İmdat libidom gökdelenden atlamak istiyor!

Cool biriyim demene gerek yok cool biri havasi vermeye calisiyorsun.

Viag..yi ters tut ne diyeyim.

Neden herkes hafiyeliğe soyundu bilmiyorum ama ben gerçeğim kadınım sorunum anlattıklarım herşey olduğu gibi açık net. Sorun bir erkek sorunu ve bunu ancak böyle ıspat edebiliriz demek istediğim için böyle yazdım. Bebintoşlarım kocişimle pompiş yazsam kesin kadın olmayacağım gibi iğrençleşmem de beni kesin erkek yapmaz. Evet iğrençleştim galiba ama kafam karmakarışık

Seksi hayatından çıkarmak çok saçma değil mi? Bu güdü durdurulamazki insanın doğasında bar. Hormonların buna izin vermez bir kere. Gem vurmak yerine ruhunu libidonu doyurmalısın.

Eşiniz ne diyor bu duruma?

Ozaman Allah şifa versin ne diyim, size değil ama eşinize!
Başkalarına gittiğini düşünüyosanız bu adam ya sizi sevmiyo yada gittikleri kadın değil. her halukardada boşanma düşüyo size.
Kolay gelsin!

Kısa vadeli geçici çözüm: mastürbasyon

Uzun vadeli kalıcı çözüm: eşinizin tedavi görmesi

Seksi hayatından çıkarmak çok saçma değil mi? Bu güdü durdurulamazki insanın doğasında bar. Hormonların buna izin vermez bir kere. Gem vurmak yerine ruhunu libidonu doyurmalısın.
Kocam yapmadan rahat rahat durabildiğine göre ben de durabilirsiniz gibi geliyor rahat rahat olmasa da

Bir dildo alin salonun ortasina koyun bakalim ne tepki verecek belki aklina gelir. Evlilikte cinsellik onemli yani ev arkadasligi da bir yere kadar.

Kocam yapmadan rahat rahat durabildiğine göre ben de durabilirsiniz gibi geliyor rahat rahat olmasa da
O da masturbasyonla vs ile doyuma ulaşıyordur illaki.. siz de aranızdaki ilişki normalleşene kadar öyle yapabilirsiniz. Ya da eşinizle konusun bu durumu

Yanlış anlamış yorumunuzla da kendinizi temsil etmişsiniz.

Temsil ettigim bir kesim yok ama oldugunda ilk sana haber verecegim.

Senin hala erkek oldugunu dusunuyorum. Yorumlarim da bu dusunceyle paralel.

Aksi ise burada ilac isimleri vermek yasak . Bu konudaki yorumlar da yorumcularin inisiyatifine kalmis.

Yerinde olsam bir doktora gidip daha saglikli bilgi alirdim.

Bir dildo alin salonun ortasina koyun bakalim ne tepki verecek belki aklina gelir. Evlilikte cinsellik onemli yani ev arkadasligi da bir yere kadar.
Salvador Dalinin sürekli eğik bükük resimleri gibi son zamanlarda bende de herşeyi dikme tiki başladı.geçen gün elimdeki kalemi koltuğun kenarına dikip onunla konuşmaya devam ettiğimi fark ettim o da fark edip ters ters baktı. Tabii dildoya da sıra gelecektir teşekkür ederim

Ben gayet kökten çözüm bi ilaç arıyorum masturbasyon hem bana kendini kötü hissettiriyor hem de her yerde her zaman yapılacak bir şey değil başka sorunlara yol açıyor
İlactan daha iyi bi cozum bu. Her yerde ve her zaman yapmana gerek yok zaten.
Ha kokunden halledicem illa diyorsan kes at yani ne diyim.

temsil edebilmek için arkasına alabilmek gerekir oysa siz yutmaya çalışırken hazır sorunu yaşıyor gibisiniz. Doktor işini düşünüyorum ama burası küçük bir yer derdimi anlatırsam duyulur diye endişe ediyorum teşekkür ederim

Allahım yaa bu nee

Dildoya sira gelmediyse o kadar da elzem bir durumda degilsiniz. 2 yildir cinsel hayatiniz yok mu? Yoksa sizi bu evlilige baglayan sebepler neler, ayrilarak aldatmaniza gerek kalmadan yeni bir partner bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…