İmdat libidom gökdelenden atlamak istiyor!

neden evliyken bekar gibi yasamak zorundasınız cocuklarmı var . birde cinsellik insan fıtratında var olan birsey kendnize zulmetmeyin esiniz tedavi görsün
Bi laf var ya ben hadımım sen kaç çocuğun var diye soruyorsun.. Meryem Ana değilim, dolayısıyla çocuk da yok.

Yani sorum cahilce gelebilir sizi de anlıyorum ama varsa başka bi ilaç ne bileyim ebegümecini üç dakika kaynat sonra burnuna sok geçer gibi bile olsa bir tavsiyeye ihtiyacım var yeter ki sonuç versin

İlacı sen arama eşin arasın da harekete geçsin biraz, senin bunları istemek en doğal hakkın.

Bu konu fake verilen çevaplar bile dalga geçer gibi.
Maalesef öyle oldu. Feyz meyk değil ille çıkarıp kalkmayan şeyi masaya mı vurmak lazım bilmiyorum. Ben espriye açık biriyim sorun değil ama cevapların dalga geçer gibi olması benim problemimdeğil galiba okuyanların vicdanı

Yani sorum cahilce gelebilir sizi de anlıyorum ama varsa başka bi ilaç ne bileyim ebegümecini üç dakika kaynat sonra burnuna sok geçer gibi bile olsa bir tavsiyeye ihtiyacım var yeter ki sonuç versin

Aklıma cem yılmaz geldi. Kalkan balığı alıyorsun, erkeği olacak ama. Pullarını da... Çok güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…