aldım, şimdilik sizin serdiğiniz kalsın, evime geçince kendi örtümü sererim sıkıntı yok diye yaz ki sınırını bilsin.

Oturacağımız ev maalesef onlara yakın benuzaktayım şuan. Eksik eşyalar geldiği için anahtar onlarda mevcut

Olsun. Anahtar esinde olsun. Benim de evim uzakti. Bir sey oldugu zaman eşim bakardi, kaynanama hic vermedim vermem de. Bi kac kere ister gibi oldu vermedim. Ne munasebet canim. Insanin evi ozelidir. Yatak odama girip ceyizlik icin serdigim carsafi degistiren insan cok fenadir haberin olsun..

Benim odam benim zevkim..
Kendi aldigim örtüyü sevdim serdim sagolun sizinkinide sonra sererim de.

canım hiç takılma.o gelince onun aldıgını başka gunler senin begendiğini serersin.hiç takma yansıtma huzurun kaçar kesinlikle politik ol.çok begendim anneciğim çok incesiniz dee yalakalık yap.bak sana abla tavsiyesi.
Öyle mi diyorsunuz? Ben çok rahat yetişen bir kızım ilerde de herseyime karışıp müdahale etmelerinden çok korkuyorum. Ailem de bu yaptıgını büyük kabalık olarak görüyor

Öyle mi diyorsunuz? Ben çok rahat yetişen bir kızım ilerde de herseyime karışıp müdahale etmelerinden çok korkuyorum. Ailem de bu yaptıgını büyük kabalık olarak görüyor
zaten başından beri karışıyorlar diyorsun. attığı mesaja saygılı ve net bir cevap ver ki bir daha teşebbüs etmesin.

Bence rahatsızlığını kibarca belli etmeliydin :(

zaten başından beri karışıyorlar diyorsun. attığı mesaja saygılı ve net bir cevap ver ki bir daha teşebbüs etmesin.
Eşya almaya ev döşemeye başladığımız andan beri müdahale ediyor. Bazen kp sen karışma fln dese de hiç oralı olmuyor istediğini alıyor yapıyor. Tamam sagolsun ama Nasıl güzel mi diye sormaması çok tuhaf bence. Sonuçta kullanacak olan benim

ohhh mis ser ser derdim.değişik değişik serersin.alan bulmuşssun bence çaktırma.sonra istediğini ser.trip yaparsa kıyamıyorum anne o kadar güzelki dersin.yada yeni kirlendi değiştirdim dersin.zamanla idareyi devir alırsın takılma.

Eşya almaya ev döşemeye başladığımız andan beri müdahale ediyor. Bazen kp sen karışma fln dese de hiç oralı olmuyor istediğini alıyor yapıyor. Tamam sagolsun ama Nasıl güzel mi diye sormaması çok tuhaf bence. Sonuçta kullanacak olan benim
işte ta en başından sınırı çizecektin. inşallah bundan sonra o sınırı çizebilirsin.

Cevap : Bu nedir anne ? Benim örtüm nerede ?

""""Çok iyi olmuş bu eve eşya gelip gidiyor hala kirlenir öbürü diyordum bende. Çok iyi yapmışsın balayından dönünce sererim diğerini anne""""yazdım. Ama ayıp oldu ama olmadı bilemiyorum. Ama gelin yatak örtüsü bu tavrımı koymak zorundaydım.

Sen tepki vermedikce dahada tozutucak farkındasın degil mi?

""""Çok iyi olmuş bu eve eşya gelip gidiyor hala kirlenir öbürü diyordum bende. Çok iyi yapmışsın balayından dönünce sererim diğerinianne""""yazdım. Ama ayıp oldu ama olmadı bilemiyorum. Ama gelin yatak örtüsü bu tavrımı koymak zorundaydım.

""""Çok iyi olmuş bu eve eşya gelip gidiyor hala kirlenir öbürü diyordum bende. Çok iyi yapmışsın balayından dönünce sererim diğerini anne""""yazdım. Ama ayıp oldu ama olmadı bilemiyorum. Ama gelin yatak örtüsü bu tavrımı koymak zorundaydım.
cevap gelmedi sanırım:KK70:bırak şimdi o düşünsün ne yazacağını...:halay:

Anahtar onda neden var ki ? Bizim çeyiz serme zamanı ben özellikle aldığım pike takımı serdiriyordum kv hemen atlamıştı bunu serelim diye hiç bir şeye yardım etmeyen sormayan bir çöpü o zamana kadar geçmemiş kadın illa karışma gereği duydu kendi pike sardırmış ve özellikle sorduğu halde sarı rengi sevmiyorum diye belirttiğim halde sarı yaptırmışken:işsiz:herkes oradayken bende hayır pike aldım o serilecek dedim oradaki akrabalarıma o da öyle baka kalmıştı sonuçta yatak bizim ev bizim sizin yerinizde olsam gider kendi istediğimi sererdim görecekse de öyle görsün:lülülü:

bir süre sonra sıkılır.bak şimdi herkes dört dörtlük değil karışmaz gözükür arkadan neler yapar.bu hevesli ve bırak hevesini alsın.sen hee dee geç sonra bildiğini okursun ama çaktırmadan politik davranarak.ben çok kötü niyetli görmedim KV ni.hevessiz kişilerle düğün yapmak ya da geçim yapmak daha zor.ilerde birbirinizi daha yakından tanıdıkça kibarca uyarırsın

Back
X