Bi laf var ya ben hadımım sen kaç çocuğun var diye soruyorsun.. Meryem Ana değilim, dolayısıyla çocuk da yok.neden evliyken bekar gibi yasamak zorundasınız cocuklarmı var . birde cinsellik insan fıtratında var olan birsey kendnize zulmetmeyin esiniz tedavi görsün
Eşimin ilacı bende değil galiba olmuyorBence eşinize ilaç bulalım
Eşimin ilacı bende değil galiba olmuyor
Aldatmaya gerek yok boşanma diye bir şey varİyi de kocamı mı aldatayım? Yok mu antidepresan ismi vs. verecek olan?
Bi laf var ya ben hadımım sen kaç çocuğun var diye soruyorsun.. Meryem Ana değilim, dolayısıyla çocuk da yok.
Yani sorum cahilce gelebilir sizi de anlıyorum ama varsa başka bi ilaç ne bileyim ebegümecini üç dakika kaynat sonra burnuna sok geçer gibi bile olsa bir tavsiyeye ihtiyacım var yeter ki sonuç versinAntidepresan şeker mi isim verelim,rastgele ilaç içilir mi?Ben yıllardır iciyorum dr.kontrolunde bir kaç ay icmeyeyim hastalığım nuksediyor.beynin kimyasıyla uğraşmayın.ilaç ta cözüm değil hem başlarda evet libidoyu düşürüyor ama sonra rayına oturuyor.
Vay cümleye bak.sen erkek değilsen eger ki ihtimal var.sorunun kaynağını neden es geçerek yazıyorsun? Hiç mi çözmeye çalışmadiniz?Bi laf var ya ben hadımım sen kaç çocuğun var diye soruyorsun.. Meryem Ana değilim, dolayısıyla çocuk da yok.
Maalesef
Nane,marul, maydanoz bana mısın demiyor.
Şikayetim körlük değil dikkatinizi çekerimBoşanıp şahin k ile evlenin mi diyeceğiz.
Maalesef öyle oldu. Feyz meyk değil ille çıkarıp kalkmayan şeyi masaya mı vurmak lazım bilmiyorum. Ben espriye açık biriyim sorun değil ama cevapların dalga geçer gibi olması benim problemimdeğil galiba okuyanların vicdanıBu konu fake verilen çevaplar bile dalga geçer gibi.
Ahh ahh tok açın halinden ne anlasınben de bundan şikayet etmek istiyorum, nispet yapan üye simili
Yani sorum cahilce gelebilir sizi de anlıyorum ama varsa başka bi ilaç ne bileyim ebegümecini üç dakika kaynat sonra burnuna sok geçer gibi bile olsa bir tavsiyeye ihtiyacım var yeter ki sonuç versin
Eşim ihtiyaç duyarsam giderim diyor belki de gitti bana söylemiyor bilmiyorum. Ama pek umrunda gibi görünmüyor.O öyle değil işte. Gitmedi mi bir üroloğa; hayır sen niye çare buluyorsun?
Gözünüz birşey görmüyor sanmıştım.Şikayetim körlük değil dikkatinizi çekerim
Meyan köküYani sorum cahilce gelebilir sizi de anlıyorum ama varsa başka bi ilaç ne bileyim ebegümecini üç dakika kaynat sonra burnuna sok geçer gibi bile olsa bir tavsiyeye ihtiyacım var yeter ki sonuç versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?