Valla ben forumların yabancısıyım jargonunuza uygun olur diye böyle bir giriş yaptım. Dalga geçenin de dalga geçeni olurbir çok hanım bundan mı şikayetçiymiş
Meyan kökü[/QUOTEkaynatıp içiyor muyum napıcam?
İyi de hiç mi olmuyor ya da olmadı ;çok bencilce davranıyor ve sende ben ilaç içip bitireyim işi kökten diyorsun, e bu da güzel miş.Çok mu seviyorsun, hani ölümüne?Eşim ihtiyaç duyarsam giderim diyor belki de gitti bana söylemiyor bilmiyorum. Ama pek umrunda gibi görünmüyor.
Burnuna mı sokYani sorum cahilce gelebilir sizi de anlıyorum ama varsa başka bi ilaç ne bileyim ebegümecini üç dakika kaynat sonra burnuna sok geçer gibi bile olsa bir tavsiyeye ihtiyacım var yeter ki sonuç versin
Hmm karides miAdama yedirsen karides,hindistan cevizi ,bal,ceviz...
Şimdi bende herşey normal mi onu bilemiyorum ama eşimle ilk tanıştığımızda bu ihtimali ben de düşünmüştüm ama ...sanmam. Kırılmam da sağolunBence sizde hersey normalse eşinizde ciddi bir sorun var.gay mi acaba desem kirilmazsiniz umarım.
Libidondan kıymetli mi gözünü karart al,güveç yap yedir adama..Hmm karides mi
Valla adı bile etkiledi beni ama pahalı olabilir .
Teşekkür ederim. Yan etkisi var mı acaba başka?Çay yapıp iç...
Sen adamı öldürürsünBurnuna mı sokay aklıma geleni yazmicam banlanırım
Cool biriyim demedim o sizin yorumunuz teşekkür ederim. Bunları seks düşüneceğine aklını bedenini çalıştır yorumlarına önlem olsun diye yazdım. Ama bakıyorum da sağduyusuzluğa önlem alınamıyorSpor salonundan cikmam, kitap okurum, cool biriyim vs vs. Kadinsi motivasyonum yok. Hadiii beee.
Arkadasa bir merdiven. Yukari ciktigi yerden inecekmis.
Tansiyon kalp rahatsızlığın yoksa idrar söktürücü kan inceltici ilaclar kullanmıyorsan bisey olnaz.Teşekkür ederim. Yan etkisi var mı acaba başka?
Ürolag'a gitmek için bundan büyük ihtiyaç mı olurmuş? Ürologa gitmek için sanırım idrar yolları enfeksiyonu geçirmesi gerekiyor eşinizin.malum organına, sadece çiş için ihtiyaç duyuyor ya.Eşim ihtiyaç duyarsam giderim diyor belki de gitti bana söylemiyor bilmiyorum. Ama pek umrunda gibi görünmüyor.
Çalışıyor musunuz?Teşekkür ederim. Yan etkisi var mı acaba başka?
aynen karaturna masaya vurmak deyince erkek üye geldi aklıma ...Bana bu sorunu yaşayan kişinin siz olduğu hissi geliyo. eşine bunları gizlice içirmeye çalışan ama doktora gitmeyen bir erkek gibi sanki.
Çıkarıp masaya vurmak falan, gerçekten iğrenç erkek ağzı gibi. yanılıyorsam k bakmayın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?