imdat diye bağırasım var

""""Çok iyi olmuş bu eve eşya gelip gidiyor hala kirlenir öbürü diyordum bende. Çok iyi yapmışsın balayından dönünce sererim diğerinianne""""yazdım. Ama ayıp oldu ama olmadı bilemiyorum. Ama gelin yatak örtüsü bu tavrımı koymak zorundaydım.
:süslü: böylede emoji koysaydın :KK70::KK70:

ayıp mı? oldu diye düşünürsen veren hep alttan taraf sen olucan maalesef.
orası senin ve eşinin evi. kimsenin müdahale etmeye hakkı yok!

Tavrini koyacaksin arkadasim eger bunu boyle tepene bindirirsen yarin oburgun evinin anahtari onda olur, hamile kalirsin dogumuna kadar girer sana soyleyeyim. Esinede soyle annesini biraz uzak tutsun mahreminizden

kotu niyet yoktur. kendininkinin daha iyi oldugunu gostermek ve besbelli gururlanmak istemis. ama arkadaslarin dedigine katiliyorum,yine de tavrini koy kibarca. BENIM EVIM BENIM ZEVKIM olayini vurgula.kv de bana yatak ortusu alacakti,biz mor dusunuyorduk,esim alacaksan mor al dedi. 'aaaa ben istemem mor' dedi. sen kullanmicaksin onu biz kullanicaz mor almicaksan alma birak dedi esim de :)

Ve aradı. Gelen giden oluyormuş da bu daha güzel diye bunu sermiş. Ya çıldırıcam resmen. Ben onu çok beğendiğim için aldım gelen giden de benim serdiğimi görsün dedim. Bu ne geri kafalılık ya iyilik mi yapıyor laf mı sokuyor belli degil. Sabır Allahım. Keşke esimle herşeyimizi borçla alsaydık da bu kadar söz sahibi olmasaydı

Ve aradı. Gelen giden oluyormuş da bu daha güzel diye bunu sermiş. Ya çıldırıcam resmen. Ben onu çok beğendiğim için aldım gelen giden de benim serdiğimi görsün dedim. Bu ne geri kafalılık ya iyilik mi yapıyor laf mı sokuyor belli degil. Sabır Allahım. Keşke esimle herşeyimizi borçla alsaydık da bu kadar söz sahibi olmasaydı
Nişanlının durumdan haberi var mı ? Annesine söylesin karışma desin , sonra da senin serdiğin örtüyü sersin , gelen giden senin zevkini görsün ora senin evin

Ay durup dururken oglunu fitnelemesin ben iyiliğine serdim bana böyle alttan alttan laf soktu diye. 1 hafta kalmış agzinizin tadını bozmayın bence :KK51:

Ayıp etmiş kv çeyiz i kız tarafı serer gelip değiştirmek ne demek yaşına başına yakışmamış kv nin. Bence siz kendi örtünüzü serin en kısa zaman da yada nişanlınıza söyleyin değiştirsin

Fazla heyecanlı bir hanım galiba kendileri.
Ilk gelini misiniz yojsa genellikle mükemmelliyetci bi tavrı var midir?

İlerde bunlara takılmayacaksın bile. Tamam düşüncesizce olmuş ama kötü niyet görmedim ben. Ele güne karşı hava cıva yapıcaktır. Malum şimdiki gelinlerin çoğu minimalist çok sade gelmiştir ona Kalsın bi süre sonra zaten kaldıracaksın boşver gönül kırma derim ben naçizane.

Merhaba hanımlar. Ben bir yıldır nişanlıyım ve haftaya düğünüm var. Ama inanın bunalımdayım. Nişanlımla severek nişanlandık ve aileler arasında da bir problem yok hersey mesafeli ama seviyeli ve güzel. Benim problemim maalesef kv ile ilgili. Herseyime ama herseyime karışması beni çok bunaltıyor. Maddi durumları benim aileme göre bizden çok iyi ve Allah yukarda herseyi eksiksiz yapmaya özen gösteriyorlar. Hiçbir masraftan kaçınmıyorlar ama gelin görün ki benim beğendiğim şeylere de saygı duymuyorlar. Mesela bugün patlama noktasına geldiğim olaydan bahsedeyim ki geçen hafta çeyizim gitti yerleşti. Yatak örtümü teyzem hediye almıştı çok şık bulduğum ve beğendiğim için. Lakin kv bugün gitmiş yenisini almış ve benimkini toplayıp onu sermiş. Fotoğrafını da çekip whatsapptan beğendin mi diye atmış. Gelin odası gelin yatak odası aklım almıyor bu kadarına bile Nasıl müdahale eder? Sizce Nasıl Bi tavır almalı Nasıl davranmalıyım?

dugune 1 hafta kalana kadar aklin nerdeydi ? Bu kv 1 senedir boyle degilmiydi ? durdu durdu son hafta mi karisir oldu tavrini 1 senedir koymamissin ailen 1 senedir sesini cikarmamis (muhtemelen zenginler herseyi aliyorlar diye) simdi 1 hafta kala neyin tribini yapiyorsun demezler mi sana. O kv o hale gelene kadar neden seslenmedin ?
Bence 1 hafta kala hic gerek yok tartismaya zaten her turlu seni haksiz cikaracaktir ben hediye aldim iyilik yaptim o bana cemkirdi diyecektir madem kadinin tavrini anladin dugunden sonra ona gore bir sekilde davranirsin sende simdi hic gerek yok sinirini bozmaya...

Öyle mi diyorsunuz? Ben çok rahat yetişen bir kızım ilerde de herseyime karışıp müdahale etmelerinden çok korkuyorum. Ailem de bu yaptıgını büyük kabalık olarak görüyor
Kabalık zaten, siz taviz vermeyin, gittiğinizde kendi beğendiğiniz örtüyü serin, büyüktürler saygı gösterilecek elbette ama bu onlara sizin evinize karışma hakkını vermiyor, hele de yatak odası özeldir, izinsiz yatak odasına girilemez.

dugune 1 hafta kalana kadar aklin nerdeydi ? Bu kv 1 senedir boyle degilmiydi ? durdu durdu son hafta mi karisir oldu tavrini 1 senedir koymamissin ailen 1 senedir sesini cikarmamis (muhtemelen zenginler herseyi aliyorlar diye) simdi 1 hafta kala neyin tribini yapiyorsun demezler mi sana. O kv o hale gelene kadar neden seslenmedin ?
Bence 1 hafta kala hic gerek yok tartismaya zaten her turlu seni haksiz cikaracaktir ben hediye aldim iyilik yaptim o bana cemkirdi diyecektir madem kadinin tavrini anladin dugunden sonra ona gore bir sekilde davranirsin sende simdi hic gerek yok sinirini bozmaya...
Yalnız düğün alışverişi son bir yıl sürmüyor. Son bir ayda anladım diyelim o zaman aklım Bi yerde degildia

Ayrıca ne alaka herseyi alıyorlar diye ses çıkarmamak? Durumları bizden daha iyi dedim hanımefendi görgüsüzüz ne yaparlarsa yapsınlar yeterki alsınlar kabulümüz demedim. Bazı yorumlar çok laf olsun torba dolsun tarzı. Ayrıca son bir yıldır alışveriş yapmıyoruz son bir aydır yapıyoruz ve ben şimdi tahammül edemez hale geldim aklım başka yerde değildi!!!

Fazla heyecanlı bir hanım galiba kendileri.
Ilk gelini misiniz yojsa genellikle mükemmelliyetci bi tavrı var midir?
İlk geliniyim. Ya çok hevesli olabilir bu durumdan bende Mutlu oluyorum tabi ama beğendiğim yaptıgım aldığım hiçbirşeyin kabul görmemesi çok kötü Bi durum. Zevklerimiz uymuyor o ayrı konu ama uysa bile yine de yatak örtümü değiştirip tüllü dantelli bişeyler sermesi benim serdiğimi basit buldugu anlamına geliyor

İlerde baya sıkıntı yaşarsınız gibi geldi.çocuk falan olunca bu kv epey zorlar sizi.şimdiden saygıyı koruyarak tepkinizi verin.anne o da güzel ama burası benim evim ben bunu kullanmak istiyorum gibi

Back
X